Ingrid Carlqvist kommer ut som tokgalen och knäppskallekristen sionist?

”NATIONALISM”. I ett resereportage från sitt kontroversiella besök i den sionistiska entiteten menar Ingrid Carlqvist att ”gud är nationalist” och säger att det är ”fullständigt logiskt” att anse att västvärlden håller på att gå under på grund av att vi inte stödjer Israel tillräckligt mycket.

Ingrid Carlqvist som nyligen fick kritik för sin bjudresa till den sionistiska entiteten har nu publicerat ett resereportage med rubriken ”Därför är gud nationalist”.

I artikelns inledning kritiserar Carlqvist bland annat den svenska statens strävan efter en tvåstatslösning och kallar palestinska frihetskämpar för ”terrorister”. Vidare berättar Carlqvist att hon besökte en vingård – och förmodligen tog sig ett vinglas, eller några dussin – på Västbanken, där judar enligt det internationella samfundet upprättat illegala bosättningar på ockuperad palestinsk mark.

Juden som driver gården ursäktar sin affärsverksamhet på stulen mark med att han fick ”syner” som gjorde att han inspirerades till att ta över faderns uppenbart lönsamma vingård. Fadern var en rysk jude som i sin tur ska ha fått idén efter att ha läst en vers i Tanakh (Gamla testamentet). Carlqvist verkar köpa detta synsätt och ojar sig över att det är så svårt att hitta israeliska viner på Systembolaget hemma i Sverige, något hon tydligen har efterfrågat tidigare.

I en annan del av artikeln beklagar sig ”nationalisten” Carlqvist över att palestinier som fördrivits av den sionistiska ockupationsmakten och nu bor i flyktingläger vill flytta hem. Palestinierna vägrar därför att bosätta sig i bostäder i en annan del av landet som den sionistiska entiteten försöker pracka på dem. Detta då om man får tro Carlqvist och den sionistkristna pastorn Lars Enarson som finansierade resan och guidade Carlqvist.

Carlqvist återvänder sedan snabbt till vinet när hon återberättar en talande anekdot om Tommy Waller, en baptistpastor från den amerikanska södern. 2004 besökte han den sionistiska entiteten och Carlqvist skriver följande om hans besök:

Han såg vinodlingarna och fick höra om de problem vinbönderna hade med att hitta folk som ville skörda druvorna.

Utan att tveka ordnade Tommy Waller ett stort antal amerikanska volontärer som satte sig på första bästa flyg för att hjälpa till med skörden. I början var bönderna tveksamma till denna insats – de förstod inte varför amerikanska kristna kom och arbetade gratis för dem. Var det något skumt i görningen?

Sionistgojer åker alltså till det ockuperade Palestina och utför farligt och otacksamt jobb som judarna själva inte vill göra på de här vingårdarna. Carlqvist träffar dessutom Tommys son Joshua Waller som förklarar ”logiken” bakom detta med följande bibelvers (Jesaja 61:4-5):

De ska bygga upp gamla ruiner,
upprätta det som förr legat öde.
De ska bygga upp
ruinstäderna igen,
platser som varit öde
i generation efter generation.
Främlingar ska stå och valla
era hjordar,
utlänningar sköta
era åkrar och vingårdar.

Detta synsätt verkar Carlqvist också skriva under på då hon fyller i med följande sionistsvammel:

Familjen Waller ser till att Samariens kullar åter grönskar och att Herrens folk bygger ett blomstrande land på de ruiner muslimerna hade förvandlat det till. Sedan starten har över 3 200 volontärer från 30 länder kommit hit och arbetat med druvskörden, som av kvalitetsskäl görs helt för hand. […] Jag har hört många argument för nationalism och nationalstaternas betydelse för oss, men det är första gången jag inser att detta är Guds vilja.

Som grädde på moset avslutar Carlqvist reportaget med ett citat från pastor Enarson som hon kallar ”fullständigt logiskt”:

— Gud är en rättvis domare. De nationer som vägrar låta hans folk få tillbaka sitt eget land, riskerar i slutändan att bli av med sina länder. Därför är Israelfrågan en nyckelfråga för Sveriges och hela Europas framtid, och det är bland annat därför som det ser ut som det gör just nu i Sverige.

Nordfront instämmer med Enarsson om att ”Israelfrågan” är anledningen till att det ser ut som det gör just nu i Sverige och föreslår ett avskaffande av den sionistiska entiteten som en dellösning på problemet. #OpenBordersForIsrael

Källa:
Ingrids magiska resa – del 2: Därför är Gud nationalist

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
PeterPeterRokvikenMalinErik Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tobias
Medlem

Hon är helt galen denna grogghaga,och en skam för den skånska ätten!Hon skall utvisas till sina polare utan förhud!

#openbordersforisrael

Wäring
Medlem

Under tiden på Svegot kunde hon re-twittra Björn Björkqvist som påpekade orättvisan i att judar har ett land att flytta till, medan vi bara har det här landet att bo i. Numera re-twittrar hon Katerina Janouchs ojanden om antisemitism och Luai Ahmeds diton om att vänstern är de nya nazisterna som importerat alla dessa judehatande homofober från arabvärlden.
Hennes psykiska instabilitet är vad som styr henne och en sådan person kan hamna i stort sett var som helst.

Erik
Medlem

Vad i helvete… Fan vad det har gått utför med henne sedan tiden hon började gräva i Förintelsen. Ett sorgligt förfall.

Malin
Gäst
Malin

Jag gillar inte hennes kristna svammel men jag ser positivt på staten Israel som den sista oasen, utposten eller bastionen av välstånd, frihet, demokrati och tolerans jämte minoriteter, kristna och HBT personer. Utanför Israel och i stort sett hela Mellanöstern terroriserar och mördar Muslimer icke-muslimer och i synnerhet HBT personer. Områden som Israel bygger bosättningar på är mark som muslimer medels terror tidigare erövrat(stulit) från icke-muslimer bla kristna. Muslimer har bedrivit utrotningskrig, krossat kulturer, förvandlat kulturarv och städer till grus, slaktat 270 miljoner ur olika folkgrupper. De har stulit i stort sätt hela Mellanöstern, Afghanistan, Pakistan, Bangladesh, Indonesien, Malaysia you… Läs mer »

Peter
Medlem

Ja, ser man det i det större perspektivet har varken judar eller muslimer rätt till land och för den delen inga avgudadyrkare och otroende överhuvudtaget!

Erik
Medlem

Israel har rivit kyrkor och terroriserat kristna sedan staten grundades. Vad snackar du om? Vad spelar kristendomen för roll för en vit? Det i grunden är en judereligion. Känns ju lite väl lamt att du har den så högt på agendan? Förövrigt är det sättet Israel kommer undan med sin expansion som är det vidriga. Att ingen någonsin sätter ner foten utan bara häver ur sig meningslösa ord (se rödingar och vänsterfjollor i hela västvärlden, FN osv). Skillnaden är att Islam inte är mer än en religion och att muslimerna inte etniskt rensat ut t.ex Indonesien, Malaysia osv. Det är… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Hon har nog druckit för mycket av koshervinet.

https://www.vinjournalen.se/vin-skola/vad-ar-koshervin/

Peter
Medlem

En bild kan säga mer än tusen ord:comment image

Palestinier har offrats för den s.k. ”förintelsen”…ondskefullt och vidrigt är det. Eller hur Enarson? / Peter H

Erik
Medlem

Det känns som att det är Maria Celander som påverkat Ingrid tillbaka till den judiska fållan. Hon var alltid pro-judisk till 100% och avvek aldrig från sitt israelslickande. Sedan har Ingrid också graviterat mot (((kristendomen))) och uppenbarligen sionistkristna men jag tror ändå på att det är Maria som i sin insnöade cigarett- och israelgrundade värld dragit tillbaka Ingrid från den resa hon var påväg mot gällande kritik av judar och judisk makt.