RN DIREKT#19: 1 maj i Falun, aktionen i Karlstad och Handbok överlevnad

RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att sända ett avsnitt där 1 majdemonstrationen med mera kommer att diskuteras. Medverkar gör även Simon Lindberg.

Kvällens avsnitt kommer att bestå av en sändning i vilken en rad nyheter kommer att diskuteras, bland annat utannonserandet av 1 majdemonstrationen i Falun, aktionen i Karlstad och kort gällande de personer som häktats i veckan. Medverkar gör även Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

Även händelseutvecklingen i USA, där den nytillträdde amerikanske presidenten Donald Trump utkämpar en batalj mot kulturmarxistiska krafter inom media och rättsväsende kommer att tas upp.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka under sändningen.

Handbok överlevnad:

Programmet kommer även att ta upp boken Handbok överlevnad, som går att ladda ner som pdf HÄR eller beställas i fysisk form genom:

Skicka ett e-post och uppge att du vill köpa boken:
”HBOK Överlevnad (Armén)” som har förrådsnummer: M7732-472091

Skriv din:
Leveransadress och Fakturaadress

E-post till: fmv-fmcl-fbf@mil.se eller fmv-fmvl-fbf@mil.se

Boken kostar 100kr.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”1 maj i Falun, aktionen i Karlstad och Handbok överlevnad” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments