Information: Ny sändningstid för Radio Ludvika

RADIO LUDVIKA. I det senaste avsnittet av Radio Ludvika meddelade man ny sändningstid för programmet. Istället för lördagar kommer man nu att ha möjligheten att lyssna på Ludvika-gänget på måndagar klockan 20:00.

I avsnitt 12 av Radio Ludvika meddelade man att den nya sändningstiden för programmet kommer att vara på måndagar klockan 20:00.

— Anledningen till byte av dag berodde framförallt på grund av att helgerna är ”heliga” då man kanske vill umgås med nära och kära eller till exempel reser bort och då blir man lite låst av att sända radio varje lördag. Men då både vi och lyssnarna gärna vill att Radio Ludvika ska fortsätta sända så var byte av dag det vi ansåg var det bästa för alla, säger programledaren Johanna Hagberg.

I avsnittet utlovades också en notis med en påminnelse för lyssnarna om den nya tiden, därav denna notis. Så med andra ord – missa inte Radio Ludvika imorgon, måndag, klockan 20:00!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments