Insamling för dömd nationalist

INSAMLING. Efter att en numerärt överlägsen grupp vänsterextremister angripit en mindre skara nationalister i Malmö den 9 mars dömdes några av nationalisterna på grund av att de försvarat sig. Nyligen nekades Martin Clausen prövningstillstånd av Högsta domstolen och därför startas nu en insamling för att betala skadeståndet.

På internationella kvinnodagen, den 24 mars, 2014 angreps en liten grupp nationalister av en betydligt större skara vänsterextremister i centrala Malmö. Att det förhåller sig på det sättet är ett faktum som även hovrätten bekräftade i sin dom, men trots detta dömdes Martin Clausen till hela tre års fängelse – för att ha försvarat sig själv och sina kamrater.

Med hjälp av tidigare insamlade medel har man lyckats ta fram ny bevisning som ska visa att Martin inte är skyldig till det han är dömd för. Därför överklagades domen till Högsta domstolen, som dock nekade prövningstillstånd, varför Martin i början av månaden inställde sig för att avtjäna straffet.

Nedan följer ett Facebookinlägg från Kamratgruppen som håller i insamlingen:

Kamrat, vi behöver din hjälp!

I början av januari inställde sig Martin för att avtjäna ett tre år långt fängelsestraff.

Martin är en av de fem nationalister som överfölls av ett stort antal vänsterextremister på Möllevången i Malmö den 9 mars 2014.

Efter händelsen åtalades Martin för skador på en av angriparna som sedan påstod sig blivit oprovocerat attackerad av de som han från första början oprovocerat attackerade.

Varför denne antagonist bar maskering och tandskydd vid tillfället minns han inte.

Martin friades i tingsrätten, domen överklagades och Martin dömdes sedan mot sitt nekande i hovrätten.

I domen slår hovrätten fast att det var nationalisterna som blivit angripna, trots det döms Martin.

Med er ekonomiska hjälp överklagade Martin domen och nya bevis presenterades i form av ett rättsmedicinskt intyg som styrker Martins oskuld.

Högsta domstolen valde dock i oktober 2017 att inte ge Martin prövningstillstånd och därmed fastställdes hovrättens dom.

Tre års fängelse för grov misshandel samt 400 000 kr plus ränta i skadestånd. För att ha försvarat sig själv och sina kamrater.

Men Martin är inte vem som helst, han är en av oss.

Han attackeras den där natten, för att han är en av oss. Nationell.

Han hängdes ut i media för en uppdiktad nazistattack – för att han är en av oss.

Han åtalades och fälldes – till skillnad från de röda angriparna – för att han är en av oss.

Martins öde angår oss alla!

Kamratgruppen har därför beslutat att hjälpa Martin.

Fängelsestraffet kan vi inte dela på, däremot kan vi hjälpa till ekonomiskt.

Martins personliga önskan är dock att du som stödjer honom inte ska göra det på bekostnad av övriga engagemang.

Vi hoppas att många hjälper till, under en längre tid, med en mindre summa varje månad.

Vi vill visa att vi nationalister hjälper varandra, för systemet och våra antagonister, men framför allt för oss själva.

Tillsammans mot repressionen!
/Kamratgruppen

Swish: 0739187773
https://www.paypal.me/backamartin
https://donorbox.org/kamratgruppen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Oskyldigt förföljd av rättsväsendet i två år - nu åtalad för att ha kallat åklagare för "neger"! | Nordfront.seFimbultyrSerbisk SverigevänимяKristoffer Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Bidrar gärna.Hur fungera donorbox? Har inte swish och bojkottar paypal pga deras vägran att vidarebefordra medel till DS.

Jan Hjelm
Medlem

Jag använde Paypal, smidigt, plus att där går det att skicka med en personlig hälsning. Kommer även att ge mental stöttning via Fånghjälpen.

Hell seger Martin!

Klaus
Medlem

Den ofattbart orättvisa och hårda domen kan jag bara förklara med den judiska bolsjevismen. Försvaret av Talmud-judarnas makt och neo-bolsjevism i Sverige och andra europeiska länder har högsta prioritet. Rasligt främmande våldtäktsmän, vars personuppgifter ofta är oklara eller okända, och vänstra bråkmakare som i det här fallet, behandlas nådigt. Vad är Sverige idag, vad är Europa? Andra värld med shitholes.

Klaus
Medlem

hatreon fungerade bara en gång. Donorbox fungerar.

Kristoffer
Medlem

Swishat. Följ gärna upp senare så man vet hur det går.

имя
Medlem

Skänkt en summa. Känns självklart. Säger som Kristoffer, vore bra om man fick veta hur det gått med insamlingen :)

Serbisk Sverigevän
Medlem

Skulle Redaktionen kunna ha denna artikel permanent på sidan, så att man påminns dagligen. Typ på sidan som andra insamlingar. Jag vet att han inte är medlem, men han är en veteran som så länge jag har känt honom alltid ställt upp för folk, kvittar hur mycket han förlorar på det. Som exempelvis just denna händelsen. De visste vad som höll på att hända och försökte lämna platsen. En kamrat hamnade efter och blev påhoppad, Martin som den hjälten han är vände om och sprang tillbaka för att freda kamraten. Därför sitter han i denna situationen.

trackback

[…] I juli 2016 dömdes Carlsson av tingsrätten innan han lyckligtvis lyckades överklaga domen och lögnerna i media till trots senare under året friades helt. Samtidigt som Carlsson friades av hovrätten dömdes hans kamrat Martin Clausen, som tidigare friats i tingsrätten, till tre års fängelse för grov misshandel. Hovrätten erkände att nationalisterna attackerats och att Carlsson hållit sig inom gränsen för nödvärnsrätten medan Clausen ansågs ha använt för mycket våld mot Shattak. Som Nordfront tidigare skrivit pågår det en insamling för att täcka upp Clausens kostnader för böter och skadestånd. […]