RK #20: Lekstuga i kommunfullmäktige, åtal mot Vejdeland och rasistisk Kungälvspolitiker

RADIO KUNGÄLV. Ikväll kollar vi upp vad som händer med den lekstuga som utgör Kungälvs korruptionshus (AKA kommunhuset). Maktspel på högsta nivå, tårar och antivita rasistuttalanden när politikerna sviker varandra.

De politiska partierna i Kungälv har bildat ny majoritet och de som röstat rött kan få blått och vice versa. Gamla samarbetspartners sviks när Miguel Odhner (S) och Anders Holmensköld (M) konspirerar på senkvällarna.

Maria Kjellberg (MP) blir så arg att hon stampar i marken och gör rasistuttalanden mot vita. ”Nu skiter jag i Kungälv” (ungefärligt citat) säger hon förbittrat. Dessutom blir Elisabeth Mattsson tagen bakifrån av den fete som inte ens bemödar sig att tacka för stunden. ”Oerhört mesigt gjort”, säger hon.

Radio Kungälv talar även om åtalet mot Fredrik Vejdeland och tar reda på om han ångrar att han kallat förbrytare för förbrytare.

Och Daniel Nordberg fortsätter att förklara Kungälvs historia.

Sist men inte minst världsnyheten om att Vejdeland fyllt 40 år och firat detta genom att klippa sig kort. Är det en fyrtioårskris i antågande? Hur som helst vill du inte missa att se när vi avmaskerar Skurtbilden.

UPPDATERING

Vi sänder live klockan 18:00. Missa inte det och registrera dig på Spreaker så att du kan chatta.

Listen to ”Radio Kungälv” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet startades av Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter Albinsson (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill. För att spetsa till programmet finns numera också den förlorade Kungälvssonen Daniel Nordberg med som radiopratare.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Klippningen kan inte vara fråga om 40-årskris eftersom den brukar infinna sig senast när man fyllt 34.