INSÄNDARE: Stå upp som en man i en feminiserad värld!

INSÄNDARE. Mia Andrén har skrivit en insändare om det stora ansvar som vilar på nationella män i en feminiserad värld.

sweden

Mia Andrén uppmanar alla nordiska män att försvara sina kvinnor.

Män. Biologiskt utformade som krigare. Starkare. Snabbare. Ni har ett tungt ansvar som vilar över era axlar. Jag förstår att det är skrämmande. Ni är motarbetade ifrån alla håll och kanter. Hatade, avskydda och beskyllda för allt. Det är en hård kamp ni har framför er och ni får inte låta er nedslås av feminister, även om de skriker högst och syns mest får ni aldrig tro att kampen är för dem. Istället ska ni tänka på era mödrar och systrar. Kvinnor som finns i det dolda, kvinnor som jobbar och sliter med barn eller vad de nu kan tänkas göra. Kvinnor som inte kommer till tals.

Flickor, unga, omformade, osäkra, de som ännu inte har förstår allvaret och det enda de har att lyssna på är manstanter eller feminister. Hur kan ni klandra dem för att inte veta bättre? Hur kan ni klandra dem för er feghet? För låt oss tala klarhet, det är vad ni är. Fega kräk som gömmer er bakom patetiska ursäkter som feminister. Jag kan tänka mig att det är bekvämt men den bekvämligheten du uppskattar så högt kommer snart att vara ett minne blott.

Ni måste förstå att våldtäkterna inte är för att kvinnor har felaktiga kläder. Det är en krigshandling, ett sätt att förnedra er män. Ni ska inte kämpa för feministerna, ni ska kämpa för era kvinnor, för framtida generationer, för vårt folk, för vår frihet. Det kommer inte bli lätt men om ni inte börjar stå upp för vårt folk kommer ingenting finnas kvar. Ni kommer få skämmas för att ni inte gjorde någonting och ångra er när ni håller er döda dotter i famnen.

Och till er män som vill slå en kvinna för att hennes ord sårar er stolthet, vad är ni för patetiska ursäkter till män? Du kan slå en kvinna men inte en invällare? Det kan aldrig bli feministernas fel att ni inte vågar handla. Anslut till Nordiska motståndsrörelsen, ta del av ert ansvar och feministerna kommer följa er precis som de följer manstanterna vid makten. Men bäst av allt ni tar hand om de kvinnor och flickor som verkligen behöver er. Vi är inte era fiender, invällarna är.

Till er män som valt att kämpa har jag bara en sak att säga: Tack! För ert mod, er offervilja.
Alla har kanske inte modet att säga det men det finns många härute som är tacksamma för att ni finns. Ert mod kommer att belönas en vacker dag. Ge aldrig upp, det finns många kvinnor bakom er även om vi inte hörs lika mycket som feministerna. Vi är ett skadat folk som måste glömma allt gammalt groll och tillsammans resa oss ur askan och återigen återgå till våra ursprungs rötter. Som män, som kvinnor. Visa vägen och vi följer.

/Mia Andrén

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Herr Larsson says:

  Skarp text med både djup och vision.

  Det är precis detta det hela handlar om, överlevnad genom nära anknytning till folket vårt – män, kvinnor och barn emellan.

  Splittringsstrategin riktad mot kärnfamiljen har varit monumental under decennier och det är de djupa såren vi måste hela för att krossa kräken.

  Böjer mig i vördnad för insändarens kloka ord. Tack!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +64 (av 74 röster)
  • Paulina Forslund says:

   Riktigt bra skrivet av dig Mia! Välvalda ord som onekligen behövs sägas i en tid som denna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +8 (av 14 röster)
 • Mathias says:

  Mycket bra insändare Mia!

  Ni hörde uppmaningen, ansök till Nordiska Motståndsrörelsen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +55 (av 65 röster)
 • Vera Oredsson says:

  Utan förakt och nedlåtande attityd utan med folkgemenskap. Låt oss aldrig mer läa i dessa spalter om att vi inte skulle ha rösträtt, att vi är lättledda m. m. Ta med oss i gemenskapen och kampen och ni kvinnor som tvekar låt er inte nedslås jag har aldrig ångrat att vara med.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +63 (av 73 röster)
 • Svensk says:

  En man som inte slåss för sin kvinna förtjänar inte sin kvinna. Föräldrar som inte slåss för sitt barn förtjänar inte sitt barn. Ett folk som inte slåss för sitt land förtjänar inte sitt land.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +67 (av 77 röster)
 • Theodor Morell says:

  Stalin skickade alla feminister(absolut inte alla kvinnor) till Gulagen och det gjorde han rätt i även om han gjorde mycket åt helvete galet!

  Sen finns det några som är födda till manligt kön som är feminister också, som är ännu allvarligare!

  Väldigt viktigt att särskilja begreppen feminister och kvinnor!

  Angående minderåriga drabbade etniska norrmän så var det hemskt det på Utöya, i tanke på att det kanske hade gått att få vissa på sunda tankar. Gro Harlem Brundtland som inte var minderårig skulle dock haft en kula i sig!

  Hur FN:s Agenda 21 kommer att påverka dig personligen, och de förrädiska agenterna som kommer att förgöra svensk tillväxt. Förra veckan hölls Club of Romes miljöfascistiska Rio+20 möte, i Rio de Janeiro, Brasilien. Det är samma ställe där det första klimatmötet hölls år 1992, alltså för 20 år sedan. Därav namnet. Mötet där man först introducerade FN projektet Agenda 21 med dess vision om noll-tillväxt.

  Initiativet för det första klimatmötet kom från medlemmar ur Club of Rome (Romklubben). FN lämnade då över uppdraget till Världskommissionen för miljö och utveckling. Som idag är mer känd som Brundtlandkommissionen, då denna kommission leddes av Gro Harlem Brundtland (Norsk Statsminister, ledare för norska Arbeiderpartiet, ökänd statsfeminist, ordförande för WHO och vice ordförand för socialist internationalen. Och ja, det var hon som lämnade Utöya bara minuter innan Breivik slog till.).

  Förutom det att Agenda 21 helt eliminerar vår nationella suveränitet, har de stora inverkningar i alla aspekter av våra liv. Några exempel är:

  * Införandet av globala skatter.

  * Regleringar på avfall.

  * Kontroll/Reglering av transportationsmedel.

  * Restriktioner mot användandet av vatten.

  * Höjda bensinpriser.

  * Tvångskvotering av jordbruksproduktionen.

  * Engagemangstvång (i klimatfrågan).

  * Beslagtagning av privat ägd mark.

  * Förbud mot människors tillträde till ”naturreservat”.

  * Förflyttning av befolkning från landsbygden till storstäder.

  För att kunna implementera detta har FN varit tvugna att utföra diversa projekt som förespråkat begränsningar av köttkonsumtion, begränsningar av privat transport och implementering av speciala utbildningar för att dressera ungdomarna om klimatmålen osv.

  FN kommer genom Agenda 21 inte bara att helt avskaffa nationell suveränitet, utan även all privat egendom. Vi kommer de facto att leva under global kommunism, precis så som Gorbatjev (ytterliggare en medlem i Club of Rome) tydligt påpekade efter Sovjet Unionens fall. Det är precis det här de menar när de talar om en ”hållbar utveckling”.

  Ett utdrag ur Agenda 21:

  ”Effective execution of Agenda 21 will require a profound reorientation of all human society, unlike anything the world has ever experienced… a major shift in the priorities of both governments and individuals and an unprecedented redeployment of human and financial resources. This shift will demand that a concern for the environmental consequences of every human action be integrated into individual and collective decision-making at every level.”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 24 röster)
 • Theodor Morell says:

  Om man nu ska demonstera

  https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/cdtGDZCisQYr.QeglCUnjw–/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAw/http://media.zenfs.com/en/homerun/feed_manager_auto_publish_494/d3ed51745f92e85671c1ee51bce24391

  PostPosted by dtrissten » Sun Aug 16, 2015 6:07 pm
  Image

  Detta förutsätter att man är tillräckligt många och modiga så att polisen inte vågar ingripa trots att man bryter mot vapenlagarna. Givetvis ansöker man inte om tillstånd och man gör klokast i att maskera ansiktet.

  Behöver ju nödvändigtvis inte vara sådana vapen, men om Sveriges befolkning varit lika civilt beväpnade som Tjeckiens där vapenförsäljningen ökat med 800% så hade det varit väldigt bra.

  Det tyska folket skulle varit betydligt mer civilt beväpnade under ölkällarkuppen så hade förmodligen NSDAP tagit makten redan 1923 på icke demokratisk väg oavsett vad de nu hade för antal röster 1926.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 14 röster)
  • Theodor Morell says:

   Hade skjutvapenbristproblemet löst sig så hade garanterat det övriga löst sig av det som Dtrissten skrev om.

   Inga Alfa-males på bilden, men definitivt inte några Delta-males.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -2 (av 8 röster)
 • Theodor Morell says:

  Batikhäxor som ropar baaaarnen och åker till Gambia för att dra hit pest är några solklara exempel på feminister.

  Det finns födda till det manliga könet med i FI som jag verkligen hoppas råkar väldigt illa ut.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 20 röster)
 • Theodor Morell says:

  Jag gillar verkligen Donald Trumps kommentar när Hillary Clinton ville civilt avväpna folket i USA om att avväpna hennes livvakter och se hur länge hon överlever.

  Fast en ringa majoritet av de vita kvinnorna i USA röstade ej på Hillary Clinton.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 20 röster)
 • Nackhackan says:

  Tack Mia för en mycket bra insändare! Du är bra på att analysera och har alltid intressanta synvinklar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 25 röster)
 • Theodor Morell says:

  Frank Baude, en av Sveriges enda vänsterpolitiker med integritet

  I dag stod det klart att Frank Baude lämnat KPML(r) efter att partiet börjat sälla sig alltför mycket åt feminismen och HBT-tramset. Frank Baude är en av de få vänstermänniskorna med integritet i dagens Sverige, varför vi var mycket ivriga att få en intervju med honom. Och lyckligtvis gick han med på det! Här är den i dess helhet.

  (Den som är obekant med Frank Baude kan läsa på om honom på Wikipedia först, sedan återvända hit.)

  – Frank, även om vi befinner oss på andra sidan det politiska spektrumet från dig så måste vi säga att det är en ära att som enda media få hålla intervju med dig i dag.

  – Ingen orsak. Faktum är att ni är den enda massmedia jag litar på i dag. Visserligen ligger sådana tidningar som Aftonbladet närmare mig ideologiskt, men de är några saliga lögnare!

  – Det håller vi med om. Faktum är att 95% av allt Aftonbladet skriver är antingen rena lögner eller åtminstone köpt journalistik.

  – Den siffran ifrågasätter jag inte.

  – Så, i dag fick vi höra att du gått ut ur KPML(r) efter 44 års medlemskap, varav 28 år som ledare. Vadan detta?

  – Tjaa, jag skrev ett brev till partitidningen Proletären där jag förklarade anledningarna i detalj. Men det var främst på grund av feminismen och allt HBT-trams. Under min tid som ordförande gjorde jag mitt bästa för att bekämpa denna småborgerliga sörja, men nu har den ändå grepp om partiet! Så dagens KPML(r) är inte ett parti för mig.

  – Som vi förstått det var Stalin rätt hårdhänt med sodomiter och feminister?

  – Ja, han skickade dem alla till gulagen.

  – Tänka sig, ibland finns det användning för ett gulagsystem ändå.

  – Dessa passade rätt bra där.

  – Det gjorde de nog. Vi tänkte förresten höra lite om hur du ser på dagens svenska politik.

  – Den är genomrutten. Även om jag befinner mig på vänsterkanten, så delar jag ändå er redaktions avsmak för vårt samhälle i dag.

  – Du nämnde Mona Sahlin i brevet. Visserligen avskyr vi henne som pesten, men vad är det just du har emot henne?

  – Att hon vänder kappan efter vinden och bara bryr sig om makten. Hon är en riktig prostituerad. Jag blev då inte förvånad när jag fick höra att hon försökt starta bordell med Gudrun Schyman, som ni rapporterade om, även om detta förstås är en annan sorts prostitution. Men redan innan det sålde hon sin röst till vem som helst.

  – Lyckligtvis blev det aldrig något av den bordellen, då duon aldrig säkrade statsbidrag.

  – Det var skönt att höra. Jag måste då säga att er tidning har upplyst mig om bra mycket jag aldrig skulle ha fått reda på annars. Jag hade aldrig kunnat ana att våra svenska politik- och mediefigurer var så lömska om det inte hade varit för er förträffliga nyhetsrapportering. Ni har höjt ribban för svensk journalistik, den saken är säker!

  – Tackar för de vänliga orden. Vi gör så bra vi kan på vår tidning. Du, vi tänkte fråga dig om några andra politiker, hur du ser på dem. Vi vet att du är en man av stor integritet, som därför kanske skulle kunna erbjuda lite insikt.

  – Visst, skrid till verket.

  – Integrationsminister Erik Ullenhag?

  – En sabla bög.

  – Finansminister Anders Borg?

  – En man med hästsvans, vad förväntar du dig? En bög, naturligtvis.

  – Migrationsminister Tobias Billström?

  – Också en bög.

  – Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund?

  – Jag tvingas tyvärr konstatera att han är bög.

  – Fredrik Reinfeldt?

  – Negerbög.

  – Vänsterpartiets Ali Esbati?

  – En neslig bög. Han försökte få mig att följa med i hotellrummet en gång!

  – Lars Ohly?

  – Också en bög.

  – Hur många bögar skulle du uppskatta det finns i riksdagen?

  – 175. Och 174 flator.

  – Hemskt många bögar och flator i samhället i dag.

  – Det är det minsann.

  – Tack för intervjun, och vi hoppas du fortsätter läsa vår tidning även i framtiden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 14 röster)
  • Theodor Morell says:

   Ryssarna skulle dock varit riktigt civilt beväpnade så att de kontrarevolutionärt ihop med de i tjänst beväpnade kunde slagit ned Bolshevikrevolutionen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 8 röster)
  • Theodor Morell says:

   Något jag hatar så fruktansvärt är Gatestone Negerk*k Institute med ”Vi behöver en ny Churchill”. Jag hade kunnat vara mer likgiltig med ett galet uttalande om att ”Vi behöver en ny Stalin”. Det går att finna vissa goda delar i allt det onda i Stalin som är omöjligt med Churchill, Lenin och Trotskij.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 8 röster)
   • ClaudiusMax says:

    Jag måste säga att jag inte finner något positivt med Stalin, inte ens i jämförelse med Trotskij, Lenin och Churchill.

    Stalin var en galen psykopat som mördade mer människor än någon annan ledare gjort. Ca 40 miljoner ryssar och andra sovjetmedborgare blev offer för hans paranoia och storhetsvansinne. Inte ens de närmaste medarbetarna gick säkra.

    Den enda jag kan komma på som var värre var Mao Zedong.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +5 (av 9 röster)
    • Nordanvind says:

     @ ClaudiusMax

     Du borde kanske även räkna lite på Vita husets långa lista av massmördande presidenter och presidentrådgivare…..

     Varken Stalin, Churchill eller deras övriga anhang hade lyckats med sina folkmord om de inte fått stöd från USA och den sionistiska banksektorn, vilken gjorde fotarbetet för att dessa despoter skulle hamna i maktposition.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -2 (av 2 röster)
    • Theodor Morell says:

     Славянофильство, мессианизм отсталости, строило свою философию на том, что русский народ и его церковь насквозь демократичны, а официальная Россия — это немецкая бюрократия, насажденная Петром. Маркс заметил по этому поводу: ”Ведь точно так же и тевтонские ослы сваливают деспотизм Фридриха II и т. д. на французов, как будто отсталые рабы не нуждаются всегда в цивилизованных рабах, чтобы пройти нужную выучку”. Это краткое замечание исчерпывает до дна не только старую философию славянофилов, но и новейшие откровения ”расистов”. =

     Slavophilism, the messianism of backwardness, has based its philosophy on the fact that the Russian people and their church are democratic through and through, and the official Russian – is a German bureaucracy imposed upon Peter. Marx noted in this regard: ”For in the same way the Teutonic jackasses blamed the despotism of Frederick II, and so the French, as though backward slaves were not always in need of civilized slaves to get the necessary training…” This brief comment completely finishes off not only the old philosophy of the Slavophiles, but also the latest revelations of ”racists”.

     Lev Trotskij myntade расистов=rasister och såg till att det spreds till Frankfurtskolan.

     Han hade ett glödande rashat för vita gojer och var precis som Lenin för den permanenta revolution samt gjorde förarbetet till Holodomar.

     För att avskaffa krigens oundviklighet måste man förinta imperialismen.

     Socialismens ekonomiska problem i SSRU, sid 36.

     All Wars Are Bankers Wars! Zionism vs Bolshevism sade Winston Churchill och han har dessutom varit väldigt delaktig i Kalergi-planen.

     Storbritannien På 11 år har antalet rapporterade fall av HIV i Storbritannien mer än tredubblats. Orsaken är att brittiska kvinnor åker till Afrika och har oskyddat sex med negrer och sedan sprider vidare smittan i hemlandet.
     Publicerad 2014-01-29, klockan 14:59

     På 11 år har antalet rapporterade fall av HIV i Storbritannien mer än tredubblats från ungefär 1950 år 2001 till nästan 6400 år 2012. Även om många av de smittade är homosexuella eller narkomaner så är majoriteten faktiskt heterosexuella rapporterar hälsomagasinet Hyperaktiv. Det rör sig om brittiska kvinnor som åkt på sexresor till Afrika och där haft oskyddade samlag med lokala män och efter detta tagit med smittan hem till Storbritannien igen och på så sätt spridit den vidare där, förklarar David Sykes som arbetar med HIV-frågor i Storbritannien.

     – De här kvinnorna har oskyddat sex med män i Afrika och Västindien och kommer sedan hem och smittar sina makar med HIV.

     Ett av de mest vidriga färska fallen som Sykes stött på var när en hel familj visade sig vara smittade av viruset. En man, en kvinna och deras små barn hade alla fått HIV och när man gjorde lite djupare undersökningar så framkom det att kvinnan några år tidigare hade arbetat som biståndsarbetare i Subsahara och där haft oskyddade anala och vaginala samlag med ett flertal negrer och sedan först smittat sin man när de haft sex och dessutom smittat de två barnen genom bröstmjölken.

     Hur man ska få bukt med denna ökning av HIV och Aids i Storbritannien är oklart, men Sykes varnar åtminstone brittiska kvinnor från att åka på sexresor till de delar av världen där HIV är vanligt förekommande och att man dessutom bör undvika att ha oskyddat samlag med lokalbefolkningen.

     Även i Sverige är HIV ett problem och förra året rapporterades nästan 500 nya fall och även i Sverige utgör heterosexuellt smittade den största gruppen. 74 procent av de smittade har fått sin smitta när de varit utomlands och haft sex med smittbärande icke-vita i exempelvis Afrika eller Västindien. Det verkar också som att det har skett en kraftig ökning i antal smittade de senaste 10-15 åren, från strax under 300 fall per år under 90-talet till strax under 500 fall per år de senaste åren. Exakt vad ökningen beror på och om svenskar är mer benägna att ha oskyddat sex med främlingar idag än tidigare är oklart.

     Visst Stalin+Lenin+Trotskij+Churchill var alla psykopater.

     Stalin skickade iaf. alla feminister till Gulagen och gav ordern till NKVD-agenten Ramón Mercader att ha ihjäl Lev Trotskij som fick sin skalle krossad med en ishacka.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -1 (av 3 röster)
 • Daniel says:

  Hur blir det om man är en s.k. ensam kille då?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 10 röster)
 • Arne Strand. says:

  KÄRA DU –

  Vi män kan inte lära er Kvinnor att vara KVINNOR,
  det måste NI GÖRA SJÄLVA.
  Det är inte NATURLIGT med Fiendskap mellan Män och Kvinnor så,
  NI KVINNOR MÅSTE STÅ UPP FÖR DEN NATURLIGA KVINNAN,
  och bekämpa den Onaturliga som DU här ordat om.

  Denna kamp är inte Politisk som du insinuerar,
  utan har Med Naturlighet att Göra.

  Tänk på Moder Svea – Den Svenska Folksjälen,
  Hon har blivit Besatt av en Politisk Socialdemokratisk Ande.

  Ni Kvinnor måste ÅTERERÖVRA ER ÄKTA NATURLIGA KVINNLIGHET,
  som bara kan ske med Hjälp av GUD ty,
  Ni skapades till att vara Kvinnor,
  inte Parti-Politiserade sådana(Djävlar).

  http://mxp.blogg.se/2016/december/gor-sverige-lagom-igen-ny-svensk-slogan-2.html#comment

  I Korthet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 23 röster)
  • Theodor Morell says:

   Sverige lagom och samtidigt utan Bilderberg har alltid haft rasbiologi i kulturen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 5 röster)
   • Arne Strand. says:

    Rasbiologin kom från de Svenska Socialdemokraterna på 10-20 talet.

    Arne Strand.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -1 (av 9 röster)
    • Theodor Morell says:

     Carl von Linné började med det.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 4 röster)
    • Theodor Morell says:

     Det var dock Socialdemokraterna som startade det mycket fina rasbiologiska institutet.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 4 röster)
     • Arne Strand. says:

      Ja de Politiserade det Hela och Landsfadern Hjalmar Branting var med på noterna.

      Fy Faan för de SJUKLIGA SOCIALDEMOKRATERNA.

      Arne Strand.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 4 röster)
  • Vilhelmina says:

   Och vem säger att vi inte är riktiga kvinnor redan nu?
   Personligen har jag aldrig återerövrat någonting, jag har aldrig förlorat det.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 9 röster)
   • Arne Strand. says:

    Bra –

    men nu gäller det Moder Svea –
    Alla Kvinnor i Sverige.

    Arne Strand.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 5 röster)
    • Arne Strand. says:

     http://mxp.blogg.se/2016/december/stockholm-syndrome-video.html#comment

     Vore jag inte En Bekännande och Övertygad Kristen så skulle jag Handgripligen ta Lagen i Egna Händer.

     Det är de Känslor som bor i mig.

     Dock vinner man ingen Andlig seger i att göra UPPROR mot de offentliga lagarna.
     Man är tvungen vänts in attackerna och ligga på SJÄLVFÖRSVAR.

     Det är Staten och Regeringen som skulle Åtgärdas i Första Hand,
     Självförsvar är nästa val.

     DRA ÅT HELVETE MED DEN SVENSKA SOCIALDEMOKRATISKA REGERINGEN.
     MÅ DEN TRILLA OCH SLÅ IHJÄL SIG.

     Arne Strand.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Arne Strand. says:

   Förutom mina invändelser så var artikeln bra och riktig.

   Arne Strand

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 3 röster)
 • Lite inspiration

  https://www.youtube.com/watch?v=AQzAnM048Tk

  Till kamp!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 3 röster)
 • Theodor Morell says:

  Tänk om det hade varit absolut republikansk republik.

  Var inte NSDAP-Tyskland absolut republik precis när Adolf Hitler hade blivit president och rikskansler samtidigt fast inte hunnit avskaffa presidentposten?

  Var inte PFR absolut republik?

  Gillar att 18st av 27st medlemmar ur Korporationernas nationalråd dödades under RSI-tiden för att de röstat för att avsätta Benito Mussolini.

  Hade de haft mer vapen under Marschen mot Rom så hade de nog klarat av den på betydligt färre och ändå gjort den med relativt lite blod spillt.

  Imponeras verkligen av hur tjeckerna är beväpnade. Tråkigt att ej svenskarna är så beväpnade.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 8 röster)
 • Theodor Morell says:

  Jag tycker det var tråkigt att ej tyskarna var betydligt mer civilt beväpnade under Ölkällarkuppen så att de hade kommit till makten redan 1923 på odemokratisk väg.

  Jag tror inte Tyskland hade gått från total misär till så välmående lika intensivt snabbt då, men vissa onda krafter i omvärlden kanske hade blivit mindre avundsjuka då och inte reagerat så extremt på uppbyggandet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 8 röster)
 • Rysk partisan says:

  ”Ni måste förstå att våldtäkterna inte är för att kvinnor har felaktiga kläder. Det är en krigshandling, ett sätt att förnedra er män.”

  Håller med 101 %

  Kan bara tilläga+ ett sätt för främlingar markera sin revir.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +16 (av 22 röster)
  • Theodor Morell says:

   Det är därför befolkningen behöver vara riktigt civilt beväpnad som tjeckerna och blåsa skallen av dem och Negerk*kbatikhäxorna! Gatestone Negerk*kinstitute är en vidrig organisation också!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 7 röster)
 • OnTheRocks says:

  Fy vilken vidrig bild. Photoshoppad eller inte?

  Vettig artikel annars.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 4 röster)
 • Greger says:

  Stort Tack till er alla som skriver artiklar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 12 röster)
 • ClaudiusMax says:

  Mycket bra insändare Mia!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 12 röster)
 • Är män som slår obstinata kvinnor patetiska som fått utstå psykisk misshandel i flera års tid av kvinnor? Jaså? Vet ni hur stor andel av våldsbrotten i hemmen skrev kvinnor mot män men att mannen är för stigmatiserad för att anmäla eller ens yppa detta till någon pga skammen det medför?

  Och att alla män är stora och starka riddare, vad fan är det för generalisering?

  Ni går ju feministernas ärenden när ni generaliserar så hårt och skriver onyanserade inlägg om sakfrågor.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -5 (av 13 röster)
 • Mia, vilken ordkonstnär du är, otroligt bra artikel!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 17 röster)
 • Rysk partisan says:

  Karl skriver:2016-12-20 kl. 06:11

  Och att alla män är stora och starka riddare, vad fan är det för generalisering?

  Vist inte alla.Men alla måste försöka att bli..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 9 röster)
 • https://www.google.se/amp/s/amp.theguardian.com/society/2010/sep/05/men-victims-domestic-violence

  http://www.mintpressnews.com/woman-aggressor-unspoken-truth-domestic-violence/196746/

  Ni ser att mörkertalet är stort när det kommer till detta.

  Det är typiskt att nationella kvinnor vill äta kakan men behålla den ändå när det kommer till feminismen och allt den uträttat genom historien, tänker då på första och andra vågen.

  Så män som hatar kvinnor är värre monster än kvinnor som hatar män? En kniv är en kniv, oavsett vem som håller i den. Misshandel är misshandel oavsett vem som slår, att ni utmålas kvinnor som svaga underlägsna varelser är inte det lite motsägelsefullt mot den nordiska starka valkyrian? Krigar kvinnan?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 6 röster)
 • Gammal svensk says:

  Fantastiskt bra artikel! Men har du inte glömt något? Vad tjänar det till om männen kämpar medan våra kvinnor vägrar att föda 2,1 barn per kvinna? För det gör ni inte, födelsetalet ligger långt därunder. Så vi kommer att försvinna som folk oavsett om karlarna slutligen börjar kämpa. Det farligste hotet mot vår existens är inte främlingsinvasionen. Det hotet borde i sluttampen kunna lösas med kulsprutor och granatattacker. Nej, det är våra kvinnor som är största hotet. Deras ovilja att föda barn. Oavsett vad männen gör så kommer vi att försvinna som folk.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 14 röster)
  • Gnapp says:

   Det är faktiskt upp till oss män att tvinga fram förändring även i den frågan.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -2 (av 10 röster)
   • Arne Strand. says:

    Ni skriver en massa skit båda två.

    Lösningen sitter hos Regeringen som måste bytas ut,
    och de flesta Socialdemokrater är faktiskt Kvinnor.

    Arne Strand.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 2 röster)
  • Mia Nemesis says:

   Återigen hur ska vi kunna göra det utan er mäns medhjälp? Jag är lessen att behöva avslöja att vi kvinnor inte är några robotar. Vi ska ta hand om barn, jobba och samtidigt vara under ständig attack ifrån invällare och ja hela samhället som gör det omöjligt för oss att föda fram en massa barn.Samtidigt som det krävs att vi ska vara supersmala och vältränade. Ni män måste se till att vi kvinnor kan föda fram en massa barn. Vi kan nämligen inte göra det själva. Du borde skämmas över att skylla din brist på manlighet och mod på oss!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +8 (av 20 röster)
 • Intelligent, stark och vacker! Bra gjort Mia!😀

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 13 röster)
 • Jonas Bangkok says:

  Kan bara instämma i texten. Att vara en riktig man idag som beskyddar sin kvinna är varken lätt eller smärtfritt.

  Mig kostade det 2 år på kåken, men det var det värt och skulle göra om det sju dagar i veckan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 22 röster)
 • Anders says:

  Tack Mia.

  Dina ord är så sköna, starka och sanna, och de värmer ett mans-hjärta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 10 röster)
 • Sven-Olle says:

  Ja jag förstår att våldtäkter inte beror på att svenska kvinnor har fel kläder på sig. De beror inte på någonting som svenska kvinnor gör utan på någonting som svenska män inte gör.

  Framför allt svenska nationella män. Våldtäkter är just våld. Men exempelvis här ägnar man sig åt att stöna över feminister, kulturmarxister, judar, bögar och andra som verkar vara utvalda för kritik efter vilken grupp som är _minst_ våldsam.

  Mia Andrén tackar nationella kamrater för att de ”kämpar”. Ja det gör de förvisso, de kritiserar grupper som resten av samhället uppfattar som skyddsvärda. De försvarar ett annat lands och en annan tids ideologi, som gemene man är uppfostrad att avsky. De demonstrerar och är stolta när de tagit emot väl avmätta stryk av poliser och klått upp några personlighetsstörda kommunistyngel. Manligheten är bevisad. Man har onekligen offrat en hel del ekonomiska utkomstmöjligheter. Men har det hjälpt Sveriges kvinnor?

  Det är varken judar eller bögar eller kvinnliga konstnärinnor i klimaktariet som invaderar Sverige, ynglar av sig som kaniner. Det är inte rödingarna som våldtar svenskor för att förnedra vårt folk och få oss att känna oss alltför otrygga för att bilda familj och konkurrera med dem i barnvagnskriget.

  Det är de våldsamma, utländska männen som gör det. Det är inte vi som har utmanat dem utan de som har utmanat oss. Och det slagfält där striden ska stå bestäms av utmanaren. Det slagfältet är gatan och inte tangentbordet. Utmanaren bestämmer tid, plats och vapen.

  Och ja, jag lever som jag lär. Jag är dömd för asylantmisshandel. Mia Andrén kan tackar mig hellre än tangentbordsriddarna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 15 röster)
  • Asylantmisshandlare says:

   Jisses vilken självgod kommentar. Så de som demonstrerar mot främlingsinvasionen och nästan blir mördade av polisen är tangentbordskrigare? För att du själv hoppat på en 16-årig blattepojk på fyllan?

   Alltså misstolka mig inte, det är väl bra att du gör något, men tror du det går att få stopp på våldtäkterna och tillströmningen genom enbart ”asylantmisshandel”. En politisk kraft behövs, annars bekämpar man bara symptomen. Och ”tangentbordskrigarna” är anledningen till att du kan sitta någonstans och skriva kommentarer där du slår dig på bröstet.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Gammal svensk says:

  Jo, faktiskt, det låga födelsetalet är något som även vi män måste försöka ändra på. Några förslag:
  1. Intensiv statlig propagandakampanj för barnafödande. Nyligen gjordes en sådan kampanj i Danmark och den gav faktiskt resultat i högre födelsetal. I Ryssland har dom något sorts pris för duktiga mammor. Värt att ta efter.
  2. Förändra språkbruket. Det måste vara hedervärt och ge god social position att en kvinna stannar hemma och tar hand om barn.Skippa beteckningen ”hemmafru” och skriv ”Moder” varhelst ”yrke” ska anges. Gärna ”Moder” med en, två eller tre etc. stjärnor efter, utvisande hur många barn kvinnan tar hand om och fostrar. ”Trestjärnig moder” klingar lika bra som ”trestjärnig general”
  3. Skatteåtgärder. Om kvinnan stannar hemma för att ta hand om barn ska mannens inkomst delas upp på två inkomsttagre = lägre skattesats.
  4. Insatser för att underlätta kvinnans inträde i yrkeslivet då yngsta barnet nått … 14 år? Kanaske förberedande yrkeskurser på internet som hon kan studera då hon har tid.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Trött says:

  Bra förslag. Det borde också införas någon garanti på att man slipper sitta som fattigpensionär på ålderns höst. Det är skamligt hur det ser ut idag. Många kvinnor som faktiskt varit hemma och skött hem/barn/gårdar/äldre släktingar har idag ingenting. Knappt råd att laga tänderna, har de. Fruktansvärt sorgligt. Det är många intelligenta, skötsamma och duktiga människor som bildar för små familjer. Ett eller två barn skaffar de. De har väl fastnat i det materiella och statusmässiga, tyvärr. Att ligga på topp materiellt kostar och kräver att båda föräldrarna jobbar heltid.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Viktor says:

  Håller inte alls med, varför är kvinnorna helt ansvarslösa? Allt ska vara mannens uppgift?.
  Vi behöver hjälpas åt, den stora förändringen kommer när vanliga kvinnor ledsnat, då kommer män vilja visa sina kvinnor framfötterna på samma sätt som killarna är feminiserade idag för att göra kvinnorna glada.

  Självklart är mannen den som bär det tunga men allt vinns inte med våld.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 11 röster)
 • Känns inte aktuellt att beskydda stendumma svenska feministkvinna från några mena-attacker. Som man röstar får man leva

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 7 röster)
 • Parken says:

  Bra skrivet!
  Det behövs artiklar skrivna av både från män och kvinnor här på Nordfront.

  Kanske Paulina Forslund har någon ny artikel på gång. Längesedan jag läste något skrivet av henne.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Äntligen en text som adresserar svenska män och inte judar som problemet hela tiden! Enemy nr 1# weak white men

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 4 röster)
 • Musta Pekka says:

  Pojkar ska uppfostras till manliga Män och flickor ska uppfostras till kvinnliga Kvinnor.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • belyst says:

  En hedervärt Kvinna med stor K. En Kvinna med mer råg i ryggen än många män. Män som endast vågar visa sig på styra linan då de är 10 mot 1 eller när de ger sig på barn och tjejer. Mia det är Kvinnor som dig vi Män älskar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Har funderat på att ta mitt så kallade ansvar men undrar om familj, vänner och släkt blir stämplade eller hårt åtgångna vid en eventuell anslutning.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 4 röster)
  • belyst says:

   Du kan i vilket fall vara säker på att det bara är en tidsfråga innan de blir hårt åtgånga om vi inte tar vårt ansvar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Theodor Morell says:

  https://m.youtube.com/watch?v=U-TSRrW5TzY

  Så gör de i Tjeckien och de har en del att sätta emot om de skulle bli terrorstämplade eller dylikt. Passar finfint att skjuta han på bilden i huvudet med eller liknande skadliga ockupanter m.m.

  Fast i Kongo är männen onekligen mer maskulina än i Sverige och Tjeckien.

  Fast bara för att de är mer maskulina i Kongo betyder absolut inte att de skulle vara mer pricksäkra med ett skjutvapen.

  De skjutvapen som existerar idag är iaf. inget som sänker testosteronnivåerna hos män.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Super bra skrivet Mia! ”5 hakkors av 5 möjliga”, för att citera Sjögren under en annan artikel ;)

  Det är såklart er kvinnors rättighet att mana på oss män till strid, när vi män är för fega för att fatta det själva… Du har precis fullgjort din plikt Mia, tack.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Mina råd till unga nationalister (av Robert Almgren):
  https://www.motgift.nu/2016/12/09/mina-rad-till-unga-nationalister/

  Motgift är stolta över att här publicera en utlämnande och personlig essä från Robert Almgren, en mångårig aktivist inom den nationella oppositionen. Han vandrade själv den hårda vägen, föll men reste sig igen. Hans råd hoppas vi att alla tar till sig.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • OK jag går med, vart håll skall jag vända mig till?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • MrWily says:

  Wow, riktigt mäktig text!

  Det uppmanar till mod och stordåd. Kom igen alla svenska män som ännu sitter på pottkanten, klockan är fem i tolv och vi behöver utföra våra behov. En nordisk revolution utan pardon!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Gunnar says:

  Ett inlägg, 2016-12-21, av Redaktionen här på nordfront.se, vilket har överskriften ”Svenskarna är rädda för att gå ut ensamma”, säger bland annat följande *:

  * ”I en nyligen genomförd undersökning från Folkhälsomyndigheten visar siffrorna att både män och kvinnor är rädda för att vistas ute ensamma i Sverige. I Skåne säger sig nästan halvparten av kvinnorna att de inte känner sig trygga längre. Även nationellt ska antalet vara högt.”

  * ”För män är det sannolikheten att hamna i ofrivilligt slagsmål som skrämmer dem mest.”

  Detta sägs således återge en uppfattning, som Folkhälsomyndigheten förmedlat såsom sin uppfattning.

  DE VERKLIGA SVÅRIGHETERNA HÄR HANDLAR INTE I GRUNDEN OM FEGHET.

  TILL SANNINGEN HÖR NÄMLIGEN FÖLJANDE TVÅ VIKTIGA FÖRHÅLLANDEN, A OCH B:

  A) ATT DEN ENSKILDE SAKNAR OCH BEHÖVER HA EN ORGANISATION BAKOM SIG, VILKEN ALLTID ÄR NÄRVARANDE I BAKGRUNDEN OCH

  1) STÖDJER OCH HJÄLPER GENOM ETT FÖREGRIPANDE OCH UPPFÖLJADNE ARBETE, SOCIALT, JURIDISKT OCH EKONOMISKT, VILKET VERKLIGEN MINSKAR FÖRUTSÄTTNINGARNA FÖR ATT BRÅK SKALL UPPKOMMA, OCH I SYNNERHET AVSKRÄCKER MISSDÅDARE FRÅN ATT FULLBORDA OLAGLIGA AVSIKTER OCH

  2) STÖDJER SOCIALT, JURIDISKT OCH EKONOMISKT IFALL BRÅK ÄNDÅ UPPKOMMER.

  B) ATT SAMHÄLLET ÄR UNDER SÖNDERFALL SETT UR DE ENSKILDA MÄNNISKORNAS SYNVINKEL. DET BLIR TYVÄRR ALLT MER VANLIGT, ATT MÖJLIGHETER TILL BRÅK I OLIKA VARDAGLIGA OCH ALLMÄNNA SAMMANHANG, ÄVEN UTAN ATT KVINNOR ÄR OMEDELBART INBLANDE, TILL SYNES ILLVILLIGT FRAMMANAS AV MÄNNISKOR SOM FÖREFALLER KUNNA HA EN LIKNANDE ELLER JÄMFÖRBAR UTGÅNG FÖR DETTA SÅSOM DEN I HUVUDINLÄGGET OVAN, DÄR DET SÄGS: ”Ni måste förstå att våldtäkterna inte är för att kvinnor har felaktiga kläder. Det är en krigshandling, ett sätt att förnedra er män.”

  DEN ENSKILDE HAR SÅ KLART ALL ANLEDNING, ATT I ALLA FÖRKOMMANDE FALL AV OVANASTÅEDNE SLAG FÖRSVARA ÖVERFALLNA KVINNOR, MEN HAR I ÖVRIGT EGENTLIGEN INTE RÅD MED ATT STÄNDIGT MÖTA SÅDANA MISSDÅDARE GENOM ATT KOMMA I BRÅK ÄVEN OM MÖJLIGA SKÄL FINNS FÖR DETTA, OCH DÅ FÖLJAKTLIGEN INTE HELLER, ATT INLÅTA SIG I SLAGSMÅL ÄVEN OM DETTA SKER I SJÄLVFÖRSVAR. VAD NU SAGTS SAMMANHÄNGER MED FÖLJANDE:

  UR DEN ENSKILDES SYNVINKEL, INNEBÄR RÄTTSFÖRFARADET I TINGSRÄTT OCH HOVRÄTT TILL FÖLJD AV ETT BRÅK ELLER SLAGSMÅL I SJÄLVFFÖRSVAR PÅTAGLIGT MÖJLIGT OFTA UPP TILL 2 ÅR AV IFRÅGASÄTTANDE OCH ANKLAGELSER MOT DEN SOM UTSATTS FÖR ETT BROTT GENOM OLAGLIGT VÅLD, SÅ TILL OCH MED ÄVEN MOT GROVT MISSHANDLADE OFFER OM OFFRET FÖRSVARAT SIG MED NÖDVÄRN. DETTA OFOG I RÄTTSFÖRFARADET HAR DESSVÄRRE VARIT RÅDANDE I FLERA ÅRTIONDEN, ÅTMINSTONE SEDAN 1970-/ 80- TALET.

  MISSDÅDARE, SOM ÖVERFALLER OCH MISSHANDLAR ANDRA MÄNNISKOR FÅR NÄMLIGEN HJÄLP GENOM RÄTTSFÖRFARANDET I TINGSRÄTT OCH HOVRÄTT TILL ATT SÅSOM EN DEL AV SIN FÖRSVARSTALAN INFÖR DOMSTOLARNA UTNYTTJA DE JURIDISKA BITRÄDEN DE HAR PÅ SIN SIDA TILL ATT ANKLAGA OFFRET, HÄR STÅR DET GÄRNINGSMÄNNEN FRITT ATT LJUGA INFÖR RÄTTEN UNDER TÄCKMANTAL AV ATT DE REDOGÖR FÖR SIN UPPFATTNING AV HUR ETT BRÅK OCH SLAGSMÅL HAR SKETT.

  OFFRET MÅSTE SÅ KLART BEMÖTA OSANNA PÅSTÅENDEN AV GÄRNINGSMÄNNEN I TINGRÄTTEN, KOMMMER TINGSRÄTTEN FRAM TILL SANNINGEN OCH DÖMER GÄRNINGSMÄNNEN TILL FÄNGELSE SÅ SÖKER GÄRNINGSMÄNNEN MILDRA SINA DOMAR GENOM ATT ÖVERKLAGA HOS HOVRÄTTEN, OFFRET MÅSTE I SÅDANA FALL, SÅLEDES EFTER GANSKA LÅNG TID UR DEN ENSKILDES SYNVINKEL, INFINNA SIG I HOVRÄTTEN OCH DÄR ÅNYO BEMÖTA OSANNA PÅSTÅENDEN AV GÄRNINGSMÄNNEN. MÄRK, ATT KLARA POLISRAPPORTER OCH MÅNGA VITTNEN FRÅN HÄNDELSER MITT PÅ LJUSA DAGEN ÄR INGET HINDER FÖR ATT DETTA OFOG PÅ OFFRETS ( OCH SAMHÄLLETS ) BEKOSTNAD SKALL UTSPELA SIG!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -3 (av 3 röster)
 • pastorn says:

  Ni kvinnor ta upp kampen mot feminism
  Vi tar hand om männen
  Sen kan ni välja svenska män
  Efter som vi kommer ifrån samma land.
  Fin artikel tack.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Copy-paste!!

  Lol!!

  I saw this creepy article translated in another site.

  What’s wrong with this woman??
  What happened now??

  She have the face to express her ”paranoia” like that!!

  For real??

  Suddenly, men became ”good & necessary”??
  Hahaha!!

  I was considering Swedes kinda more clever & educated.
  Not so stupid as this woman!!

  This writer and many other like her, never manage more than to scratch the surface of a serious theme like this.

  When women saw the ”difficulties”, they remembered the ”pigs”… oh I’m sorry… I wanted to say ”the men”!!

  No, nothing will be easy.
  Everyone will cross this terrible road.

  But, dear female writer, do not be afraid!! :P

  If you really believe what you say & IF a man deserve to fight for somebody like you, he already knows it Mrs feminist!!

  But standing & writing all those bunkums & nonsenses, you have obviously got on your high feminist horse!!

  Even now where you feel threatened, even now where you admit the need of men, even this difficult time, you speak to men with audacity…

  You wrote ”Man, you’re a coward if you do not defend us,”

  And try to ‘hit” men in their pride, having a pathetic hope for yorr protection.

  You should better write:
  ”Men, I’m sorry because, so many years, I hadn’t been according you the respect that you deserve, as the natural protector of society. I recognize that we made a mistake, and now we are ready to fight together with you to banish this public danger”.

  But, no, this can not be written by a feminazi like you, because it would be ”shame” to throw your face down. :'(

  I’m sure you also don’t have the guts to accept the ”real” truth!!
  Not your virtual & much less harmful truth…

  And accepting the ”real” truth, is unacceptable for a western woman of our time!!!

  All we have to say to this lady is that European men will eventually stand up against the Islamic ”invasion”.

  Lol, ”invasion”…
  You are so pathetic and stupid…

  I’m not a misogynist, a black, arab or something…

  You must remember, my dear retard:

  There will be however some guys for you.

  They will protect you, not because YOU ARE WOMEN (just like you write), but because this situation will be a threat for their own survival.

  And secondly, because the sense of responsibility ”weighs” them too much, for the protection of those ”real” people, men & women, who represent the idea of ​​Europe.

  Please, do a favor to this world and stop writting rubbish…

  Suicide is a solution.
  And in Sweden, suicides is your best ”sport”!! ;-)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 4 röster)
 • @Jim. Hahaha Snacka om butthurt ”man” som sjunker så lågt att du föreslår en kvinna att ta självmord för dina egna svagheters skull…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *