Ingrid Carlqvist attackerar Motståndsrörelsen och kallar Annie Lööf för hjältinna

ALMEDALEN. På Twitter och i tidningen Svegot går Ingrid Carlqvist ut och kritiserar Nordiska motståndsrörelsens aktion under Centerledaren Annie Lööfs tal i Almedalen. ”Extremt dåligt”, anser Carlqvist som nu tycker att Lööf är en ”hjältinna”.


Aktionen under Annie Lööfs tal som nu kritiseras av Ingrid Carlqvist.

Under gårdagen stal Nordiska motståndsrörelsen showen när bilderbergaren Annie Lööf (C) höll sitt tal i Almedalen, med en banderoll som påminde folkförrädare att de en dag kommer hållas ansvariga för sina handlingar. En som inte tyckte om aktionen var Ingrid Carlqvist, som i en artikel kallar Lööf för ”hjältinna” och på Twitter Motståndsrörelsens aktion för ”extremt dålig”.

Knappt hade Centerledaren Annie Lööf inlett sitt tal förrän de började skandera ”folkförrädare” – och gav Lööf vatten på sin kvarn om att alla invandringskritiker är hemska nazister”, påstår Carlqvist i artikeln i tidningen Svegot. Förmodligen syftar hon på att Motståndsrörelsens aktivister valde att ropa just ”folkförrädare” istället för att applådera åt talet tillsammans med andra i publiken.

Carlqvists främsta kritik tycks dock vara att banderollen lyftes i samband med att Lööf talade om förra höstens attacker mot synagogor i bland annat Malmö och Göteborg. Attackerna genomfördes av antisionister med ursprung i Mellanöstern, efter att USA:s president Donald Trump proklamerat att han erkänner den omstridda staden Jerusalem som skurkstaten Israels huvudstad.

Carlqvist och många så kallade Sverigevänner, likväl som bland annat statsminister Stefan Löfven och representera för samtliga riksdagspartier, valde då att ta judarnas sida mot främlingarna. Nu menar Carlqvist att Motståndsrörelsens aktion ”gav ännu mer näring åt känslan av att det nog var nazister som attackerade de judiska ungdomarna”.

Exakt vilken ”känsla” som Carlqvist syftar på framgår dock inte, då till och med mainstreammedia har gått ut med att de personer som dömts för attackerna kommer från Palestina och Syrien.

På Twitter försöker Carlqvist också att få igång en diskussion kring sin kritik mot Nordiska motståndsrörelsen. En person menar att man borde ignorera Nordiska motståndsrörelsen och istället fokusera på så kallade salafister, men detta håller inte Ingrid Carlqvist med om:

Andra har dock noterat att de flesta av lögnpressens skriverier om Lööfs tal kom att handla om Nordiska motståndsrörelsen:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
23 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan

”Min förhoppning är att hon får en permanent stämbandsinflammation”

– Emil Hagberg

Påläst
Nybörjare
Påläst
2 år sedan
Reply to  Den-Kristne

Nej, ju mer hon säger, desto bättre är det för oss.

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan
Reply to  Påläst

Du menar att ju mer hon säger, desto mer utskämd blir hon?

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
2 år sedan
Reply to  Den-Kristne

Som kurden Nalin Pekgul ungefär. Hon är så vidrig att hon är en total katastrof för sitt eget parti S. Hehe 😂

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Fast den utbildade presumtiva
självmordsbomberskan Nalin Pekful hade inget kontrakt med H&M om en ny flashig dress för varje framträdande som giftormen Lööf verkar ha.

Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan

Den genom årtionden av hjärntvätt reaktionen, att refelxmässigt agera med avsky så fort någon är mot juden, sitter fortfarande i.
Ungefär som dresserade djur, som man kan få att reagera på olika signaler.
Lösningen på detta är att komma på hur denna hjärntvätt skall brytas.
Förr hade folk en sund åsikt om juden.
Hur kommer vi tillbaka dit, fort?

Påläst
Nybörjare
Påläst
2 år sedan
Reply to  Sverker

Det är så folk i allmänhet reagerar i dag, tyvärr. Vill man ha folket med sig så måste man anpassa sig efter verkligheten.

Donnie
Nybörjare
Donnie
2 år sedan
Reply to  Sverker

Stäng ner TV’n det största programmeraren i vår tid . Folk har inget sunt förnuft längre , dom är fast i en cykel som får dom att se mer TV . Det optimala propaganda instrumentet !!!!

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
2 år sedan

Här en psyksjuk artikel om en psyksjuk individ med en psyksjuk ide:
”– Jag sade då högt: ’Herregud, det är nazister’, då svarade en av männen: ’Ja, livs levande’.
-Jag trodde att de var på väg till Södertorg och då gick jag hem och hämtade en stor prideflagga”
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/misstankt-misshandel-i-visby-polisen-utreder-hatbrott

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
2 år sedan
Reply to  Lingonet

Om vi vänder på steken:
-Herregud! De är ju pedofiler!
Jag sprang hem och hämtade en jättestor svastikaflagga.
hbtq(p):/www.svt.se/nyheter/polisen-utreder-fysiska-kärleksyttringar

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Ingrid får naturligtvis beundra Lööf hur mycket hon vill men att kalla henne hjältinna för att hon kom av sig när hon möttes av missnöje istället för bifall och sedan återtog ordet ochvta avstånd från oss är att gå för långt. Vad är det i något av vad Lööf har gjort i Almedalen eller någon annanstans som förtjänar epitetet hjältinna? Är det att hon innehar en maktposition och får en högre position efter valet i samma takt som hon anammar den fjärrodlade globalistiska politiken? Kan Carlqvist inte tänka längre? Varför skulle alla invandringskritiker bli hemska nazister för att några nazister… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Lööfs tal var helkasst, på fjortisnivå, den ena floskeln avlöste den andra. Det blir inte bättre i Sverige hur mycket hon än tuggar sina inprogrammerade floskler om hat, hot och nazism kontra den kärlek som formligen flödar i hennes mångfaldsparadis. Hur kan någon beundra denna robot till människa?

Martin
Nybörjare
Martin
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Hon skrev att Annie gjordes till hjältinna. I SVT-tittarnas ögon.

Anna
Nybörjare
Anna
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Du är så bra Fredrika. Fint sagt om rädsla.

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Att invandringskritiker inte är ”hemska nazister” är inte som Ingrid framställer det positivt, det är ett problem, dvs invandringskritiker reagerar bara på ett symtom, någonting de inte kan härleda, medan ”hemska nazister” har ett helhetsgrepp efter att ha gått till botten med saker och ting. Det här typerna har aldrig varit vad man kan kalla ”nationella” utan just bara kritiker, de har stirrat sig blinda på islam, muslimer och saknat ett fundament att stå på. Det där Svegotgänget räknar jag inte som en del av något nationellt motstånd mot det här systemet. Var Dan och Magnus står idag har jag… Läs mer »

Martin
Nybörjare
Martin
2 år sedan

Ta vara på möjligheten att skriva nåt konstruktivt på banderollen, när ni är i bästa sändningstid på SVT, som väcker nån tanke hos folk. Eller gapa emot det hon säger i talet direkt.. ”Sluta ljug”, eller vad som helst. Det var centern som släpade hit de som attackerade synagogan.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Martin

Det var helt vanliga muslimska killar, men kallades för ”högerextrema” i lögnmedia för att få det att framstå som att NMR eller någon annan nationell grupp var de skyldiga. Tingsrätten dömde dem till fängelse och ville utvisa alla tre, men pga verkställighetshinder kunde bara en dömas till utvisning efter avtjänat fängelsestraff. Det är alltså betydligt hårdare straff i Sverige om man kastar in en flaska med brinnande vätska som självslocknar efter ett par minuter på en folktom judisk bakgård än om man deltar i en gruppvåldtäkt som pågår i timmar och där offret får livslånga fysiska och psykiska skador. Många… Läs mer »

Viljar
Nybörjare
Viljar
2 år sedan

Muh…Motstånd.

Ingrid Carlqvist er som papegøyen som repeterer. Løs i kjeften og dum som et brød. Hennes ord gjenspeiler nok de tanker som finnes blant hennes omgangskrets, der disse personer ihvertfall har vett nok til å holde noenlunde kjeft. Men godt da, at deres tankegods kommer frem i lyset med denne hoffnarren :)

comment image
comment image – Velbekommen.

Viljar
Nybörjare
Viljar
2 år sedan
Reply to  Viljar

”Ånei, tenk hva folkeforræderne vil synes”
-Ingrid Carlqvist

Victor
Nybörjare
Victor
2 år sedan

På tal om den idelogiskt efterblivna skånska papegojan. Är Björn Björkqvist inte längre medlem i gänget Dfs?