Insändarbild: ”Happy Pride”

Nordfronts redaktion har fått en insändarbild skickad till sig med följande text: ”…i centrala Stockholm. Det är härligt med Pride. Sitter lite varstans. Denna på en busskur på Birger jarlsgatan.”

En annan person som har sett bilden säger till Nordfront: ”Kan påpeka att bl.a. den där bilden sitter just i ”barnhöjd”. Satt på ett fik tillsammans med massor av barn med den där vidriga bilden mitt i ögonhöjd för alla. Otroligt stötande och förnedrande för att inte tala om vidrigt.”

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

22 Kommentarer till "Insändarbild: ”Happy Pride”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Helena Toren
Gäst
Nybörjare
Helena Toren

De är ser jag som ett övergrepp på barn och även jag själv känner likadant när jag ser bilden. De här förstärker min bild ännu mer vad de är för sjukt samhälle vi lever i. Blir riktigt förbannad.

Mikael Johansson
Gäst
Nybörjare
Mikael Johansson

Borde anmälas som sexistisk.. Använd systemet mot sig själv!

Mia Nemesis
Gäst
Nybörjare
Mia Nemesis

Herregud vad är det för sjuk värld vi lever i!

johan
Gäst
Nybörjare
johan

Det är märkligt ! Ibland kan man eller rättare sagt ganska ofta läsa om stackars feminister som har blivit ”Sextrakasserade” antingen via telefonsamtal eller via sms. Då är det jättehemskt buhubuhuuu va synd det är om mig. Och det ska polisanmälas och tidningarna skriver om Sverigedemokrater som skickat sex sms till någon annan politiker och fan vet allt. Men sån här skit går bra tydligen. Märkligt. Tydligen är det helt ok att bära sig hur svinigt åt som helst så länge man är vänsterpartist, bög eller flata.

Izabelle
Gäst
Nybörjare
Izabelle

Äckligt är bara förnamnet…..feministkossorna gillar tydligen detta, annars brukar de ju gapa om betydligt mindre saker, kanske deras nya logga ”Vi****** kan”, hahahaha…

johan
Gäst
Nybörjare
johan

Man skulle ringt till Feministiskt initiativ och presenterat sig och frågat om man möjligtvis är välkommen in och ta dom växelvis bakifrån och i munnen.

Sandra
Gäst
Nybörjare
Sandra

Homosexuella brukar ju ondgöra sig över heterosexuella som tycker att bögar och flator bara anspelar på sex jämt och ständigt. Märkligt, hur kan det komma sig…?

Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

Ja precis !
FY FAN SÄGER JAG BARA !

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

Jag har pratat med en jag känner som jobbar med psykiskt sjuka och hon hävdar att många som sitter på mentalsjukhus med div mentala störningar ofta är homosexuella samt att väldigt många pedofiler även är homofiler.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Det är väl med homolobbyn och feministrörelsen som med media, de tillåter sig själva vad de klandrar hos andra.

Tony
Gäst
Nybörjare
Tony

Det där är riktigt sjuka människor som framställer sådana vidrigheter. Jag skulle köpa om dessa bögar och flator skulle demonstrera på ett vanligt och vettigt sätt. Fast det klarar de inte av. Verkar som att de måste hålla på med diverse perversiteter när de tågar genom stan. Hela deras värld verkar riktigt sjuk och dekadent. Vad fan är meningen med att framställa en så sjuk affisch?!

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

För att inte nämna dom animeringar av könsorgan som rullar på stockholm stads reklampelare, och som av naturliga skäl drar småbarnens förvånade blickar till sig.

Dom får snart byta ut namnet på stockholm pride till något mer lämplig/beskrivande namn; Sodom och Gomorra veckan kanske?

Tiwatz
Gäst
Nybörjare
Tiwatz

Bögar och flator är vårt minsta problem då naturen brukar göra sig av med avarter per automatik. men ja det är för djävligt att dom får propagera hur dom vill.

Onormal
Gäst
Nybörjare
Onormal

I ett samhälle där det sjuka och degenererade är norm är det att betrakta som friskt att vara onormal.

Pirata
Gäst
Nybörjare
Pirata

Mycket liv för en bild på en mutta

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

Trodde de va ditt ansikte.

Pirata
Gäst
Nybörjare
Pirata

Ja har man aldrig sett en mutta sen man kom ut från sin mamma så förstår jag att det är svårt att veta vad det är för nått

Nordbo
Gäst
Nybörjare
Nordbo

När duktig samhällsmedborgare Pirata ältade angående påstådda affisch på glasrutor i Skellefteå var det nog många som trodde att ”hen” var ett troll. Nu är jag själv helt övertygad om detta. Möjligen ett rödingtroll.

Även om folk nog har sett ”mutta” tidigare så kanske man inte vill se jättestora ”mutta”-affischer i ”barnhöjd” när man är och fikar på stan. Tycker du inte att det säger en del om samhället? Man behöver knappast vara frikyrklig för att tycka att en del saker kan få vara privata.

Pirata
Gäst
Nybörjare
Pirata

Ja men det är ju just det.
SMR propaganda är ok men inte andras.
Blir ju bara tydligare och tydligare

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

Vi affischerar inte med könsbilder din efterblivna horunge.

Propaganda är en form av krigsföring, ett krig där olika åsikter tävlar om vem som når ut mest effektivt och som sedermera leder till att de uppnår sina mål.
Vänd på steken.
Sjuklövern och andra politiska meningsmotståndare, som dig själv, hävdar ju samma sak: Motståndsrörelsens propaganda är inte ok men deras egen är det.
Att sätta upp stora bilder på kukar o annat är bara perverst och idiotiskt.

Pirata
Gäst
Nybörjare
Pirata

Kladdar man upp sina affischer på såväl kommunal som privat egendom så kanske man inte ska uppröras över att andra gör samma sak?
Upprörs man över affischer med kön på ska man kanske vara lika konsekvent i sitt språkbruk?
Fast tar argumenten slut är det väl lättare att kalla nån för horunge?
Gå nu genast iväg och tvätta munnen med såpvatten.

E.J.
Gäst
Nybörjare
E.J.

Det är ingen som är upprörd över att någon har satt upp affischer. Inget problem med det så länge det inte skadar någon. Men att dessa bilder är VÄLDIGT olämpliga för barn det måste du väl ändå hålla med om?

wpDiscuz