Radio Regeringen #140: Julkalendrar och julnissar

RADIO REGERINGEN. Live kl 20:00 pratar damerna om julkalendrar genom tiderna och så utlyser de en tävling.

Julafton nalkas och den traditionella julkalendern är ett stående inslag för många innan dess ankomst. Julkalendern har funnits länge i Norden och i diverse olika utföranden samt innehåll. Allt från radio- och tv-sändningar med tillhörande tryckta kalendrar till julkalendrar med choklad, bilder, texter och/eller prylar.

Som många vet sänder SVT julkalendern varje dag i december fram till julafton och har gjort så sedan år 1960. Därför ska damerna diskutera och analysera hur SVTs julkalendrar varit tidigare år samt årets julkalender. Indoktrineras barnen med galenskap eller finns det något sunt i julkalendrarnas budskap? Finns det några röda trådar, vad har allmänhetens kritik varit och vad har damerna själva för åsikter om dem?

I kvällens program och i de kommande programmen fram till jul, ber damerna alla lyssnare att hänga med extra mycket då tävlingen ”Årets julnisse” drar igång. Tävlingen innebär att varje fredag fram till jul kommer det ställas frågor till lyssnarna under livesändningen. Dessa ska besvaras i livechatten och den som svarat snabbast, således fått flest rätt under dessa veckor, kommer att prisas med ära och berömmelse samt få utmärkelsen ”Årets julnisse”. Observera att du som lyssnare måste delta i chatten under livesändningen för att kunna delta i tävlingen!

Utöver detta får vi höra de stående inslagen ”Veckans fråga”, ”Veckans aktivism” samt ”Veckans Hávámál”. Så in på Spreaker och lyssna på nationalsocialistik mysradio denna fredagen!

Har du något du vill ventilera i kvällens ämnen? Maila in dina frågor/funderingar/tankar till radioregeringen@protonmail.com eller vara delaktiga i live-chatten på spreaker.

Listen to ”Radio Regeringen #140: Julkalendrar och julnissar” on Spreaker.

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MalinFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Har sett julkalendern med barn I olika åldrar. Jag håller med er om både ert beröm av serien och om att den inte är så rolig för de yngsta barnen. Det kompenseras ändå en del av att det onekligen finns en julstämning i den till skillnad från historielektionskalendern med bla Kakan Hermansson. Fast större barn gillar den. De missar heller inte identitetspolitiska skämt. En unge undrade om new age familjen är polyamorös och den gravida mamman är gift med båda männen och om då båda män är pappor till bebisen. Men ett problem som denna liksom de flesta svenska komedier… Läs mer »

Malin
Medlem

hej boyz n girls. Kan ni tagga ner lite gran om oss bögar, lezzies o transgenders. Såg ni det senaste After Dark show. Helt fantastiskt! Jag är transsexuell o’ hot. Tack Gud för det. Puss!