INSÄNDARE: Ge inga pengar till de som inte ska vara här

INSÄNDARE. Erik resonerar i den här insändaren om hur viktigt det är att inte gynna rasfrämlingar och mångkultursvurmande företag ekonomiskt.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Vad gör en vis man mot en människa han inte vill veta av, som direkt emot honom ej gjort något orätt? En vis man ignorerar denne.
En mindre vis man, säg herr Breivik, försöker starta något slags jihad.

Men när man tar hårda tag möts man av hårt, hårt mot hårt. Fråga polisen, som när de provocerade igång Göteborgskravallerna 2001, eller här senast i samma stad med Nordiska motståndsrörelsens stora demonstration.
När svenska folket i stort förstått hur vi blivit lurade så länge, och monopoliserade på vår stora empatiförmåga, behövs inte hårda tag.
Då kan allt lösas systematiskt och sansat.
Det är naturligtvis den bästa och mest effektiva lösningen, även om det visst behövs talare och starka aktivister för att sprida budskapet och motivera MÖNA(Mellanöstern och Norra Afrika)-folket att åka hem dit de hör hemma.

Jag anser att man bör få gemene man att som första steg helt enkelt disassociera sig med de invandrargrupper vars individer till en oroande hög procent bringar Sverige skada i form av brottsliga handlingar och oärlighet.
Genom att disassociera sig fysiskt tror jag också att man börjar tänka om och inser att det helt enkelt inte är lika roligt eller givande att ha med mindre intelligenta folkgrupper att göra, och då även söker sig vidare i rätt riktning på egen hand så väl som inspirerar sina medmänniskor. Utöver detta så minskar man även risken att man själv och ens nära och kära råkar illa ut.

Jag tror faktiskt att detta redan är något som sker utan att man tänker på det så mycket. Även om jag inte har gjort någon forskning på detta så kan jag se tendenser.
De flesta handlar hellre av en svensk än en som inte ser svensk ut. Det är väldigt få som har en partner från MÖNA-området, trots all hejdlös rasblandningspropaganda med tidigare nämnda folkgrupper, långt under vad som vore statistiskt sannolikt om folk valde blint. De flesta svenskar undviker områden med hög andel ickesvenskar även om det inte anses vara ett så farligt område, osv. ad infinitum.

Det är inte nödvändigtvis för att folk tänker på det, utan för att det är naturligt att inte lita på folk som tidigare visat sig opålitliga.
En huvudpoäng här är att det inte går att sätta den stora RASIST-stämpeln på någon efter exempelvis partnerval eller handelsval, eftersom det är individuellt och upp till var och en.
Politiskt engagemang och offentliga åsikter kommer däremot alltid kunna stämplas till höger och vänster.

Jag tror att Nordiska motståndsrörelsen har styrkan att kunna forma människors sätt att tänka om och slutligen hjälpa till att vända Sverige på rätt sida.

Pengar är tyvärr det som styr världen i det mesta, och i pengar finns en enorm makt.
Jag anser att Nordiska motståndsrörelsen har kraften att även ändra åsikten på ”meningsmotståndare”, även många som kallar sig ”feminister”, ”kommunister” och ”vetefansexuella”.
De tycker inte heller att det är jättekul att leva i det mångkulturella Sverige, även om de aldrig skulle våga eller kunna säga det utan att bli lynchade. Exempelvis har de tillfälliga bostäderna för nyanlända överklagats i alla möjliga instanser, platsen är Tantolunden mitt i PK-meckat, Södermalm i Stockholm.
Det är ju så att vi som försöker rädda Sverige vill rädda hela Sverige, även de svenskar som tror på andra mångkulturella lösningar mot bättre vetande, de är ju svenskar och vårt ansvar.

Den man giver pengar giver man makt och medel, den man undanhåller pengar från kommer tina bort och söka lyckan annorstädes.
Det är precis så en svensk som kommer rösta på rätt parti i tysthet, Nordiska motståndsrörelsen, men säger att rösten lades på någon av de stora, kan göra ett kraftfullt och betydande motstånd som faktiskt har effekt idag.
Jag pratar inte om att donera till rörelsen, även om det naturligtvis är ett mycket gott sätt att faktiskt hjälpa till att vända Sverige på rätt sida, och bör göras av alla som kan avvara en slant.

Vad jag vill att den som vill vända Sverige på rätt sida ska göra, oavsett vart denne vanligtvis står politiskt, är en tyst, enkel och mycket kraftfull protest som är helt utan risker eller bakslag.
Ge inte pengar till de människorna du vill ska åka hem.
Finns det många invandrare som står i kassan? Handla i en annan affär.
Om du måste handla där så är det värt att vänta i 30 sekunder extra för att stå i kassan med en svensk kassör(ska).
Företag som stödjer ett mångkulturellt kaos så öppet ska inte få dina pengar, och de ska behöva betala själv för sina misstag.
Pengar är extra motiverande för alla företag. Anställda som inte får kunder eller kan sälja så bra kan inte jobba kvar i längden.
Ägs ett ställe du tänkte gå till av en person som inte ska vara här i Sverige?
Då ska du leta efter ett annat alternativ, gå till en svensk butik, salong eller klinik etc.
Även om det är dyrare, så sparar du pengar i långa loppet genom att gynna ditt eget folk.
Ska du beställa taxi?
Fråga om namnet på taxichaufförerna och vänta tills det låter rätt, eller om de vägrar använd en annan tjänst.
Detta säger sig självt, men ge inte pengar till utländska tiggare, de flesta jobbar dessutom för organiserad brottslighet.
Om du vill ge pengar till välgörenhet välj något som hjälper svenskar. Nordiska motståndsrörelsen med flera ägnar sig åt välgörenhet för svenskar, jag är säker på att det går att öronmärka donerade pengar för detta syfte.

Är det någon du inte tycker borde vara här så ska du inte ge dem pengar – pengar är makt och legitimitet.

Detta budskap måste spridas till folket. Jag tror många skulle nappa på denna idé och således kunna få bollen att börja rulla lite snabbare i rätt riktning.
När globalisterna försöker förslava oss med pengar måste vi upplysa om att detta kraftfulla vapen faktiskt ligger lika mycket i våra händer, och vi kan använda det till vår frihetskamp för det svenska folket.

Låt denna tysta och kraftfulla protest för ekonomisk segregation bli ett vapen som vilar i varje svensks hand, för att också med pengamakt styra kursen mot en ljusare framtid.

Med vänliga hälsningar
Erik

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
2 år sedan

Jag behöver bli bättre och mer konsekvent även om det kan ta mer tid eller vara lite besvärligt ibland. Men många saker sker av sig självt precis som Erik skriver: Exempelvis så är det plågsamt och gör mig nästan fysiskt illamående att behöva handla på Willys i Rissne, där kunderna och personalen till 90% är rasfrämlingar. Därför undviker jag den affären även om den ligger nära mitt hem.

En mycket tänkvärd artikel med praktiska tips från Erik.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Jag håller helt med Erik om att undvika att gynna affärer med rasfrämlingar.Jag har gjort så i många år att jag inte handlar i affärer med rasfrämlingar som personal och kunder.Det får kosta lite mer bara jag slipper patrasket.

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Jag skärmade av mig mer och mer från det mångrasliga samhället, från att först som nyvaken invandringskritiker sluta handla hos främlingar till att nu ignorera dem helt. Hjälper de inte när de frågar om vägen t ex, ställer mig alltid i kassor där kassören inte är främling, undviker de i största möjliga mån för att på så sätt få känna åtminstone lite mer hemkänsla i vardagen. Företag, museer och annat som gör reklam för rasfrämlingar och -blandning, globalism och liknande brukar jag höra av mig till för att kritiken ska gå fram och berätta att jag hädanefter inte tänker stödja… Läs mer »

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
2 år sedan
Reply to  Senaste

Det du skriver om att berätta för företaget/organisationen som förespråkar folkmordet att vi tar avstånd från dem och hädanefter inte tänker stödja dem eller gå dit är en bra väg och metod.

Ernst
Nybörjare
Ernst
2 år sedan

jag handlar aldrig något av rasfrämlingar. det betyder t e x att jag aldrig åker taxi. jag köper aldrig pizza. nationella som går till pizzerian och lägger hundralappar i näven på främlingen!!!. hur tänker dom?