Inget Studio Bothnia ikväll – skjuts upp till nästa vecka

STUDIO BOTHNIA. På grund av oförutsedda händelser kommer kvällens avsnitt av Studio Bothnia att ställas in. Istället publicerar Eklund och Holmqvist nästa vecka ett förinspelat avsnitt, från en helt ny studio.

Simon Holmqvist och Robert Eklund i Studio Bothnias karaktäristiska studio med skinnfåtöljer. I nästa avsnitt kommer dock allt att se annorlunda ut.

Det blir inget Studio Bothnia ikväll, på grund av oförutsedda händelser som har lett till att Robert Eklund och Simon Holmqvist inte har tid. Istället kommer nästa Studio Bothnia att komma nästa vecka och då från en helt ny studio.

Till Nordfront berättar Simon Holmqvist att det nya studion också innebär att Studio Bothnia slutar sända live.

— Det har varit så mycket tekniskt strul förr oss, vilket förstås drabbar våra kära tittare främst. Fördelarna med livesändning överväger inte det strul vi haft och därför har vi beslutat att istället spela in avsnittet och lägga upp dem i efterhand.

På så sätt tror Holmqvist att kvalitén på Studio Bothnia kommer att höjas avsevärt, även om direktkommunikationen med tittarna som deltar i chatten under sändning tyvärr försvinner.

— Det kommer bli mer professionellt, kanske lite åt samma stuk som Kulturbunkern. Avsnitten kommer med största sannolikhet även att börja släppas på lördagar, då torsdagar fortfarande som regel är den kväll då vi båda är fria att spela in samt att det kan komma att behövas lite klippningsarbete.

— Överhuvudtaget har vi börjat tänka mer kvalité framför kvantitet, och att det blir konstanta avbrott i våra sändningar är inget som våra tittare bör behöva stå ut med, säger Holmqvist vidare.

Nästa avsnitt av nya, fräscha Studio Bothnia kommer alltså preliminärt lördagen den 14 december.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments