”I vår kultur kan man våldta den som sover till 99 procent” säger misshandelsdömda Islam Urbani

MÅNGKULTUREN. Inom vissa utomeuropeiska kulturer är det ”normalt” att våldta någon som av våldtäktsmannen anses sova till ”99 procent”. De kulturerna är nu en del av Sveriges mångkultur.

I slutet av januari ryckte polisen ut med helikopter och polishundar till HVB-boendet för flyktingbarn i Skällinge utanför Varberg.  Ett av ”barnen” på boendet hade blivit knivhugget. Offret fick svåra skador på armar och händer, och har fortfarande dålig motorik i ena handen.

I maj åtalades barn-mannen som heter Islam Urbani för knivvåldet. Rubriceringen var mordförsök, rapporterade Sveriges Radio. Allmänna handlingar visade att Islam är medborgare i ”okänt land” och endast talar dari, som är ett av två officiella skriftspråk i Afghanistan.

Islam ljög om sin ålder för att kunna flytta till Sverige, men Migrationsverket hade redan innan misshandeln beslutat att han skulle utvisas.

Domslutet mot Islam blev grov misshandel och ringa narkotikabrott med påföljden tre års fängelse följt av tio års utvisning. Han ska dessutom betala 30 000 kronor i skadestånd till den knivhuggne mannen.

Hämnd för kränkande våldtäkt eller bara en ”vanlig”konflikt?

Nyligen har dock Fria Tider avslöjat att Islams misshandel av sin landsman har en förhistoria. Möjligen utförde han knivattacken som ett fördröjt sätt att freda sig mot ett våldtäktsbarn som också var ”flykting” och bodde på HVB-hemmet; om attacken inte bara var ett led i en långvarig missämja.

Islam berättade under polisförhören varför han hade knivhuggit det andra flyktingbarnet. Vid ett tillfälle hade den andre pojken sagt till Islam när han hade vaknat:

— Jaså, du lade dig för att sova. Varför gjorde du det bara till 99 procent och inte till 100 procent?

Den nu dömde Islam påstår även att någon vid ett tidigare tillfälle försökt dra av honom bältet medan han sov, och Islam förklarade för polisen vad uttrycket ”att sova till 99 procent” innebär i Afghanistan:

[Han] berättar att det är dessa tillfällen som någon kan ta sig friheten att tafsa på en annan person. Islam tillfrågas vad som menas med att sova till 99% i Afghanistan och eller Iran. Urbani säger att med detta menas att den som sover till 99% kan andra människor våldta.

Hedersvåldtäkter

Frågan om Islam Urbani har utsatts för våldtäkt av sina ”medflyktingar” hanteras inte i detta ärende. Det är inte ens säkert att Islam knivhögg sin landsman som en hämnd på våldtäkt eller våldtäktsförsök. Förhörsprotokollet antyder att attacken endast var ett svar på en dispyt om att offret hade talat illa om Islam bakom ryggen på honom, och berättelsen om våldtäktskulturen utgör bara en del av Islams redogörelser av varför han var i konflikt med pojken.

Pojken som har våldtagit eller försökt våldta Islam Urbani rapporteras inte vara föremål för vare sig rättslig prövning eller utvisning. Så länge han stannar i landet kommer han att vare en potentiell fara för både män och kvinnor.

Våldtäkter används ofta i bland annat Afghanistan som ett sätt att straffa någon man hyser agg till, eller för att visa sin dominans, både gentemot män och kvinnor. Eftersom det är en del av den afghanska kulturen är det stor risk att Islam Urbani själv, liksom den landsman han attackerade, har internaliserat det beteendet.

Källor:
”Inom vår kultur kan man våldta den som sover till 99 procent”
Man åtalas för mordförsök efter knivbråk

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Den-KristneKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Eftersom de utomeuropeiska berikarnas hjärnor till 99% sover så kan vi ”våldta” dem genom att ge dem en gratis biljett hem till de skithålsländer där deras hjärnor ”utvecklades”.

Lycka till Soran, Esbati, Mohammed, Aron och Kurdo i era nystartsjobb hemma i era bruna ”shithole countries”.

Den-Kristne
Medlem

Ännu en respektlös rasfrämling.

Den-Kristne
Medlem

Hans hat mot vita kvinnor lyser igenom hans ögon.