Information från Fånghjälpen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Fånghjälpen vill uppmana er till att höra av er till en fängslad kamrat.

Julius Blomberg 2013 då han vann titeln Årets nordman på Nordendagarna.

Systemet har nu fängslat ytterligare en kamrat. Det är Julius Blomberg som avtjänar sex månader för händelserna som inträffade i Kärrtorp 2013. Fånghjälpen har i dagsläget ingen information om huruvida Blomberg är flyttad från häktet i Stockholm och var han i så fall har placerats.

Fånghjälpen vill redan nu uppmana er att höra av er till eran fängslade kamrat. Detta på grund av att det kan ta tid innan han blir flyttad och vår kamrat förtjänar våra hälsningar och vårat stöd.

Om du som utomstående vill skicka en hälsning till Julius så kontakta Fånghjälpen via fanghjalpen@nordfront.se och skriv ditt meddelande eller så kan du skriva din hälsning direkt i kommentarsfältet så vidarebefordrar vi den till Julius. Ni som är anslutna kan ta kontakt med en Fånghjälpen-ansvarig i respektive näste och få tillgång till uppgifterna därifrån.

Fånghjälpen vill även uppmana samtliga som skickar in brev att följa de lagar och regler som för tillfället råder inom Svea rike. Detta på grund av att alla brev öppnas och läses igenom innan och material som anses vara olagligt inte kommer igenom. Det kan även innebära en hårdare prövning för våran kamrat.

Fånghjälpen återkommer när ny information finns kring fallet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments