Inplockad av polisen efter tips från Granskning Sverige

INRIKES. Granskning Sverige efterlyste en ung afrikansk man som hade fotograferats sittandes utanför MediaMarkt dagen innan gruppvåldtäkten i Barkarby. Kort därefter hörde mannen av sig och Granskning Sverige kunde vidarebefordra informationen till polisen.

Under eftermiddagen idag hade Granskning Sverige gått ut med en efterlysning på en afrikansk man som var av intresse för utredningen av fredagens gruppvåldtäkt i Barkarby. Informationskriget.se skrev igår om denna gruppvåldtäkt, där tre män med östafrikanskt utseende hade gruppvåldtagit en kvinna i 40-årsåldern i ett skogsområde i Barkarby.

Tillsammans med bilden av mannen sittandes på en röd moped fanns en uppmaning till Granskning Sveriges läsare att dela bilden så mycket de kunde. Efterlysningen gav snabbt resultat, då mannen ifråga ringde upp granskning Sverige.

Här kan ni höra samtalet mellan mannen som heter Ahmed Salaat och Granskning Sverige.

Här är bilderna av mannen:

Bilderna av mannen utanför MediaMarkt i Barkarby togs under torsdagen, alltså dagen innan gruppvåldtäkten, av en man som tyckte att mannen och två afrikanska kamrater till honom hade varit stökiga och betett sig illa.

När medierna hade gått ut med uppgifterna att de tre männen som hade våldtagit kvinnan hade en åkt därifrån på en röd moped och då DN hade avslöjat att kvinnan hade sagt att männen hade östafrikanskt utseende så förstod mannen att mannen han hade fotograferat dagen innan kanske kunde vara en av våldtäktsmännen.

Tillsammans med några andra engagerade lokalbor skickade de bilderna och uppgifterna de hade till polisen under lördagen. Fast sedan hände ingenting. De fick ingen information från polisen och medierna skrev inte om att polisen hade tagit in någon person.

Faktum var att polisen inte ens hade skrivit ut gruppvåldtäkten bland fredagens händelserapport. Oviktiga saker som inbrott i ett parkerat fordon, försök till stöld och en trafikolycka skrev de dock om, men inte om gruppvåldtäkten. Granskning Sverige visar detta här.

Slutligen tröttnade de engagerade lokalborna på hur polisen skötte detta och skickade därför under dagen idag bilderna och uppgifterna till Granskning Sverige som snabbt fick tag på mannen. Direkt därefter vidarebefordrade Granskning Sverige alla uppgifter till polisen som troligtvis skickade en bil och tog in mannen. Mannen svarar dock inte längre på sin telefon när Granskning Sverige ringer honom.

Viktigt att förstå är att det kan vara så att mannen inte har någonting med gruppvåldtäkten att göra. Att polisen åkte och tog med honom till stationen kan dock innebära att mannen passar in på det signalement som den våldtagna kvinnan hade uppgett.

Om någon vet något mer om denna man eller hans vänner som kan vara av intresse för utredningen så bör ni höra av er till polisen, Granskning Sverige och/eller Informationskriget.se.

/Tobias Lindberg

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se.

Källor:
Gruppvåldtäktsmännen i Barkarby hade östafrikanskt utseende
Granskning Sverige (Facebook)

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

26 Kommentarer till "Inplockad av polisen efter tips från Granskning Sverige"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
nils
Gäst
Nybörjare
nils

Denna artikel säger väl allt om hur vår skattefinansierade poliskår sköter sitt arbeta. Det man läser här är ju helt befängt. Det är ju helt klart att man INTE ville engagera sig i att få fast negeraset utan fokuserade på andra saker. Detta agerande har vi läst om massor av gånger här. Styrt uppifrån naturligtvis av den förhatlige sk polischefen Dan Eliasson. FY F-N !!!!!

Stefan
Gäst
Nybörjare
Stefan

Jag tycker nmr skulle starta en egen poliskår som även gav ut straff, var det inte så hitler hade i gestapo?

✡🔫:
Gäst
Nybörjare
✡🔫:

#SIGN ME UP!

Domaren
Gäst
Nybörjare
Domaren
Jag tycker det är mycket viktigt att delge alla att det är den JUDISKE Dan Eliasson. Speciellt nu när fler och fler förstår att det är judar som styr världen och ligger bakom så fasansfulla brott att det med alla säkerhet saknas motstycke i hela universum om det så finns miljontals civilisationer. Ta bara förintelsebluffen, ett falskt anklagande av ett helt folk och en hel ras när det är socialdemokratiska judar själva som t.o.m ligger bakom en riktig Förintelse på vita i Sovjet som räknas i åtskilliga 10-tals miljoner döda under fasansfulla omständigheter. Så i mitt tycke är det mycket… Läs mer »
latmask
Gäst
Nybörjare
latmask

Makthavarna VILL ha en viss grad av brottslighet i samhället för det håller Svensson nedtryckt och mindre benägen att protestera mot verkliga samhällsproblem.
Om de verkligen ville bekämpa brottslighet skulle straffen se helt annorlunda ut.
Däremot, politiskt motstånd bekämpas med alla upptänkliga metoder. Då lägger man inte fingrarna emellan. T ex kan man få 6 månader för några politiska karikatyrer om de har fel färg.

Kalle Kula
Gäst
Nybörjare
Kalle Kula

Polisen kanske är lite ”FÖRTEGEN” i ärendet?🤔

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Nackskott!

Daniel H
Gäst
Nybörjare
Daniel H

Troligtvis behövs inte bara alternativ media utan även alternativ polis.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Håller med ,eller medborgargarden

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Ett ”shomrim” för svenskar – kan en grupp så måste väl en annan grupp få?

Hmm……. tänkte inte på det, det finns ju inga svenskar. Sverige byggdes och bebos av zigenare, judar, bögar, araber, muslimer, nekrofiler och några till som åkt tunnelbana.

Bombad
Gäst
Nybörjare
Bombad

Framförallt behövs ”alternativa banker” dvs säga att inte använda räntebelastade skulder som pengar, skapade av privata banker med vinstintresse.

För övrigt samma banker vilka hjälpte Adolf till makten och stödde nationalsocialisterna.
Men detta verkar inte vara något som NMR vill gräva i.

Rockefeller foundation financierade rasforskning under 20-talet men det finns inget konstigt med det…..jamen vist serru…

Det är pengarna som styr politiken.

Allan
Gäst
Nybörjare

Det där kommer ju ifrån samma (((håll))) som påstått andra horribla saker om folkhjälten Adolf Hitler. Caroly Yaeger har vederlagt det ena, då försöker ni med det andra: http://carolynyeager.net/fake-legends-adolf-hitler%E2%80%99s-%E2%80%9Cjewish-grandfather%E2%80%9D

Wtf?!
Gäst
Nybörjare
Wtf?!

Herregud vilken raketforskare som landat här och kör runt på en moped som han inte äger eller vet vem som gör och trafikregler som hjälmtvång behöver han inte tänka på för han har inget huvud att tänka med ändå… ”Polisen” låter lika IQ-befriad hon och verkar ängslig som satan över informationen som GS sitter på som ev tillkännager polisens tillkortakommanden återigen.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Tänk på att dom här negerasen på något sätt är ”skyddade” av en korrupt polis och lika korrupta makthavare. Därför får vi sådana här helt befängda historier när det för en gångs skull uppdagas. En härlig spark i skrevet på polisen

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Fy fan vilket bastard apa på bilden. Repens tid är här.

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Jag är i vanliga fall en lugn och timid person, men när det gäller denne apajävel kräver jag offentlig hängning!

Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

Iq-60 apj*vel , ut ur Europa med den eller häng den direkt på plats då den aldrig någonsin någonstans kommer tillföra något positivt.

Allan
Gäst
Nybörjare

För den som inte fattat kod291 och # Gotlandgate, Shomrim är folkfiender utan undantag, deras uppdrag är att assistera juden och judens svartimport i koloniseringen av svenskarna.
Ännu en gång belagt genom empiri.

Detta bevisar även vilken slagkraft mot (((systemet))) som alternativmedia har.

KolNidre
Gäst
Nybörjare
KolNidre

Sverige har ingen FUNGERANDE poliskår värd namnet!
En liknande samling generande inkompetenta samt politiskt korrekt yrkeskår är svår att uppbringa….

Allan
Gäst
Nybörjare

Här är en Shomrim i sitt legosoldatsarbete för juden, kamouflageklädd för (((tvångskulturen))) och verkar älska sitt ”jobb”. Nu blåser vi snuten sker i deras omklädningsrum tydligen, i dubbel bemärkelse och med en del hjälp från engelskan.

comment image

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Tvi fan, så motbjudande!

-Daniel-
Gäst
Nybörjare
-Daniel-

Nämen ännu ett fall där pensionsräddarna är i farten.
Vilken skräll.

Magdalena Andersson
Gäst
Nybörjare
C Anderson
Gäst
Nybörjare
C Anderson

Varför behöver vi dessa nya ”Svenskar” det är EU som förintar oss, snart har vi neger stammar som tutto aoch huuto som styr över oss här om de får bestämma de asen.

C Anderson
Gäst
Nybörjare
C Anderson

Deportera Dan Eliasson, vilken förrädare!

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jag hatar honom och det faktum han är i landet, att man ska behöva se sådana där på våra gator, det är rena skymfen.

wpDiscuz