Ingvar Kamprad skaffar ny metrosexuell look

SVERIGE. IKEA-grundaren Ingvar Kamprad var i sina yngre år medlem i ett nationalsocialistiskt parti och har under sitt liv visat prov på att vara en sann entreprenör. Nu byter dock den oföränderlige mannen stil och blir en metrosexuell ”hipster”.

Före och efter förvandlingen

Före och efter förvandlingen.

1942 blev Ingvar Kamprad medlem i det nationalistiska partiet Nysvenska Rörelsen, till vilka han skänkte pengar och värvade medlemmar tills i alla fall 1945 då han var 19 år fyllda. Dessförinnan ska han enligt uppgifter ha varit medlem i det nationalsocialistiska partiet Svensk socialistisk samling, även kallat Lindholmarna.

Nu verkar dock de nationalistiska dagarna vara förbi. Under gårdagens prisutdelning i Svenska Dagbladets ”Alla tiders entreprenör” syntes Kamprad iförd getskägg, en orange t-shirt med tryck och en prickig scarf nedstucken under tröjan då han mottog priset från Daniel Westling Bernadotte på Stockholmsmässan i Älvsjö. På det sociala mediet Twitter beskrivs han nu gillande som en ”hipster”.

Källa:
”Ingvar Kamprad är fantastisk”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments