INSÄNDARE: Falska anklagelser mot Nordiska motståndsrörelsen i media

INSÄNDARE. Den oberoende nationalisten Jörgen Kromann reagerar på Aftonbladets implicita uppmaningar om att förbjuda en politisk organisation.

Nu försöker man ”stämma i bäcken” innan det blir en flod!

Gårdagens Aftonbladet sonderar möjligheterna av att, underförstått, försöka kriminalisera Nordiska motståndsrörelsen pga av spekulationer och antydningar och nästa steg kan kanske vara att kräva ett förbud.

Min uppfattning är att Nordiska motståndsrörelsen faktiskt arbetar öppet med information, offentliga möten och parlamentariskt arbete enligt gällande förordningar och lagstiftning.

Samhällets polis och mediabevakning av dessa aktiviteter är rigorös och i offentliga sammanhang är ”övervakningen” omfattande.

Vad gäller de enskilda händelser som drabbat en politisk socialdemokratisk företrädare enligt ledaren så har jag mycket svårt att tro att Nordiska motståndsrörelsens i rörelsens nu snabba uppbyggnadsskede skulle hemfalla till någon slags terrorism mot enskilda politiska motståndare.

Det är ologiskt i nuläget och i övrigt förkastligt som kampmetod över huvud taget. Däremot är det logiskt att man nu desperat försöker angripa Nordiska motståndsrörelsen med falska anklagelser för bestämda syften.

/Jörgen Kromann

Källa:
Polisen måste ta nazisthotet på allvar

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om