Inget ”rasistmord” i Grekland

GREKLAND. Med anledning av systemets hets mot Gyllene gryning har Nordfront översatt tre texter gällande gårdagens oroligheter i Grekland. Två texter är författade av sympatisörer till partiet, den tredje av judisk massmedia.

Nedanstående text publicerades under gårdagen av sympatisörer till partiet i Amerika, XA AMERIKI. Webbplatsen säger sig ha två huvudsyften; ”att samla in matdonationer till partiet” och att ”kontra systemets lögner mot partiet i den engelskspråkiga världen”:

Uttalande från Gyllene Grynings partiledare Nikolaos Michaloliakos

Tidigare idag höggs en 34-årig man ihjäl i den grekiska förorten Keratsini. Mördaren påstås av internationell massmedia vara ”en medlem ur Gyllene gryning”.

Som vanligt är detta en massmedial kupp. Den 34-årige mannen dödades i samband med en fotbollsmatch där det grekiska laget Olympiakos spelade och mördaren råkade stödja Gyllene gryning. Han var en av de över en miljon andra som stödjer partiet i Grekland.

I ett scenario med två berusade personer som slåss för att döda varandra — och den överlevande personen har något positivt att säga om Gyllene gryning — kommer denne automatiskt att klassas som en fullfjädrad medlem i Gyllene gryning av massmedia.

Händelser likt denna kommer att politiseras oavsett sammanhang. Massmedia försöker på ett opportunistiskt vis att försöka stoppa det grekiska folkets motståndskamp. Massmedia har nu åter gått till hätska angrepp och kräver ett förbud av Gyllene gryning.

wpid-xa_stiky_arxhgos_07__article

Nikolaos Michaloliakos.

Vår ledare Nikolaos Michaloliakos har detta att säga (länk till officiellt uttalande):

”Gyllene gryning fördömer starkt mordet på den 34-åriga mannen i Keratsini och förnekar all inblandning från partiets sida. Alla politiska partier bör agera ansvarsfullt och inte skapa ett inflammerat klimat i vilket tragiska händelser ges en politisk karaktär.”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Källa.

Nedanstående är ett exempel på hets mot Gyllene gryning. Artikeln publicerades under gårdagen av den judiska nyhetsbyrån Reuters (läs gärna Dagens datum om Reuters):

Grekiska polisen genomsökte Gyllene grynings kontor efter knivmord

Grekisk polis genomsökte på onsdagen Gyllene grynings kontor efter att en anti-rasistisk rappare knivhöggs till döds av en man som sympatiserade med den högerextrema gruppen. Mordet berörde en nerv i Grekland, i vilket en ekonomisk kris har förvärrat sociala spänningar. Demonstrationer för att uppmärksamma mordet blev i flera städer våldsamma.

En 45-årig man har gripits och erkänt mordet, sade polisen. Greklands minister för skydd av medborgare sade att den misstänkte var en sympatisör till Gyllene gryning. Pavlos Fissas, 35, gick under artistnamnet Killah P, knivhöggs två gånger i hjärtat och bröstet under tisdagskvällen i ett bråk efter en fotbollsmatch som visas i ett café i Keratsini, en arbetarklassförort till Aten.

Polisen sade att kontor tillhörande ett politiskt parti har genomsökts efter bevis som anknyter partiet till attacken, men nämnde inte Gyllene gryning vid namn. Senare greps en tjänsteman från Gyllene gryning för vapenbrott efter att polis funnit en batong i partiets kontor i Pireus. Mer än 5000 personer samlades i Aten på den plats där Fissas knivhöggs. Polisen sköt tårgas på demonstranter som slungade stenar och bensinbomber på en polisstation och satte sopcontainrar i brand, sade Reuters vittnen.

”Regeringen i [premiärminister Antonis] Samaras är anstiftare genom att tillåta mordiska Gyllene gryning att ströva runt ostraffat och beväpnade med knivar,” sade KEERFA, Förenade Rörelsen mot rasism och fascistiska hot. ”Det är dags att straffa de nynazistiska mördarna i Gyllene gryning och att kasta Samaras regeringen – ett eländigt gäng bankirer, trojkan [av internationella långivare] och nynazister – i papperskorgen”.

Ledaren för den högerextrema Oberoende greker party, Panos Kamenos, som besökte brottsplatsen för att hedra minnet av offret blev attackerad och lätt skadad av en grupp demonstranter. Sammandrabbningar mellan polis och demonstranter rapporterades i två andra grekiska städer, Patras och Thessaloniki.

KRIMINELL

Dödandet av Fissas har återupplivat debatten om att förbjuda Gyllene gryning, Greklands tredje mest populära part enligt de senaste opinionsundersökningarna, som förnekar ständiga anklagelser om inblandning i en våg av attacker mot invandrare och vänsteranhängare.

Med ett emblem som liknar ett hakkors, gick partiet från obemärkt till att ta plats i parlamentet förra året. Partiets ledare har förnekat Förintelsen och försvarade Greklands militärjunta 1967-1974. Gyllene gryning är en ”kriminell organisation” som bör förklaras olagliga, sade det samregerande socialistpartiet PASOK.

Det högerextrema partiet har fördömt mordet och förnekade anklagelserna om någon inblandning. ”[Anklagarna] är olyckliga och eländiga inte bara på grund av deras skamlösa lögner och förtal men även för att de utnyttjar en tragisk händelse för politisering, för att vinna röster och att dela det grekiska samhället” sade Gyllene gryning i ett uttalande.

Regeringen planerar att skärpa lagen och definiera vad en kriminell organisation är, sa ministern för skydd av medborgare, Nikos Dendias.

”Det avskyvärda mordet i Keratsini genomfört av en sympatisör till Gyllene gryning, enligt hans egen utsago, illustrerar, på det tydligaste sättet, nynazismens avsikter” sa Dendias.

Källa.

Film från en vänsterextremistisk manifestation efterföljande 35-åringens död.

h51003968

Bild från gårdagens vänsterextrema upplopp.

Ytterligare en text som publicerades under dagen av XA AMERIKI:

Sanningen kommer att resa sig över Systemets lögner

Det är inget ”ärligt misstag” att etablissemanget arbetar övertid för att dölja och vilseleda allmänheten om fakta kring denna händelse. En tragedi har exploaterats i politiska syften. Detta genom ännu ett inkompetent försök att kladda ner Folkets nationalistiska rörelse för ett orelaterat brott. Motiven för trojkans hantlangare finns här för alla att se:

Ny Demokrati är rädda att dess bas eroderar och väljarflykt i stora skaror till Gyllene gryning. Med stora val enbart månader bort är de neokonservativa rädda för att de kommer att ersättas av äkta patrioter vars budskap attraherar många av deras egna sympatisörer.

PASOK låter aldrig en chans att smutskasta Gyllene gryning passera dem. Det politiska partiet består av tjuvar, och är de som verkligen föraktas av det grekiska folket, som vet att då Gyllene gryning antar makten kommer det att innebära grundliga undersökningar av den långa listan av skandaler som inträffat under den tid som PASOK haft statlig omnipotens.

SYRIZA inser att Gyllene gryning övertar deras sympatisörer genom att tydligt och konsekvent vara systemkritiska och motståndare till åtstramningspaket. Grekerna har äntligen insett, efter att ha låtit sig luras att rösta på Syriza, att Gyllene gryning är den enda sanna motståndskraften mot globalisternas planer. Syriza har slutligen visat sig vara en klon av PASOK.

Denna provokation, deformation av fakta, och systematiska övergrepp mot Gyllene gryning har prövats flera gånger tidigare, utan framgång. Varje gång har sanningen segrat och rättfärdigat Folkets rörelse. Samma sak kommer att hända nu, då sanningen slår tillbaka i ansiktet på anstiftare och förfalskare.

alitheia-x.a.__article

Källa.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments