Ikväll klockan 19:00: Studio Bothnia – eftersnack om torgmötet och påstådd barnmisshandel

WEBBTV. Ikväll klockan 19:00 är Eklund och Holmqvist med gäst tillbaka. I det sjätte avsnittet av Studio Bothnia kommer man bland annat att diskutera det torgmöte som kommer att hållas i Boden under dagen samt hur tragiskt dåligt uppfostrade ungdomar det finns i Boden.

Simon Holmqvist och Robert Eklund öppnar varsin Russian Power i förra avsnittet av Studio Bothnia. Detta efter att ha erkänt i direktsändning att MSB, SvD och Patrik Oksanen haft rätt hela tiden om Rysslandskopplingarna.

Det har varit full fart i Boden under veckan, med daglig närvaro av motståndsmän i valtältet. Förutom att ett stort antal bodensare har fått samtala med representanter från Nordiska motståndsrörelsen så har både Simon Holmqvist och Bo Nilsson anklagats för att ha misshandlat och kränkt barn.

Men hur är det egentligen med den saken? Det kommer man att reda upp i programmet.

Dessutom blir det eftersnack från dagens torgmöte, som inleds klockan 13.30 och som kommer att livesändas av Nordfront TV.

Missa inte det!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Härlig bakgrund och en sågklinga i förgrunden. Uppskattade programmet.