Ingen framtid för de västerländska värderingarna av idag

VÄRDERINGAR. En ny film argumenterar för att de toleranta och liberala värderingarna av idag kommer att utrotas i västvärlden. Antingen kommer värderingarna att utrotas av anti-liberala invandrare eller av att den vita befolkningen överger dagens ohållbara värderingar.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Youtubekontot ”Black Pigeon Speaks” har publicerat en film som menar att framtidens värderingar är avhängiga den demografiska utvecklingen. Filmen tar bland annat upp att London har fått sin första muslimske borgmästare och konstaterar att om massinvandringen till västvärlden fortsätter kommer muslimer och icke-vita människors värderingar att dominera de västerländska samhällena i framtiden.

Filmen påpekar också att västvärlden idag inte har några fasta värderingar utan att de rådande värderingarna står under konstant och snabb förändring samt i många fall degenererar och inte kommer ha någon attraktionskraft på mer konservativa utomeuropéer.

För att vända utvecklingen måste européerna anamma en sund moral, skaffa mer barn, stänga Europas gränser och repatriera de utomeuropeiska invandrare som svagsinta eller förrädiska politiker redan släppt in.

Se film nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments