Ingrid & Conrad: ”Sverigedemokraterna är Sveriges enda hopp” (Uppdaterad)

SVERIGE. I Ingrid & Conrads sändning från idag utmålas Sverigedemokraterna som Sveriges enda hopp. Uppdaterad.

Under dagens sändning i den invandringskritiska podden Ingrid & Conrad diskuterades den avhoppade sverigedemokraten Pavel Gamov som under gårdagen gick ut med påståenden om att det ”skett flera våldtäkter” inom Sverigedemokraterna.

— Det finns mycket att säga om Sverigedemokraterna, men att sabba för dem på det här sättet leder inte framåt överhuvudtaget. Då har jag svårt att se att man har Sveriges bästa som intresse helt enkelt, inleder Conrad diskussionen.

I sitt svar till Conrad går Ingrid steget längre genom att inte bara gå emot illvilliga svartmålningskampanjer mot Sverigedemokraterna utan också lansera partiet som Sveriges enda hopp.

— Exakt. Jag skulle vilja säga att om man krossar SD inför valet i höst så krossar man också Sverige. För just nu är Sverigedemokraterna det enda lilla hoppet vi har. Och om man är så upptagen av sig själv, att vilja rentvå sig själv, att man i det är beredd att offra hela Sveriges framtid, då vette fasen vad man är för människa, säger Ingrid och får bifall från Conrad.

Diskussionen inleds cirka 17:15 in i avsnittet:

Listen to ”180110 – Tragedin i Bjärred, Gamovs bittra hämnd och Ohlys uttåg” on Spreaker.

Uppdatering: Ingrid och Conrad svarade på kritiken under torsdagens sändning och tog avstånd från SD:s kulturnationalism, men de menade att alla attacker på partiet inte är av godo.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
29 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments