Inget annat val än att kämpa

Kan vi påverka vårt folk trots systemets manipulationer? Ja, det anser jag! Men det kan kännas lite hopplöst i stunder som när vissa inte ens läser flygbladen man delar ut, kastar bladen direkt eller ignorerar oss på gatan och går förbi med tom blick. Vad är det för folk vi har att göra med egentligen? Hur får vi bättre kontakt? Det finns kanske inget enkelt svar på detta men aktiviteten på Internet i form av läsarantal och läsarkommentarer på regimtrogen media säger ändå att intresset verkar ha ökat. Alla vill inte blint tro på media och våra makthavare. Det har nästan blivit populärt att vara politiskt inkorrekt, men att ta hela steget framåt är det ännu många som väntar med.

Den positiva utvecklingen är något som vi kan ta tillvara. Vi ska inte för den sakens skull vara ute på gatorna mindre och slå oss till ro. Det finns människor som har tröttnat på den mångkulturella galenskapen men som bara röstar på Sverigedemokraterna i nuläget. Egentligen efterfrågas ett verkligt alternativ. Det efterfrågas en rörelse av offervilliga människor med en verklig kampanda, med en vilja att visa mod och gå till handling. Även om det sker till det högsta personliga priset. Jag kommer att tänka på Bob Matthews ord: ”ge mig 300 man…”. Motståndsrörelsen inser betydelsen av den kämparanda som måste till för att ha någon som helst chans att ta tillbaka makten. Måste samhället förfalla mera för att folk ska bli redo att kämpa för sin frihet? Hur ska det gå till? Jag vet inte. Men jag förstår att kämparandan och offerviljan är en förutsättning. Uppgiften för kampen kan betraktas som helig när vår existens som svenskar, både fysiskt och politiskt, står på spel.

Flera som idag är politiska motståndare, trots att de själva är svenskar, kommer att inse att även de råkar illa ut i den mångkulturella verkligheten. Icke-vita främlingar kommer att angripa svenskar för att de är vita. Svenskarna kommer inte att vara skyddade för att de råkar vara kommunister, liberaler eller feminister. Deras rättigheter kommer att krympa i takt med den ökande främlingsnärvaron att flera slutligen kommer att förstå bättre. De kommer känna sig tvungna att kämpa för sina liv. När det är som värst så kommer många att söka sig till oss som visar styrka och som gör motstånd. Du som läser denna text kanske rynkar på näsan och skrattar för att du är troende kommunist, liberal eller liknande. Verkligheten kommer förr eller senare att svepa bort dina illusioner och när tiden är kommen så har du inget val annat än att kämpa.

Av: Daniel Bergman

flattr this!

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.


  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte.