Indien bombar Pakistan

UTRIKES. Konflikten mellan Indien och Pakistan har nu eskalerat till bombräder.

Konflikten mellan Indien och Pakistan har eskalerat. I förra veckan skrev Nordfront om hur ett bombattentat mot indiska soldater i den omtvistade Kashmirregionen föranledde Indien att hota Pakistan med att leda om floder som idag rinner in i grannlandet. Den av stora delar av världen terrorstämplade gruppen Jaish-e-Mohammed tog på sig attentatet. De anklagas av vissa för att vara skapade av Pakistans underrättelsetjänst i syfte att försöka införliva Kashmir i Pakistan.

Idag intensifierades konflikten ytterligare när indiska bombplan utförde en räd mot gruppens ställningar. Enligt Indien förstördes Jaish-e-Mohammeds ställningar totalt.

Pakistans regering å sin sida hävdar att ingen människa dog, att ingen infrastruktur förstördes och att de indiska bombplanen bara i all hast släppte en mindre mängd bomber innan de flög iväg.

Källa:
India bombs Pakistan, saying it targeted terrorist camps in cross-border air raid

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

Indien bombar Pakistan, Pakistan skjuter tillbaka – manliga desertörer kommer hit som gnälliga flyktingar och tar sina problem hit i värsta fall bli ministrar i ”vår” regering som vi har exempel på. Som sagt – under humanitet och värdesättningar ??