INSÄNDARE: Stå upp som en man i en feminiserad värld!

INSÄNDARE. Mia Andrén har skrivit en insändare om det stora ansvar som vilar på nationella män i en feminiserad värld.

sweden

Mia Andrén uppmanar alla nordiska män att försvara sina kvinnor.

Män. Biologiskt utformade som krigare. Starkare. Snabbare. Ni har ett tungt ansvar som vilar över era axlar. Jag förstår att det är skrämmande. Ni är motarbetade ifrån alla håll och kanter. Hatade, avskydda och beskyllda för allt. Det är en hård kamp ni har framför er och ni får inte låta er nedslås av feminister, även om de skriker högst och syns mest får ni aldrig tro att kampen är för dem. Istället ska ni tänka på era mödrar och systrar. Kvinnor som finns i det dolda, kvinnor som jobbar och sliter med barn eller vad de nu kan tänkas göra. Kvinnor som inte kommer till tals.

Flickor, unga, omformade, osäkra, de som ännu inte har förstår allvaret och det enda de har att lyssna på är manstanter eller feminister. Hur kan ni klandra dem för att inte veta bättre? Hur kan ni klandra dem för er feghet? För låt oss tala klarhet, det är vad ni är. Fega kräk som gömmer er bakom patetiska ursäkter som feminister. Jag kan tänka mig att det är bekvämt men den bekvämligheten du uppskattar så högt kommer snart att vara ett minne blott.

Ni måste förstå att våldtäkterna inte är för att kvinnor har felaktiga kläder. Det är en krigshandling, ett sätt att förnedra er män. Ni ska inte kämpa för feministerna, ni ska kämpa för era kvinnor, för framtida generationer, för vårt folk, för vår frihet. Det kommer inte bli lätt men om ni inte börjar stå upp för vårt folk kommer ingenting finnas kvar. Ni kommer få skämmas för att ni inte gjorde någonting och ångra er när ni håller er döda dotter i famnen.

Och till er män som vill slå en kvinna för att hennes ord sårar er stolthet, vad är ni för patetiska ursäkter till män? Du kan slå en kvinna men inte en invällare? Det kan aldrig bli feministernas fel att ni inte vågar handla. Anslut till Nordiska motståndsrörelsen, ta del av ert ansvar och feministerna kommer följa er precis som de följer manstanterna vid makten. Men bäst av allt ni tar hand om de kvinnor och flickor som verkligen behöver er. Vi är inte era fiender, invällarna är.

Till er män som valt att kämpa har jag bara en sak att säga: Tack! För ert mod, er offervilja.
Alla har kanske inte modet att säga det men det finns många härute som är tacksamma för att ni finns. Ert mod kommer att belönas en vacker dag. Ge aldrig upp, det finns många kvinnor bakom er även om vi inte hörs lika mycket som feministerna. Vi är ett skadat folk som måste glömma allt gammalt groll och tillsammans resa oss ur askan och återigen återgå till våra ursprungs rötter. Som män, som kvinnor. Visa vägen och vi följer.

/Mia Andrén

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

77 Kommentarer till "INSÄNDARE: Stå upp som en man i en feminiserad värld!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Herr Larsson
Gäst
Nybörjare
Herr Larsson

Skarp text med både djup och vision.

Det är precis detta det hela handlar om, överlevnad genom nära anknytning till folket vårt – män, kvinnor och barn emellan.

Splittringsstrategin riktad mot kärnfamiljen har varit monumental under decennier och det är de djupa såren vi måste hela för att krossa kräken.

Böjer mig i vördnad för insändarens kloka ord. Tack!

Paulina Forslund
Gäst
Nybörjare
Paulina Forslund

Riktigt bra skrivet av dig Mia! Välvalda ord som onekligen behövs sägas i en tid som denna.

Mathias
Gäst
Nybörjare
Mathias

Mycket bra insändare Mia!

Ni hörde uppmaningen, ansök till Nordiska Motståndsrörelsen.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Utan förakt och nedlåtande attityd utan med folkgemenskap. Låt oss aldrig mer läa i dessa spalter om att vi inte skulle ha rösträtt, att vi är lättledda m. m. Ta med oss i gemenskapen och kampen och ni kvinnor som tvekar låt er inte nedslås jag har aldrig ångrat att vara med.

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

En man som inte slåss för sin kvinna förtjänar inte sin kvinna. Föräldrar som inte slåss för sitt barn förtjänar inte sitt barn. Ett folk som inte slåss för sitt land förtjänar inte sitt land.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Stalin skickade alla feminister(absolut inte alla kvinnor) till Gulagen och det gjorde han rätt i även om han gjorde mycket åt helvete galet! Sen finns det några som är födda till manligt kön som är feminister också, som är ännu allvarligare! Väldigt viktigt att särskilja begreppen feminister och kvinnor! Angående minderåriga drabbade etniska norrmän så var det hemskt det på Utöya, i tanke på att det kanske hade gått att få vissa på sunda tankar. Gro Harlem Brundtland som inte var minderårig skulle dock haft en kula i sig! Hur FN:s Agenda 21 kommer att påverka dig personligen, och de… Läs mer »
Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Om man nu ska demonstera https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/cdtGDZCisQYr.QeglCUnjw–/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAw/http://media.zenfs.com/en/homerun/feed_manager_auto_publish_494/d3ed51745f92e85671c1ee51bce24391 PostPosted by dtrissten » Sun Aug 16, 2015 6:07 pm Image Detta förutsätter att man är tillräckligt många och modiga så att polisen inte vågar ingripa trots att man bryter mot vapenlagarna. Givetvis ansöker man inte om tillstånd och man gör klokast i att maskera ansiktet. Behöver ju nödvändigtvis inte vara sådana vapen, men om Sveriges befolkning varit lika civilt beväpnade som Tjeckiens där vapenförsäljningen ökat med 800% så hade det varit väldigt bra. Det tyska folket skulle varit betydligt mer civilt beväpnade under ölkällarkuppen så hade förmodligen NSDAP tagit makten redan 1923 på… Läs mer »
Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Hade skjutvapenbristproblemet löst sig så hade garanterat det övriga löst sig av det som Dtrissten skrev om.

Inga Alfa-males på bilden, men definitivt inte några Delta-males.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Batikhäxor som ropar baaaarnen och åker till Gambia för att dra hit pest är några solklara exempel på feminister.

Det finns födda till det manliga könet med i FI som jag verkligen hoppas råkar väldigt illa ut.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Jag gillar verkligen Donald Trumps kommentar när Hillary Clinton ville civilt avväpna folket i USA om att avväpna hennes livvakter och se hur länge hon överlever.

Fast en ringa majoritet av de vita kvinnorna i USA röstade ej på Hillary Clinton.

Nackhackan
Gäst
Nybörjare
Nackhackan

Tack Mia för en mycket bra insändare! Du är bra på att analysera och har alltid intressanta synvinklar.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Frank Baude, en av Sveriges enda vänsterpolitiker med integritet I dag stod det klart att Frank Baude lämnat KPML(r) efter att partiet börjat sälla sig alltför mycket åt feminismen och HBT-tramset. Frank Baude är en av de få vänstermänniskorna med integritet i dagens Sverige, varför vi var mycket ivriga att få en intervju med honom. Och lyckligtvis gick han med på det! Här är den i dess helhet. (Den som är obekant med Frank Baude kan läsa på om honom på Wikipedia först, sedan återvända hit.) – Frank, även om vi befinner oss på andra sidan det politiska spektrumet från… Läs mer »
Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Ryssarna skulle dock varit riktigt civilt beväpnade så att de kontrarevolutionärt ihop med de i tjänst beväpnade kunde slagit ned Bolshevikrevolutionen.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Något jag hatar så fruktansvärt är Gatestone Negerk*k Institute med ”Vi behöver en ny Churchill”. Jag hade kunnat vara mer likgiltig med ett galet uttalande om att ”Vi behöver en ny Stalin”. Det går att finna vissa goda delar i allt det onda i Stalin som är omöjligt med Churchill, Lenin och Trotskij.

ClaudiusMax
Gäst
Nybörjare
ClaudiusMax

Jag måste säga att jag inte finner något positivt med Stalin, inte ens i jämförelse med Trotskij, Lenin och Churchill.

Stalin var en galen psykopat som mördade mer människor än någon annan ledare gjort. Ca 40 miljoner ryssar och andra sovjetmedborgare blev offer för hans paranoia och storhetsvansinne. Inte ens de närmaste medarbetarna gick säkra.

Den enda jag kan komma på som var värre var Mao Zedong.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@ ClaudiusMax

Du borde kanske även räkna lite på Vita husets långa lista av massmördande presidenter och presidentrådgivare…..

Varken Stalin, Churchill eller deras övriga anhang hade lyckats med sina folkmord om de inte fått stöd från USA och den sionistiska banksektorn, vilken gjorde fotarbetet för att dessa despoter skulle hamna i maktposition.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Славянофильство, мессианизм отсталости, строило свою философию на том, что русский народ и его церковь насквозь демократичны, а официальная Россия — это немецкая бюрократия, насажденная Петром. Маркс заметил по этому поводу: ”Ведь точно так же и тевтонские ослы сваливают деспотизм Фридриха II и т. д. на французов, как будто отсталые рабы не нуждаются всегда в цивилизованных рабах, чтобы пройти нужную выучку”. Это краткое замечание исчерпывает до дна не только старую философию славянофилов, но и новейшие откровения ”расистов”. = Slavophilism, the messianism of backwardness, has based its philosophy on the fact that the Russian people and their church are democratic through and… Läs mer »
Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Hur blir det om man är en s.k. ensam kille då?

Mia Nemesis
Gäst
Nybörjare
Mia Nemesis

Anslut dig och du är inte ensam längre :)

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

KÄRA DU –

Vi män kan inte lära er Kvinnor att vara KVINNOR,
det måste NI GÖRA SJÄLVA.
Det är inte NATURLIGT med Fiendskap mellan Män och Kvinnor så,
NI KVINNOR MÅSTE STÅ UPP FÖR DEN NATURLIGA KVINNAN,
och bekämpa den Onaturliga som DU här ordat om.

Denna kamp är inte Politisk som du insinuerar,
utan har Med Naturlighet att Göra.

Tänk på Moder Svea – Den Svenska Folksjälen,
Hon har blivit Besatt av en Politisk Socialdemokratisk Ande.

Ni Kvinnor måste ÅTERERÖVRA ER ÄKTA NATURLIGA KVINNLIGHET,
som bara kan ske med Hjälp av GUD ty,
Ni skapades till att vara Kvinnor,
inte Parti-Politiserade sådana(Djävlar).

http://mxp.blogg.se/2016/december/gor-sverige-lagom-igen-ny-svensk-slogan-2.html#comment

I Korthet.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Sverige lagom och samtidigt utan Bilderberg har alltid haft rasbiologi i kulturen.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Rasbiologin kom från de Svenska Socialdemokraterna på 10-20 talet.

Arne Strand.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Carl von Linné började med det.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Det var dock Socialdemokraterna som startade det mycket fina rasbiologiska institutet.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Ja de Politiserade det Hela och Landsfadern Hjalmar Branting var med på noterna.

Fy Faan för de SJUKLIGA SOCIALDEMOKRATERNA.

Arne Strand.

Vilhelmina
Gäst
Nybörjare
Vilhelmina

Och vem säger att vi inte är riktiga kvinnor redan nu?
Personligen har jag aldrig återerövrat någonting, jag har aldrig förlorat det.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Bra –

men nu gäller det Moder Svea –
Alla Kvinnor i Sverige.

Arne Strand.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

http://mxp.blogg.se/2016/december/stockholm-syndrome-video.html#comment

Vore jag inte En Bekännande och Övertygad Kristen så skulle jag Handgripligen ta Lagen i Egna Händer.

Det är de Känslor som bor i mig.

Dock vinner man ingen Andlig seger i att göra UPPROR mot de offentliga lagarna.
Man är tvungen vänts in attackerna och ligga på SJÄLVFÖRSVAR.

Det är Staten och Regeringen som skulle Åtgärdas i Första Hand,
Självförsvar är nästa val.

DRA ÅT HELVETE MED DEN SVENSKA SOCIALDEMOKRATISKA REGERINGEN.
MÅ DEN TRILLA OCH SLÅ IHJÄL SIG.

Arne Strand.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Förutom mina invändelser så var artikeln bra och riktig.

Arne Strand

NS88
Gäst
Nybörjare
NS88

Lite inspiration

https://www.youtube.com/watch?v=AQzAnM048Tk

Till kamp!

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Tänk om det hade varit absolut republikansk republik.

Var inte NSDAP-Tyskland absolut republik precis när Adolf Hitler hade blivit president och rikskansler samtidigt fast inte hunnit avskaffa presidentposten?

Var inte PFR absolut republik?

Gillar att 18st av 27st medlemmar ur Korporationernas nationalråd dödades under RSI-tiden för att de röstat för att avsätta Benito Mussolini.

Hade de haft mer vapen under Marschen mot Rom så hade de nog klarat av den på betydligt färre och ändå gjort den med relativt lite blod spillt.

Imponeras verkligen av hur tjeckerna är beväpnade. Tråkigt att ej svenskarna är så beväpnade.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Jag tycker det var tråkigt att ej tyskarna var betydligt mer civilt beväpnade under Ölkällarkuppen så att de hade kommit till makten redan 1923 på odemokratisk väg.

Jag tror inte Tyskland hade gått från total misär till så välmående lika intensivt snabbt då, men vissa onda krafter i omvärlden kanske hade blivit mindre avundsjuka då och inte reagerat så extremt på uppbyggandet.

Rysk partisan
Gäst
Nybörjare
Rysk partisan

”Ni måste förstå att våldtäkterna inte är för att kvinnor har felaktiga kläder. Det är en krigshandling, ett sätt att förnedra er män.”

Håller med 101 %

Kan bara tilläga+ ett sätt för främlingar markera sin revir.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Det är därför befolkningen behöver vara riktigt civilt beväpnad som tjeckerna och blåsa skallen av dem och Negerk*kbatikhäxorna! Gatestone Negerk*kinstitute är en vidrig organisation också!

OnTheRocks
Gäst
Nybörjare
OnTheRocks

Fy vilken vidrig bild. Photoshoppad eller inte?

Vettig artikel annars.

Greger
Gäst
Nybörjare
Greger

Stort Tack till er alla som skriver artiklar.

ClaudiusMax
Gäst
Nybörjare
ClaudiusMax

Mycket bra insändare Mia!

Karl
Gäst
Nybörjare
Karl

Är män som slår obstinata kvinnor patetiska som fått utstå psykisk misshandel i flera års tid av kvinnor? Jaså? Vet ni hur stor andel av våldsbrotten i hemmen skrev kvinnor mot män men att mannen är för stigmatiserad för att anmäla eller ens yppa detta till någon pga skammen det medför?

Och att alla män är stora och starka riddare, vad fan är det för generalisering?

Ni går ju feministernas ärenden när ni generaliserar så hårt och skriver onyanserade inlägg om sakfrågor.

belyst
Gäst
Nybörjare
belyst

Det finns alltid möjligheten för män att gå om det inte passar. Det är inte alltid männen ger kvinnan den chansen. Men att slå kvinnor och barn är det bara fegisar som gör.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Absolut Riktigt !.

Arne Strand.

belyst
Gäst
Nybörjare
belyst

Fan fingret slant in på plussat när det skulle varit minus. Så bara glöm minst ett av pussen.

Bitte Sjögren
Gäst
Nybörjare

Mia, vilken ordkonstnär du är, otroligt bra artikel!

Mia Nemesis
Gäst
Nybörjare
Mia Nemesis

Tack Bitte <3 :)

Rysk partisan
Gäst
Nybörjare
Rysk partisan

Karl skriver:2016-12-20 kl. 06:11

Och att alla män är stora och starka riddare, vad fan är det för generalisering?

Vist inte alla.Men alla måste försöka att bli..

Karl
Gäst
Nybörjare
Karl

https://www.google.se/amp/s/amp.theguardian.com/society/2010/sep/05/men-victims-domestic-violence

http://www.mintpressnews.com/woman-aggressor-unspoken-truth-domestic-violence/196746/

Ni ser att mörkertalet är stort när det kommer till detta.

Det är typiskt att nationella kvinnor vill äta kakan men behålla den ändå när det kommer till feminismen och allt den uträttat genom historien, tänker då på första och andra vågen.

Så män som hatar kvinnor är värre monster än kvinnor som hatar män? En kniv är en kniv, oavsett vem som håller i den. Misshandel är misshandel oavsett vem som slår, att ni utmålas kvinnor som svaga underlägsna varelser är inte det lite motsägelsefullt mot den nordiska starka valkyrian? Krigar kvinnan?

Gammal svensk
Gäst
Nybörjare
Gammal svensk

Fantastiskt bra artikel! Men har du inte glömt något? Vad tjänar det till om männen kämpar medan våra kvinnor vägrar att föda 2,1 barn per kvinna? För det gör ni inte, födelsetalet ligger långt därunder. Så vi kommer att försvinna som folk oavsett om karlarna slutligen börjar kämpa. Det farligste hotet mot vår existens är inte främlingsinvasionen. Det hotet borde i sluttampen kunna lösas med kulsprutor och granatattacker. Nej, det är våra kvinnor som är största hotet. Deras ovilja att föda barn. Oavsett vad männen gör så kommer vi att försvinna som folk.

Gnapp
Gäst
Nybörjare
Gnapp

Det är faktiskt upp till oss män att tvinga fram förändring även i den frågan.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Ni skriver en massa skit båda två.

Lösningen sitter hos Regeringen som måste bytas ut,
och de flesta Socialdemokrater är faktiskt Kvinnor.

Arne Strand.

Mia Nemesis
Gäst
Nybörjare
Mia Nemesis

Återigen hur ska vi kunna göra det utan er mäns medhjälp? Jag är lessen att behöva avslöja att vi kvinnor inte är några robotar. Vi ska ta hand om barn, jobba och samtidigt vara under ständig attack ifrån invällare och ja hela samhället som gör det omöjligt för oss att föda fram en massa barn.Samtidigt som det krävs att vi ska vara supersmala och vältränade. Ni män måste se till att vi kvinnor kan föda fram en massa barn. Vi kan nämligen inte göra det själva. Du borde skämmas över att skylla din brist på manlighet och mod på oss!

Tina
Gäst
Nybörjare
Tina

Intelligent, stark och vacker! Bra gjort Mia!?

Jonas Bangkok
Gäst
Nybörjare
Jonas Bangkok

Kan bara instämma i texten. Att vara en riktig man idag som beskyddar sin kvinna är varken lätt eller smärtfritt.

Mig kostade det 2 år på kåken, men det var det värt och skulle göra om det sju dagar i veckan.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Må Gud Välsigna dig.

Arne Strand.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Tack Mia.

Dina ord är så sköna, starka och sanna, och de värmer ett mans-hjärta.

Sven-Olle
Gäst
Nybörjare
Sven-Olle
Ja jag förstår att våldtäkter inte beror på att svenska kvinnor har fel kläder på sig. De beror inte på någonting som svenska kvinnor gör utan på någonting som svenska män inte gör. Framför allt svenska nationella män. Våldtäkter är just våld. Men exempelvis här ägnar man sig åt att stöna över feminister, kulturmarxister, judar, bögar och andra som verkar vara utvalda för kritik efter vilken grupp som är _minst_ våldsam. Mia Andrén tackar nationella kamrater för att de ”kämpar”. Ja det gör de förvisso, de kritiserar grupper som resten av samhället uppfattar som skyddsvärda. De försvarar ett annat lands… Läs mer »
Asylantmisshandlare
Gäst
Nybörjare
Asylantmisshandlare

Jisses vilken självgod kommentar. Så de som demonstrerar mot främlingsinvasionen och nästan blir mördade av polisen är tangentbordskrigare? För att du själv hoppat på en 16-årig blattepojk på fyllan?

Alltså misstolka mig inte, det är väl bra att du gör något, men tror du det går att få stopp på våldtäkterna och tillströmningen genom enbart ”asylantmisshandel”. En politisk kraft behövs, annars bekämpar man bara symptomen. Och ”tangentbordskrigarna” är anledningen till att du kan sitta någonstans och skriva kommentarer där du slår dig på bröstet.

Gammal svensk
Gäst
Nybörjare
Gammal svensk
Jo, faktiskt, det låga födelsetalet är något som även vi män måste försöka ändra på. Några förslag: 1. Intensiv statlig propagandakampanj för barnafödande. Nyligen gjordes en sådan kampanj i Danmark och den gav faktiskt resultat i högre födelsetal. I Ryssland har dom något sorts pris för duktiga mammor. Värt att ta efter. 2. Förändra språkbruket. Det måste vara hedervärt och ge god social position att en kvinna stannar hemma och tar hand om barn.Skippa beteckningen ”hemmafru” och skriv ”Moder” varhelst ”yrke” ska anges. Gärna ”Moder” med en, två eller tre etc. stjärnor efter, utvisande hur många barn kvinnan tar hand… Läs mer »
Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Bra förslag. Det borde också införas någon garanti på att man slipper sitta som fattigpensionär på ålderns höst. Det är skamligt hur det ser ut idag. Många kvinnor som faktiskt varit hemma och skött hem/barn/gårdar/äldre släktingar har idag ingenting. Knappt råd att laga tänderna, har de. Fruktansvärt sorgligt. Det är många intelligenta, skötsamma och duktiga människor som bildar för små familjer. Ett eller två barn skaffar de. De har väl fastnat i det materiella och statusmässiga, tyvärr. Att ligga på topp materiellt kostar och kräver att båda föräldrarna jobbar heltid.

Viktor
Gäst
Nybörjare
Viktor

Håller inte alls med, varför är kvinnorna helt ansvarslösa? Allt ska vara mannens uppgift?.
Vi behöver hjälpas åt, den stora förändringen kommer när vanliga kvinnor ledsnat, då kommer män vilja visa sina kvinnor framfötterna på samma sätt som killarna är feminiserade idag för att göra kvinnorna glada.

Självklart är mannen den som bär det tunga men allt vinns inte med våld.

J-L
Gäst
Nybörjare
J-L

Känns inte aktuellt att beskydda stendumma svenska feministkvinna från några mena-attacker. Som man röstar får man leva

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Bra skrivet!
Det behövs artiklar skrivna av både från män och kvinnor här på Nordfront.

Kanske Paulina Forslund har någon ny artikel på gång. Längesedan jag läste något skrivet av henne.

Aros
Gäst
Nybörjare
Aros

Äntligen en text som adresserar svenska män och inte judar som problemet hela tiden! Enemy nr 1# weak white men

Musta Pekka
Gäst
Nybörjare
Musta Pekka

Pojkar ska uppfostras till manliga Män och flickor ska uppfostras till kvinnliga Kvinnor.

belyst
Gäst
Nybörjare
belyst

En hedervärt Kvinna med stor K. En Kvinna med mer råg i ryggen än många män. Män som endast vågar visa sig på styra linan då de är 10 mot 1 eller när de ger sig på barn och tjejer. Mia det är Kvinnor som dig vi Män älskar.

1g
Gäst
Nybörjare
1g

Har funderat på att ta mitt så kallade ansvar men undrar om familj, vänner och släkt blir stämplade eller hårt åtgångna vid en eventuell anslutning.

belyst
Gäst
Nybörjare
belyst

Du kan i vilket fall vara säker på att det bara är en tidsfråga innan de blir hårt åtgånga om vi inte tar vårt ansvar.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

https://m.youtube.com/watch?v=U-TSRrW5TzY

Så gör de i Tjeckien och de har en del att sätta emot om de skulle bli terrorstämplade eller dylikt. Passar finfint att skjuta han på bilden i huvudet med eller liknande skadliga ockupanter m.m.

Fast i Kongo är männen onekligen mer maskulina än i Sverige och Tjeckien.

Fast bara för att de är mer maskulina i Kongo betyder absolut inte att de skulle vara mer pricksäkra med ett skjutvapen.

De skjutvapen som existerar idag är iaf. inget som sänker testosteronnivåerna hos män.

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Super bra skrivet Mia! ”5 hakkors av 5 möjliga”, för att citera Sjögren under en annan artikel ;)

Det är såklart er kvinnors rättighet att mana på oss män till strid, när vi män är för fega för att fatta det själva… Du har precis fullgjort din plikt Mia, tack.

Q
Gäst
Nybörjare
Q

Mina råd till unga nationalister (av Robert Almgren):
https://www.motgift.nu/2016/12/09/mina-rad-till-unga-nationalister/

Motgift är stolta över att här publicera en utlämnande och personlig essä från Robert Almgren, en mångårig aktivist inom den nationella oppositionen. Han vandrade själv den hårda vägen, föll men reste sig igen. Hans råd hoppas vi att alla tar till sig.

1g
Gäst
Nybörjare
1g

OK jag går med, vart håll skall jag vända mig till?

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Bra beslut!

Vilket landskap bor du i?

MrWily
Gäst
Nybörjare
MrWily

Gå hit: https://www.nordfront.se/medlemskap

Skicka in en ansökan och sen kommer du att bli kontaktad av din lokala nästeschef eller kampgruppsledare.

MrWily
Gäst
Nybörjare
MrWily

Wow, riktigt mäktig text!

Det uppmanar till mod och stordåd. Kom igen alla svenska män som ännu sitter på pottkanten, klockan är fem i tolv och vi behöver utföra våra behov. En nordisk revolution utan pardon!

Gunnar
Gäst
Nybörjare
Gunnar
Ett inlägg, 2016-12-21, av Redaktionen här på nordfront.se, vilket har överskriften ”Svenskarna är rädda för att gå ut ensamma”, säger bland annat följande *: * ”I en nyligen genomförd undersökning från Folkhälsomyndigheten visar siffrorna att både män och kvinnor är rädda för att vistas ute ensamma i Sverige. I Skåne säger sig nästan halvparten av kvinnorna att de inte känner sig trygga längre. Även nationellt ska antalet vara högt.” * ”För män är det sannolikheten att hamna i ofrivilligt slagsmål som skrämmer dem mest.” Detta sägs således återge en uppfattning, som Folkhälsomyndigheten förmedlat såsom sin uppfattning. DE VERKLIGA SVÅRIGHETERNA HÄR… Läs mer »
pastorn
Gäst
Nybörjare
pastorn

Ni kvinnor ta upp kampen mot feminism
Vi tar hand om männen
Sen kan ni välja svenska män
Efter som vi kommer ifrån samma land.
Fin artikel tack.

Jim
Gäst
Nybörjare
Jim
Copy-paste!! Lol!! I saw this creepy article translated in another site. What’s wrong with this woman?? What happened now?? She have the face to express her ”paranoia” like that!! For real?? Suddenly, men became ”good & necessary”?? Hahaha!! I was considering Swedes kinda more clever & educated. Not so stupid as this woman!! This writer and many other like her, never manage more than to scratch the surface of a serious theme like this. When women saw the ”difficulties”, they remembered the ”pigs”… oh I’m sorry… I wanted to say ”the men”!! No, nothing will be easy. Everyone will cross… Läs mer »
Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

@Jim. Hahaha Snacka om butthurt ”man” som sjunker så lågt att du föreslår en kvinna att ta självmord för dina egna svagheters skull…

wpDiscuz