INSÄNDARE: Anders Ygeman vill förbjuda Nordiska motståndsrörelsen – systemet skyr inga medel

INSÄNDARE. Lena Svensson skriver om hur Sveriges energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) avslöjar att han gärna ser ett förbud av Nordiska motståndsrörelsen. 

Anders Ygeman vill se förbud av organisationer där medlemmar dömts behöver i så fall förbjuda Socialdemokraterna. Foto: Olaf Kosinsky (CC BY-SA 3.0).

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Den svenska energi- och digitaliseringsministern Anders Ygeman (S) har i en diskussion på Twitter med norska statsministern Erna Solberg samt i en intervju med bonniertidningen Aftonbladet diskuterat regeringens planer på att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen.

Ygeman själv är känd från den så kallade IT-skandalen då han som inrikesminister och ”ytterst ansvarig”, avgick efter att Transportstyrelsen outsourcat hemliga uppgifter till utländska tjänstemän och administratörer som inte genomgått någon form av svensk säkerhetskontroll.

Det var bland annat hela körkortsregistret på samtliga med körkort i hela Sverige inklusive de med skyddad identitet, bilregistret på samtliga med bil i Sverige, register över Sveriges militärfordon inklusive hemliga fordon, uppgifter som svenska stridspiloters hemadresser och vilka vägar och broar som är mest sårbara vid en attack och hur mycket belastning olika broar i Sverige tål – det vill säga ytterst känslig information som i orätta händer är ett hot mot rikets säkerhet.

I själva verket var det förstås statsminister Stefan Löfven som var ytterst ansvarig för den värsta läckan till främmande makt i modern tid, men genom att påstå att Löfven inget kände till så räddades han kvar.

— Vi har föreningsfrihet skriven i vår grundlag och det gäller även föreningar med åsikter man inte gillar. Men under min tid som inrikesminister hade vi flera domar mot medlemmar eller tidigare medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen, trumpetar Ygeman.

Det är intressant att Ygeman verkar anse att domar mot personer i en organisation ska kunna användas för att motivera ett förbud. I så fall skulle samtliga riksdagspartier behöva läggas ner, inte minst Ygemans egna parti Socialdemokraterna där det finns medlemmar som dömts för allt från grovt jaktbrott till våldtäkt och misshandel.

Här finns en länk över dömda politiker från olika partier – LÄS MER!

Som orsak för ett kommande förbud av Nordiska motståndsrörelsen verkar Ygeman alltså att ange att det finns ”flera domar mot medlemmar – eller tidigare medlemmar – i Nordiska motståndsrörelsen”. Han underlåter att nämna att dessa domar i hög grad handlar om personer som dömts för att de till exempel försvarat sig när de blivit angripna av vänsterhuliganer.

Nordiska motståndsrörelsens tidigare ansvarige utgivare Emmanuel Lärkestål har blivit dömd för publicering av bilder av ett klistermärke, som i sig inte är olagligt. Hur många ansvariga utgivare har tidigare blivit dömda till fängelse för att ha publicerat en bild av en laglig företeelse?

I september kommer rättegångar mot personer som anklagas enligt den grundlagsvidriga och yttrandefrihetsfientliga paragrafen ”Lagen om hets mot folkgrupp” på basis av att de har deltagit i Nordiska motståndsrörelsens demonstration – vilket inte är olagligt – och att de burit eller varit i närheten av Nordiska motståndsrörelsens symbol Tyrrunan – vilken heller inte är olaglig. Att Tyrrunan är laglig fastslogs så sent som 9 juli i år av justitiekanslern, JK:

Beträffande tyrrunan har Justitiekanslern tidigare bedömt denna symbol och funnit att den inte går utöver vad som får anses vara tillåtet att uttrycka inom ramen för den tryck- och yttrandefrihetsrättsliga regleringen.

Att förbjuda en organisation på grundval av vad tidigare medlemmar har för sig är tämligen otraditionellt inom svenskt rättsväsende och något helt nytt i ett land som ska föreställa ha det som kallas för ”rättsäkerhet”.

Rättssäkerhet definieras på Åklagarmyndighetens hemsida som ”… att ett land har en lagstiftning och ett system i övrigt som innebär att den enskilda medborgaren har ett skydd för godtyckliga ingrepp från samhället självt, t.ex. att inte åtalas eller dömas utan tillräcklig bevisning, att inte dömas utan att det finns stöd i lag för det och att alla medborgare oavsett samhällsställning eller ursprung bedöms på ett likartat sätt.

Hur ska en organisation kunna ta ansvar för vad personer som gått ur rörelsen har för sig? Gäller detta krav samtliga Sveriges organisationer eller endast Nordiska motståndsrörelsen?

Det handlar i själva verket om att använda lagarna för att strypa en laglig organisations utrymme genom att få organisationen att framstå som olaglig och våldsam.

Under Nordiska motståndsrörelsens demonstration 1 maj 2019 tilläts våldsvänstern komma tillräckligt nära för att kunna angripa demonstrationståget både fysiskt och med kraftiga fyrverkeripjäser, så kallade ”bangers”. När demonstrationsdeltagare försvarade sig ingrep polisen massivt och grep offren – inte angriparna. Vid tillfället fick en demonstrationsdeltagare som av polisen lagts ner på marken sin ena fot överkörd av en polisbuss.

Det gavs, i och med de tumultartade scener som uppstod genom att vänstern gavs fritt spelrum att attackera och polisens ingripande mot demonstranterna med batonger och pepparsprayburkar i högsta hugg, många tacksamma tillfällen för mainstream-medias fotografer att ta fram nya bilder att använda i sin propaganda mot Nordiska motståndsrörelsen.

Bilder i den här stilen, med en våldsam framtoning, visas upp överallt – i tidningar och på TV – där man illustrerar Nordiska motståndsrörelsen. Man vinklar därmed i högsta grad den bild som allmänheten ska ges av organisationen.

I en mycket intressant intervju i Swebb TV ”Lördagsintervju 57 – Vad händer inom polisen?” (vid 22:30), så redogör den före detta polismannen Conny Andersson för hur ett korrupt system använder media för att förändra folkets uppfattning om en person för att därmed kunna använda lagen på ett omoraliskt sätt mot företeelser som hotar dessa korrupta individer – eller som hotar hela det korrupta systemet för den delen (min kommentar).

Det är uppenbart att regeringen via media vill hamra in bilden av Nordiska motståndsrörelsen som en terrororganisation i svenska folkets medvetande för att sedan kunna motivera ett förbud utan protester.

— Vi behöver vaccinera människor från de här förvirrande idéerna. Och polis och rättsväsende måste kunna agera. Jag tror inte att vi kommer tillåta sådant i framtiden, fortsätter Ygeman i intervjun.

På frågan om de kommer agera som i Finland där Nordiska motståndsrörelsen är förbjuden svarar Ygeman:

— Jag tror att vi kommer gå den vägen.

Nordiska motståndsrörelsen har fått sina bankkonton nedstängda, utan någon reaktion från samhället. Bankerna är en samhällsbärande funktion och del av den digitala infrastrukturen. Att en laglig organisation stängs ute från grundläggande samhälleliga funktioner är förstås ytterst allvarligt, men om detta är det alldeles tyst i traditionella media.

När Nordiska motståndsrörelsen gjorde en insamling för att kunna anlita juridisk expertis mot bankernas agerande, så ordnade bankerna så att pengarna frystes – pengarna blev lämpligt nog ”hängande i luften” mellan två banker i en överföring som förstås aldrig kommer att äga rum.

Är då Nordiska motståndsrörelsen en våldsam organisation med ”förvirrande idéer”? Organisationen utmålas frenetiskt i lögnmedia som bråkig och oregerlig, men detta stämmer inte.

Medlemmarna är normala trevliga människor och fredliga idealister som intresserar sig för att leva i harmoni med naturen. Det diskuteras förutom politik intressen som hantverk, vistelse i skog & mark, hönsskötsel eller hur man lägger in surkål.

Nordiska motståndsrörelsen är djupt oroade över nuvarande systemet och hur den svenska regeringen agerar för att bryta ner vårt tidigare så trygga land.

Det är snarare detta som i själva verket ytterst är anledningen till den nuvarande regimens vilja att få till ett förbud. Deras agenda är att bryta ner svenska folket och ta ifrån oss vårt land, något som Nordiska motståndsrörelsen förstås starkt motsätter sig.

Nordiska motståndsrörelsen vill ha mer folkstyre än vad fallet är idag. Genom beslutande folkomröstningar ska folket få inflytande på ett sätt som inte sker i dagens samhälle, där det i stort sett kvittar vad du röstar på eftersom inget förändras ändå och där partierna genom olika överenskommelser sätter den så kallade ”demokratin” ur spel för att se till att personer med ”felaktiga åsikter” inte får inflytande.

Vill du också se en förändring? Vill du också ta tillbaka vårt land från den svenskfientliga regimen?

Starta med att läsa de 9 punkterna – Vår Väg!

/ Lena Svensson

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Child-Of-GodnordboJan HjelmAnders JonssonDing-Ding Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

OJOJOJ – DÅ Anders Ygeman
vill förbjuda oss. Nu är jag inte nationalsocialist längre .. tror Anders att det fungerar så? Nej, tvärtom, när en ideologi trampas ned växer den till fanatism och starkare kampvilja. Det har fler demokratipolitiker fått erfara, särskild då Nationalsocialismen bekämpas med lögner och fantasiprodukter. Denna ovanstående artikel med bistra sanningar bevisar hur stark vårt motstånd är – tack Lena.

Ding-Ding
Medlem

Kan han inte förbjuda kriminella grupperingar först så skulle det ju bli lugnt i förorterna.

Child-Of-God
Medlem

när de helgonförklarar de mest perversa och även djävulsdyrkare, då är det rätt uppenbart att deras definition av ”kriminell” kanske inte är den bästa ändå

Anders Jonsson
Medlem

För att den revolutionära glöden skall börja brinna i hjärntvättade hunsade svenskars hjärtan måste vi lyckas framkalla två fundamentala saker. Det är egentligen samma sak, men två sidor på samma mynt: – Kärlek – Hat Kärlek till vårt folk, vår nation. Vår historia, våra rötter, vårt blod. Det som är VI. Det svenska folket. Alla svenskar vet innerst inne vad jag menar. Men de flesta har förträngt det på grund av hjärntvätt och JUDISKA lögner. Vi måste på samma sätt skapa ett folkligt hat mot JUDE-makten och mot dess lakejer och folkförrädare av typen Löfvén och Reinfeldt. Dom jävla asen… Läs mer »

Jan Hjelm
Medlem

Till Ygeman, eller den av dina underhuggare som har till uppgift att kolla vad som skrivs om Y. Jag tror att du inte har förstått hur hängivna vi är och vad vi är villiga att offra för att våra barn ska få leva i ett ärligare samhälle byggt på Folkgemenskap.

Lyssna på den här låten från Heidrun,’I kärlekens namn’ https://www.youtube.com/watch?v=IBw8_0nSjG8.

nordbo
Medlem

När ockuperandet blev ett mer eller mindre ett faktum (2003) när de 4 största bankerna kunde drivas ifrån ett mer statligt inflytande så började de ske saker efteråt vilka politiker som trädde fram.

Ju längre tiden har flutit så visar de sig alltmer tydligt vilka själlösa/empatilösa personer som HANDPLOCKAS fram – i ygemans fall så handlar det om en sluten igenkorkad Janne Långben som är helt perfekt för att sakta men säkert icensätta tyrannin.

Hoppas innerligt att du får känna av den falska mångfalden snarast .. eller av vem som helst egentligen.