INSÄNDARE: Smädelser om Nordiska motståndsrörelsen på skola i Härnösand

INSÄNDARE. En grupp gymnasieelever från Härnösand beskriver i den här insändaren de absurda lögner om Nordiska motståndsrörelsen som deras skola sprider.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Några elever på en gymnasieskola i Härnösand fick stå ut med en hel genomgång av lögner emot Nordiska motståndsrörelsen, bland annat att rörelsen ska ha tydliga ideologiska och strukturella likheter med Islamiska staten samt att rörelsen ska aktivt hata världens muslimer. Läraren påstod att medlemmar och aktivister endast gått med i rörelsen för att ventilera sitt hat och söker sig därmed till en gemenskap. I samma runda påstod läraren att rörelsens medlemmar och aktivister slukas att ett ständigt hat där dom inte kan känna någon annan känsla än den förstnämnda.

Enligt läraren vill Motståndsrörelsen efter en blodig revolution döda ALLA oliktänkande personer genom omfattande utrensningar. Läraren påstod sig även ha läst igenom Motståndsrörelsens partiprogram ”Vår väg” men uteslöt punkter som programmets tredje punkt under Utlandsbistånd och hjälp på plats:

”Nordiska Motståndsrörelsen kommer:
– Hjälpa till med humanitära insatser i katastrofområden och motverka imperialism.”

— Det är inte bara invandrare Nordiska motståndsrörelsen vill ha ihjäl, sa läraren under lektionen.

Lögnerna fortsatte när läraren påstod att rörelsen kommer utvisa ALLA adopterade och rasblandade personer (vilket är ytterligare en lögn).

Läraren tog upp Tredje rikets folkdomstol och jämförde hur denna folkdomstol agerade under rikets svåraste tider med hur Motståndsrörelsen kommer att agera så fort dom tagit makten. I samband med detta tog läraren upp världsfienden George Soros och lyfte fram honom som en oskyldig och missförstådd filantrop som inte vill något annat än att hjälpa världen. Läraren påstod att den kritik som Soros tvingas utstå kommer ifrån antisemiter som hatar Soros på grund av den omfattande valutaspekulationen emot den svenska kronan tills den slutligen föll och skapade därefter Sveriges första finanskris. För att få veta mer om detta skulle man enligt läraren gå in på Sveriges Radio, en uppenbarligen Sorosdyrkande vänstervinklad sida, allt detta för att ta del av ”sanningen” samtidigt som läraren sade att Nordfront är en vinklad sida som om det skulle vara något häpnadsväckande. I lärarens bemärkelse är något som är vinklat allt som inte följer SVT:s riktlinjer och synpunkter.

I slutet av genomgången utbrast en elev i förtvivlan om hur sjukt det var att man kan ”hata någon så mycket att man går med i en sån organisation”, allt detta efter att läraren fortsatt med sina lögner. Efter lektionen stormade elever ut ur klassrummet och utbrast med skällsord sitt hat för den svenska nationen och det svenska folket. En av de sverigehatiska eleverna påstod att bevarandet av det nordiska folket är ”det sjukaste jag hört!”. Detta är skrattretande eftersom eleven troligtvis aldrig skulle sagt detsamma om det gällde bevarandet av en icke-vit folkgrupp. Detta är inte mer än ett tydligt tecken på vad många av dagens ungdomar prioriterar och vilken trångsynt bild dom har på sin egen jord på lång sikt. Dock så finns det hopp i den svenska ungdomen då fler och fler vaknar upp och ser igenom det ”svenska” skolsystemets lögner.

Eleverna som sammanfogade denna insändare kommer fortsätta att uppmärksamma svenskfientliga handlingar i det anti-svenska skolsystemet.

Sprider dina lärare svenskfientlig propaganda på lektioner? Mejla din historia till redaktionen så kan vi förhoppningsvis uppmärksamma den på något sätt.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
JossAndersSenasteKarl AFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Hette denna lärare måhända Schlomo, Benjamin eller liknande? Mycket trist i alla fall att vår uppväxande generation ska behöva känna på – och införliva – det hat judarna har mot oss. Jag menar, den uppfattning som läraren för fram är ju inte egentliga åsikter – det är rent hat, det slags hat endast judar är kapabla till.

De där folkdomstolarna som omnämndes är ingenting mot för vad judarna utsätter palestinierna för dagligen. Kanske detta vore något mer meningsfullt för läraren att berätta om – om han nu vill vara objektiv.

Pierre
Medlem

”Läraren” borde ta sin kuckelimuckmedicin alternativt en pall röda piller så att ”lärarens” få indoktrinerade hjärnceller får syre och slutar vara osams.

Simen
Medlem
Jan Hjelm
Medlem

Mycket bra länk! Alla skolelever bör läsa den sidan.

Jan Hjelm
Medlem

Situationen i Härnösand är annorlunda än i andra städer. Här startades 5i12-rörelsen för 30 år sedan av flyktingkramare. Året efter mördades 2 unga flickor av en rasfrämling. Den ena flickans pappa exploaterade genom 5i12 dotterns iofs tragiska död i samma anda som det gjordes med Anne Frank. Flyktingkramandet i staden är extremt, nästan heligt. Det som är glädjande är att dessa vakna ungdomar bestämde sig för att ta reda på fakta om Motståndsrörelsen och faktiskt skrev en insändare.

Fredrika
Medlem

Jag blir otroligt glad över att det finns så kloka unga människor som noterar systemets lögner och även tar sig för att skicka in insändare om det! Jag säger ofta att ungdomarna kommer att bli Nordens räddning. Det är på gång! Vi hjälps åt! Tack ni unga i Härnösand!

Karl-Путин A
Medlem

Tyvärr är det väl så här det går till i var och varannan skola i Sverige numera.

Detta är naturligtvis oerhört frustrerande och desillusionerande för de svenska eleverna som med egna ögon ser förfallet och upplever en otrygghet som viftas bort av skolpersonalen.

Råkar de ut för mobbning, misshandel, rån eller tom våldtäkt så får de inget stöd från skolan, utan det är de främmande förövarna som värnas i varje upptänklig situation.

Den här skolsituationen avspeglar sig naturligtvis i självmordsstatistiken bland unga, där Sverige har en solklar pallplats, liksom i våldtäktsstatistiken.

Senaste
Medlem

Ett stort tack till eleverna för insändaren!
Läraren verkar vara en fullblodsdåre.

Anders Jonsson
Medlem

Jag tycker att läraren som det berättas om i insändaren borde bli informerad och tillrättavisad om att det är väldigt dåligt och orättfärdigt att som lärare inför sina elever stå och sprida (((lögner))). Även skolans rektor som är chef på skolan och därmed ytterst ansvarig för (((lögnerna))) måste tillrättavisas.

Dessa fega ryggradslösa systemlakejer i den korrupta statens tjänst ska inte få komma undan med sina vidriga lögner längre.

Det är nog nu.

Hell sanningen!

Hell seger!

Joss
Medlem

Bra gjort ungdomar! Era berättelser är jätteviktiga! Och inga andra än ni kan berätta dem! När man lämnar skolan så blir det svårare och svårare och svårare att förstå vad som händer där.
Men vad som görs mot er i skolan är fortfarande jätteviktigt för oss alla.