INSÄNDARE: En ung läsares betraktelser

INSÄNDARE. En ung läsare och sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen har skrivit en insändare om hur det är att vara ung och nationalsocialist samt en del tips och råd till andra i samma situation.

DSC_0154

Motståndsrörelsens aktivister i Östersund spärrade av stadens bibliotek. Detta på grund av att man inrättat en Pride-hörna med homosexuell propaganda riktat mot unga barn.

Denna text är riktad till alla Er unga nationalsocialister där ute, men även ni som är i själva processen att bli det. Jag hoppas denna text ger just dig några svar på dina frågor och möjligtvis skapar mer självsäkerhet och förståelse.

Är nationalsocialismen accepterad?
Nationalsocialism. Eller som systemet målar upp det, ”nazism”. Vi beskrivs som onda, våldsamma, känslokalla och farliga typer. Ungefär så brukar det låta när politiker, medier och annat beskriver oss nationalsocialister. Självfallet är detta så långt bortom sanningen och en falsk beskrivning av oss nationalsocialister man kan komma. Begreppet “nazi” är exempelvis skapat av en man vid namn Konrad Heiden, en marxistisk jude.

Begreppet skapades för endast ett syfte och det var för att göra narr av nationalsocialisterna i Tyskland. Idag används begreppet mot alla som inte hatar sin ras, kultur och historia. Detta var ett strategiskt drag. Lika så med begreppet “rasist”. Begreppet skapades av en annan marxistisk jude: Leon Trotsky. Ordet användes för att trycka ner alla oliktänkande som var emot den kommunistiska ideologin. Rasist idag i det moderna samhället betyder att man är emot personer på grund utav deras hudfärg eller ras, vilket inte nationalsocialismen står bakom. Nationalsocialismen är den enda realistiska och sunda världsåskådning som täcker alla dagens problem och som är utvecklad efter vår moderna tid som vi lever i. Nationalsocialismens grunder är folkgemenskap, ras, kultur, biologi och ett riktigt folkstyre. Detta är en väldigt kort sammanfattning om nationalsocialismens uppbyggnad och grunder.

Som nationalsocialist i väldigt ung ålder är det viktigt att förstå systemets och folkets syn på oss. Det går exempelvis inte att ha en sansad konversation med en oliktänkande eller motståndare. Det slutar oftast med falska påståenden och hånfulla yttringar. Man skulle kunna beskriva det som att man är i två helt olika världar, som att diskutera med en “zombie”. Du måste dessvärre förstå att väldigt många har gått igenom systemets hjärntvättningsprocess. Man måste sedan söka reda på sanningen själv och det är denna resa alla går igenom. De som ser igenom systemets lögner och strategier kan man kalla för immuna. Det man bör göra som väldigt ung i kampen är att samla på sig kunskap kring nationalsocialismen och andra ideologier för att vara rustad mot fiendens tankevärld. Man bör även läsa på om historia och historiska händelser. “Förintelsen” är ett bra exempel på en världshistorisk lögn. Nationalsocialism är inte accepterat i samhället och systemet gör allt den kan för att stoppa oss. Kunskap är det vassaste vapnet och kan aldrig tas ifrån dig, kom ihåg det.

Den politiska korrektheten i skolan
Politisk korrekthet, även kallat PK, är en nedsättande beteckning på en inställning där man är överdrivet noggrann med att följa rådande politiska värderingar och den dominerande trenden i samhällsdebatten. Politisk korrekthet i skolan påverkar lärare såväl som elever negativt. Då lärare är den person som ska undervisa eleverna så är det självklart att eleverna kommer att lita på läraren. Ett ämne där politisk korrekthet kan påverka lärarna vilket i sin tur påverkar eleverna negativt är samhällsorienterande ämnen (SO), då SO-läraren undervisar i alla samhällsämnen så är det lätt hänt att läraren undervisar med sin syn på det istället för att undervisa neutralt utan att ta ställningar till något. När en lärare tar ställningar till något blir eleverna indoktrinerade. Lärare är ofta väldigt politiskt korrekta, vilket kan ge en fel bild av det som lärs ut till eleverna, som då litar på läraren och känner sig bekväm med lärarens syn. Min SO-lärare är väldigt politiskt korrekt, exempelvis så svartmålade han Donald Trump innan och efter valet. Han förskönade Hillary Clinton och ansåg att Trump var det sämsta som hänt USA genom tiderna. Alla elever i klassen hade endast hört vad våra medier sagt, vilket var likt lärarens förskönande av Hillary Clinton och stampade på Donald Trump. Så när frågan först dök upp i klassrummet så var de flesta redan emot Donald Trump och när läraren svartmålade Donald Trump och påstod massvis med dåliga saker om Donald Trump så stärkte ju det bara vad eleverna redan hört och tror.

Vid exempelvis prov kan det i vissa fall ge ett högre betyg ifall man skriver det läraren vill se, det som reflekterar hans eller hennes åsikter. Detta är självklart fel av läraren men är ändå väldigt lätt hänt. När de rättar prov så bedömer de någon elev som “bättre” än en annan då den ena eleven skriver ur lärarens synvinkel istället för den andre som skriver neutralt eller ur sin egen synvinkel, vilket gör att ena eleven får ett A och den andre får ett D, trots att båda eleverna skrev för betyget B.

Som nationalsocialist är det oftast bäst att inte uttrycka sina åsikter i skolan, då samhället och systemet som bekant avskyr nationalsocialismen, vilket innebär att lärare som är politiskt korrekta troligen kommer att tilldela eleven som uttrycker sina politiska åsikter ett lägre betyg än vad denne elev förtjänar. Om läraren tilldelar alla elever en skrivuppgift så kan man som nationalsocialist skriva på ett sätt där det märks att man är nationalsocialist och ett sätt som är neutralt eller till och med lite politiskt korrekt. Där kan också läraren bedöma på ett felaktigt sätt då denna politiskt korrekta läraren automatiskt kommer att tycka att den neutrala/PK versionen är bättre än den med nationalsocialistisk grundsyn. Detta leder till att betygssystemet till viss mån skulle kunna kallas korrupt.

Det skolorna lär elever är att intelligens är förmågan att minnas och repetera, den elev som minns bäst blir belönad (bra betyg) och den som minns sämre blir straffad (dåligt betyg). Lärare som är hjärntvättade av systemet hjärntvättar sina elever till att bli samma sak som de själva är, vilket demonstreras bra i denna bilden:

hjarntvatt

Konsekvenser med att vara nationalsocialist
Konsekvenser man kan få som nationalsocialist är många. Man kan exempelvis hamna på SÄPO:s “watchlist” eller få problem i skolan (dåliga betyg) som jag tidigare pratade om. Då rektorer och lärare generellt inte gillar nationalsocialism så blir ofta socialtjänsten indragna i det hela eftersom nationalsocialism är “fel” ideologi som man inte ska sympatisera med. Polisen kan också bli indragna av samma anledning, det leder till ett flertal möten där dom säger att man har “fel” och ”onda” åsikter och att man helt enkelt måste sluta ha dessa åsikter. Man kan även få problem inom familjen, då de ofta likt resten av samhället avskyr nationalsocialismen. Detta kan leda till att man blir “tvingad” att byta åsikter, man kan bli straffad på diverse sätt såsom utebliven vecko/månadspeng och mycket mer. Och om man är tillräckligt gammal kan man till och med bli utslängd ut huset. Detta är verkligheten.

Ett annat problem kan vara vänner. Om dina vänner får veta att du är nationalsocialist, eller ”nazist” som samhället kallar det, så är det rätt så självklart att du kommer gå miste om vänner då systemet målar upp oss som onda och farliga typer. Systemet beskriver oss som Hollywoodnazister, med andra ord som ”nazister” porträtteras på film, vilket ofta är den bild människor har av oss.

När man förlorat många vänner är det lätt att man hamnar i ett utanförskap. Nordiska motståndsrörelsen har en ytterst bra kamratskap där det är lätt att hitta nya kamrater som dessutom delar samma åsikter som dig.

Hur kan man hjälpa kampen som ung?
Det finns väldigt många sätt man kan hjälpa kampen. Som jag skrev tidigare under rubriken “Är nationalsocialismen accepterad?” så bör man som ung ta åt sig väldigt mycket kunskap. Läsa och lära sig om nationalsocialismen samt andra ideologier, historia-, böcker och annat. Är man en sanningssökare så finns det så otroligt mycket som man kan ta till sig. Som jag tidigare har nämnt så är kunskap det vassaste vapnet.

Det finns tre olika grader av medlemskap inom Nordiska motståndsrörelsen: ekonomisk stödmedlem, partimedlem och aktivist. Aktivist är den högsta graden inom Nordiska motståndsrörelsen och det krävs att du är minst 16 år gammal och klarar av de höga krav som ställs. Att ansluta sig som aktivist är inget beslut man gör över en natt. Det är ett beslut som innefattar konsekvenser, kämpande och höga krav. Som ung bör man bli påläst och säker angående sina åsikter och nationalsocialism som ideologi. Kunskapen är viktig. Det bästa är att ansluta sig som aktivist när man har ett jobb och då har samlat på sig kunskap under en ganska lång tid. Men det bestämmer självklart du och ingen annan. Det är ditt beslut och dina val. Nordiska motståndsrörelsen behöver människor på alla fronter och man måste inte heller vara offentlig som medlem. Att sätta upp affischer och klistermärken på egen hand är ett annat bra exempel på hur man kan hjälpa kampen. Kontakta din närmaste nästeschef eller gruppchef för att ordna ett rekryteringsmöte så kan ni, tillsammans, komma fram till vad som fungerar bäst för just dig.

Varför bör man engagera sig politiskt som ung?
Dagens ungdom är sällan politiskt intresserad, detta är ett problem då ungdomarna har blivit så pass hjärntvättade av systemet. Många tar tag i politiken när de har fått rösträtt. Och har då, oftast, samma åsikter som majoriteten av folket i Sverige. Detta har alltid varit globalisternas plan. I dagens samhälle råder det politisk korrekthet, feminism, mångkultur, HBTQ och massvis andra osunda ting. Detta är grunden i den så kallade kulturmarxismen.

Festande från en ung ålder
Ungdomar idag festar och super redan från en ung ålder, jag har själv sett folk så unga som 12-13 år göra detta. Alkohol leder lätt till sociala problem speciellt när man är ung och kan göra man bli deprimerad och få ångest vilket i vissa fall leder till självmord. Idag är det många unga som redan mår psykiskt dåligt. Alkohol kan dessutom också leda till skoltrötthet vilket i sin tur resulterar i sämre betyg som också kan bidra till depression och ångest vilket gör att man super och festar för att glömma sig själva en stund. Idag ser ungdomar ofta högtider som en anledning till att festa och supa, istället för att vara med familjen eller ägna sig åt saker som faktiskt betyder någonting. Detta beteende är inget annat än negativt. Det är en antikultur, inte en “modern kultur”. Det är detta kulturmarxismen har skapat. Och det måste stoppas. Som nationalsocialist lever man sunt.

Slutord
Denna text är skriven i syfte med att ge en inblick i hur det är i dagens samhälle och är speciellt riktad till alla er unga nationalsocialister som sitter i olika situationer och ser problemen som jag ser. Att sitta vid bänken, veta om systemet och att mycket av det som lärs ut är lögner är inte en rolig känsla. Man känner en inre ilska som tilltar. Till dig som läser detta och redan kämpar för vårt folks överlevnad: Vi lever i riktigt spännande tider. Jag tror verkligen på dig, svik inte dig själv. Du är stark och väldigt modig. Fortsätt gå den ljusa vägen, följ ljuset. Detta år 2017 är vårt år. Det tillhör oss nationalsocialister. Kamrater, fortsätt kämpa, för vi kommer skriva historia.

“Det är lättare att tro på en lögn man har hört tusen gånger än att tro på fakta som ingen tidigare hört”.
-Adolf Hitler

/ Edlund

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments