Information: Radio Ludvika sänder ikväll klockan 18:00

RADIO LUDVIKA. Med anledning av demonstrationen i Stockholm imorgon, lördag, kommer avsnitt 5 av Radio Ludvika att sändas idag klockan 18:00 istället. Missa inte!

Imorgon, lördag, demonstrerar Nordiska motståndsrörelsen under parollen ”Nu tar vi tillbaka vårt land – ut med förrädarna ur riksdagen!” i Stockholm. Med anledning av detta kommer Radio Ludvika, som i normala fall sänds klockan 21:00 på lördagar, att istället sända klockan 18:00 idag.

— Då merparten av Radio Ludvika-gänget kommer att befinna sig på resande fot med anledning av demonstrationen på lördag så är det inte säkert att alla hinner hem i tid för att vi ska kunna sända klockan 21:00. Vi beslutade därför att vi kör en dag tidigare så att vi inte behöver ställa in veckans avsnitt, säger programledaren Johanna Hagberg.

I kvällens program kommer intervjuer att ske, nyheter diskuteras och självfallet kommer man att prata om demonstrationen i Stockholm. Och massa annat.

Missa inte Radio Ludvika i eftermiddag klockan 18:00!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments