Hycklande journalister vill inte hjälpa romer i nöd

GRANSKNING SVERIGE. Efter att två svenska kvinnor i Småland valt att börja tigga utanför en matvarubutik för att konkurrera ut de tillresta zigenarna rasade flertalet journalister och ”goda samhällsmedborgare”. Granskning Sverige undersöker hur godhjärtade dessa personer egentligen är.

”Bor du själv i en lyxvåning på Södermalm, mitt i Stockholm, tjänar miljoner på att ”hjälpa flyktingar” på skattebetalarnas bekostnad och dessutom är bekant med alla journalister i mediaöverklassen, då kan du beskriva dig själv som en god hjälte som tänker på de stackars tiggande romerna”, skriver Granskning Sverige.

Men hur godhjärtade är dessa samhällets hjältar egentligen? Granskning Sverige ringer upp dem för att se om de möjligtvis kan upplåta lite plats i sitt eget hem åt en bostadslös zigenare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments