Insamling till stöd för Tommie Lindhs familj

INSAMLING. Det har startats en insamling till stöd för familjen till den mördade 19-åringen i Härnösand. Uppdaterad.

Bild med grafik som delats av Tommies vänner på sociala medier. Runorna är tillagda av Nordfront.

Som Nordfront rapporterat tidigare under veckan mördades en 19-årig ung man i Härnösand när han försökte hindra den tidigare sexbrottsdömde afrikanen Abubaker Mohamed från att våldta en kvinna på en fest. En polisutredning pågår och det återstår att se vad den kommer fram till, men att detta är vad som hänt intygas av flera personer bekanta till den döde och styrks av häktningsframställan som anger att Mohamed är misstänkt för bland annat grov våldtäkt, mord och misshandel.

Den mördade 19-åringen heter Tommie Lindh. Nordfront har tidigare avstått från att ange hela namnet av respekt för hans sörjande familj, men vi går ut med hela namnet nu då det tidigt släpptes av andra medier och familjen själva gått ut med att det är deras son som har dött på sociala medier.

En vän till Tommies familj har också startat en insamling till stöd för Tommies syster som nu förlorat sin bror. Insamlingen hittas här på Facebook för de som vill stödja den.

Enligt uppgifter på sociala medier och vänner till Tommie som Nordfront intervjuade igår var han nationellt sinnad, vilket även styrks av att han på sin profilbild på Facebook hade en logga förknippad med partiet Alternativ för Sverige.

Uppdatering:

Insamlingen har avslutats av personen som startade den. Det betyder att det inte längre går att donera via Facebook.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 månader sedan

SVENSKFIENTLIGHET. Sudanesen Abubaker Mohamed har begärts häktad misstänkt för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel efter att först ha våldtagit en kvinna och sedan knivmördat en svensk yngling som försökte stoppa honom.

comment image

comment image

Pierre
Nybörjare
Pierre
2 månader sedan

Dreglet man får i mungipan när man sover ibland har mer värde än den här nebern.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 månader sedan

Djävla nigger.