RN DIREKT#19: 1 maj i Falun, aktionen i Karlstad och Handbok överlevnad

RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att sända ett avsnitt där 1 majdemonstrationen med mera kommer att diskuteras. Medverkar gör även Simon Lindberg.

Kvällens avsnitt kommer att bestå av en sändning i vilken en rad nyheter kommer att diskuteras, bland annat utannonserandet av 1 majdemonstrationen i Falun, aktionen i Karlstad och kort gällande de personer som häktats i veckan. Medverkar gör även Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

Även händelseutvecklingen i USA, där den nytillträdde amerikanske presidenten Donald Trump utkämpar en batalj mot kulturmarxistiska krafter inom media och rättsväsende kommer att tas upp.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka under sändningen.

Handbok överlevnad:

Programmet kommer även att ta upp boken Handbok överlevnad, som går att ladda ner som pdf HÄR eller beställas i fysisk form genom:

Skicka ett e-post och uppge att du vill köpa boken:
”HBOK Överlevnad (Armén)” som har förrådsnummer: M7732-472091

Skriv din:
Leveransadress och Fakturaadress

E-post till: fmv-fmcl-fbf@mil.se eller fmv-fmvl-fbf@mil.se

Boken kostar 100kr.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 0727123369
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”1 maj i Falun, aktionen i Karlstad och Handbok överlevnad” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

26 Kommentarer till "RN DIREKT#19: 1 maj i Falun, aktionen i Karlstad och Handbok överlevnad"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
14/88
Gäst
Nybörjare
14/88

grymt, är mycket fokuserad på överlevnad nu beställt hem en massa roligt fråm armygross och andra liknande sidor. det är dags att återgå till barbarism. diciplin kampvilja natur och att vandra i sina förfäders fotspår är vad alla behöver göra just nu.

Bunke
Gäst
Nybörjare

Wuhuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!

kanotisten
Gäst
Nybörjare
kanotisten

När det gäller överlevnad är svenskar helt överlägsna invandrare, men det skadar inte att bättra på kunskaperna. Man vill inte hamna i ett läge där man måste fylla magen med renlav för att inte bli galen av hunger.

kunta kinte
Gäst
Nybörjare
kunta kinte

Beställning av bok. Varför personnummer?

Robin Palmblad
Admin
Nybörjare

Det krävs enligt uppgift från folk på Flashback, möjligt att det inte krävs egentligen, bara att pröva och se. La till en förklaring om detta i artikeltexten.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Kanske har nått med fakturering att göra. men vet ej

Norgren
Gäst
Nybörjare
Norgren

Tog kontakt med försvarsmakten ang boken för några år sen och fick prata med en trevlig kvinna som erbjöds sig att skicka boken gratis då hon tyckte att jag ansträngt mig för att få tag i den. Hon kanske förstod vikten av överlevnadskunskap för att vårt folk skall överlevnad.

Rekommenderad bok, Hell Seger!

Norgren
Gäst
Nybörjare
Norgren

överleva*

Johan
Medlem
Nybörjare

En nybok det var på tiden
Revolution nalkas
Länge leve nationalsocialism

gubben
Gäst
Nybörjare
gubben

Gasolkök,grillkol,mat för en vecka minst, konservervatten på flaska,bra kläder,bra knivar, ficklampor med batteri,sovsäckar som tål väta, tändstickor lite att elda med ! Där har ni det viktigaste !

Göran Nilsson
Gäst
Nybörjare
Göran Nilsson

Det bästa är väl ha som rutin att gå en 2-veckors fjällvandring varje sommar ute i vildmarken, inte att följa lederna utan gå enbart efter karta. Då får man en bra bekräftelse på att man klarar sig utan det civila samhället. Saknar man något i sin utrustning kommer man märka det då. (vatten behöver man dock inte bära med sig då vattnet i åarna från bergen går att dricka direkt)

gubben
Gäst
Nybörjare
gubben

Dalarna, jaja men vi måste ut i städerna i övriga sverige åxo !!

Rune
Gäst
Nybörjare
Rune

Var finns kvinnsen i radio Nordfront ??

Kaj
Gäst
Nybörjare
Kaj

Snuten är som barnungar !! Vad fick dom lära sig på dagis tro ????

Harald Bafast
Gäst
Nybörjare
Harald Bafast

Fan den boken har jag letat!! Fick den som yngling av mor men sedan dess har den tyvärr varit försvunnen. Minns att det var extremt mycket nyttigt i den. Tack :)

Peter Markusson
Gäst
Nybörjare
Peter Markusson

Ang självförsvarsvapen vid t ex samhällskollaps, så är följande artikel och genomgång intressant:

Om vikten av att gardera sig mot samhällskollaps (dvs ifall staten upphör att existera / faller ihop / bryter samman)

tinyurl.com/jghdlra

Hugin å Munin
Gäst
Nybörjare
Hugin å Munin
Anledningen till att SD närmar sig mitten och välkomnas av Moderaterna. Moderaterna framstår här såsom ombud ( agent )för ändamålet med detta skeende, vilket innebär, att det är ‘höger – vänster axeln’ och höger – vänsterpartiernas makt genom denna axel i politiken man på den sidan vill slå vakt om. Detta beror av två ting, som man ser kan komma att hända i Sverige, 1 och 2 nedan. 1. Ett islamistiskt parti kan komma att bildas och träda in i rikspolitiken i Sverige = sannolikt, skulle ett sådant parti i själva verket i huvudsak vara ett parti vars medlemmar vore… Läs mer »
Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Survival material , böcker, mat , utrustning. När (om) samhället kollapsar.

http://www.overlevnadsbutiken.se/start.html

NSBM
Gäst
Nybörjare
NSBM

Hur fan kunde jag missa er i Karlstad?
Jaja, det kommer väl fler gånger

Gurra G
Gäst
Nybörjare
Gurra G

Lite långa avsnitt om jag för ge er kritik för något, dela hellre upp ämnena i två program. Själv lyssnar jag sällan live men då skulle tre timmar bli plågsamt.
Jag tror att köra lite nyheter och snack runt det i början sen köra något intressant tema varje program vore ett bra upplägg och kan man hitta en gäst till temat är det ju extra intressant.

Annars var det intressant, Mikael är verkligen bra i radio.

Mvh Gustav

Frank Baude
Gäst
Nybörjare
Frank Baude
Varför lägger ni inte upp Radio Nordfront avsnitten direkt på YouTube längre? Samt bäddar in det i artikeln? Bästa kanalen att sprida på! Oavset om juden äger YouTube så är det många som använder detta, och finns ni på YouTube så kommer fler finna er! När likasinnade tittar på YouTube så kommer dem rekommenderas till Radio Nordfront avsnitt! Ni måste tänka mer marknadsföringsmässigt! Jag kan tänka mig att många slutat lyssna på grund av detta, eftersom de prenumerar på er YouTube-kanal! Varför kan man heller inte ladda ner avsnittet till mobil och dator längre? Ni tappar grymt mycket nya lyssnare… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Är du den Frank Baude jag tänker på eller?
Bara nyfiken.

Helmut
Gäst
Nybörjare
Helmut

Till nästa avsnitt måste ni ta upp detta:

FLASHBACK AWARDS 2017 – Årets hedersflashbackare

Robin Boström är nominerad till årets hedersflashbackare för incidenten på Gotland. Alla medlemmar på Flashback kan rösta. Kul om det uppmärksammas!

Motivering: Detta kan vara svensken som visade mest civilkurage under år 2016. Han blev dessutom trakasserad av poliser som agerade livvakter åt våldtäktsblattarna.

Man får rösta till och med den 20 februari.

https://www.flashback.org/t2809207

Hotentott
Gäst
Nybörjare
Hotentott

Jag hatar negrer!

Nordic Wolf
Gäst
Nybörjare
Nordic Wolf

Arméns Överlevnadsbok, låter bra, får köpa till min samling, men det mesta sitter ju i skallen :), men bra pris

Nordic Wolf
Gäst
Nybörjare
Nordic Wolf

Men en streetfight hand to hand combat bok vore bra, då jag själv vet hur utsatta människor är i skarpa situationer, då jag själv har erfarenhet, exempelvis: hur gör du om du har ett skarpladdat vapen riktat mot di, eller om ex. 5-6 personer attackerar dig. Själv chansar jag på att jag klarar av det, men, säker är man ju aldrig…

wpDiscuz