INSÄNDARE: Självrannsakan hos Sveriges Fakevision efter uppmärksammat förhör

SATIR. Sveriges Fakevisions uppmärksammade förhör med migrationsforskaren Ruist i maj 2018 har resulterat i behov av interna diskussioner inom Sfv om vad som gick fel. I detta fall kan misstänkas att självrannsakan i frågan handlar om varför försöket till vinkling inte landade fint hos tittarna och varför förhörsobjektet vägrade göra en exemplarisk direktpudling.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Förhörsledare Lotta Bouvin ställer under förhöret frågor om varför man som forskare skriver en faktabaserad rapport och om forskaren har tänkt på att någon faktiskt kan tänkas använda sig av resultatet och om det kan ha betydelse inför valet. Frågorna är ytterst motiverade då rapporten kan få de allvarliga följderna att politiker börjar fatta beslut baserat på vetenskaplig fakta istället för känslomässiga floskler. Risken är också att det svenska folket kan börja ta till sig fakta inför valrörelsen och kanske även röstar utifrån vilken politik som förs och inte vilken färg partiledaren har på slipsen, vem som ser trevligast ut, eller vem som levererar den fetaste anrättningen av valfläsk. Detta är ett stort problem för det demokratiska systemet och intervjun visar på angelägenheten i att vidta åtgärder.

En möjlighet att få bukt med otyglade forskare kan vara att vid sidan av att klassa oönskad fakta som ”hatfakta” även benämna forskning med oönskat resultat som ”hatforskning”. Därmed kan utvalda vetenskapsmän sorteras in i kategorin ”hatforskare”, vilket skulle kunna bidra till en självsanering på området. En sådan insats skulle kunna ledas av polikorruptikertrogna propagandaorgan som till exempel Sveriges Fakevision eller tidningen Aftonblasket. Det är även möjligt att lagstifta i frågan, vilket redan har gjorts i ett flertal länder när det gäller forskning kring historia.

Om inte detta hjälper finns mer direktverkande och historiskt väl beprövade metoder att tillgå. Det gäller att lära sig av historien för att inte begå samma misstag igen, d.v.s. att tillåta att logik och vetenskap påverkar samhället.

Eller som någon kyrklig historisk inkvisitionsdomare skulle ha kunnat uttrycka sig:

Om vi nu har bestämt att solen snurrar runt jorden och inte tvärt om, så ska pöbeln ta mig tusingen lära sig att det är så. Då kan vi inte ha en massa forskare och vetenskapsmän som bygger teleskop och observatorier och sitter och räknar ut att världen är beskaffad på ett annat sätt än vad vi har bestämt. Detta ofog måste stävjas med alla medel. Vi kan börja med att kalla dem ”kättare” och sedan trappar vi upp med censur och förbud och avslutar med fysisk repression.

Amen

/Satiricus Bizarro

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
_DH_AnnaKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

En satir som tyvärr är verklighet i det kulturmarxistiska helvetet Sverige – och än värre kommer det att bli.

Anna
Medlem
Anna

Dessa ”professionella” är tyvärr oftast oprofessionella krisaktörer med några få undantag. Mest teater i media, telefiktion.

Karl-Путин A
Medlem

SVT-judinna gråter ut i media över att Björn Söder (SD) inte tycker att hon är svensk. Samtidigt tycker hon att det är bra att ha en privilegierad särställning som jude genom att vara klassad som nationell minoritet, så att hon ”enligt lag har rätt att behålla och utveckla sin kultur”. Varför ska 20 000 judar i Sverige ha denna rätt? Ska inte hundratusentals sunnimuslimer, irakier, eskimåer, afrikaner, sikher, ester, polacker, shiiter, palestinier mfl ha rätt att behålla och utveckla sin kultur? Hon deklarerar, precis som sin bror Willy Silberstein, att på midsommar ”är det härligt att vara svensk” men ”på… Läs mer »

_DH_
Medlem
_DH_

Så komiskt att detta råttfolk alltid ska köra med förintelsen. Att folk ens tolererar detta, ens bryr sig om detta trams? Hur kan man ha någon som helst sympati för judarna, med tanke på hur de beter sig, och alltid betett sig?