Hur kan du hjälpa motståndskampen?

Många godhjärtade nationella besöker dagligen denna Internetsida för att ta del av den politiskt inkorrekta informationen vi erbjuder. Vissa av er är sympatisörer till Motståndsrörelsen medan andra helt enkelt är intresserade av en nyhetsförmedling sett ur svenskt perspektiv. Oavsett så är vi glada över att kunna erbjuda er det som gör att ni besöker oss. Men vi vill även ta detta tillfälle i akt och be om er handfasta hjälp och inte bara passiva medhåll. Som underrubriken säger; ”ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Motståndsrörelsen är en frivilligorganisation vars medlemmar offrar både tid och pengar för att föra ut organisationens propaganda. Det finns inga mäktiga finansiärer bakom oss, inget sådant som det påstås av vilsna proffstyckare i dokumentärer då och då. Vi själva, kan anses vara en ledstjärna för oss. Inte därför att vi inte önskar ekonomisk hjälp, däremot skulle vi aldrig låta en bidragsgivare diktera villkoren för oss.

Men vi behöver din hjälp! Det kan vara svårt att se hur man själv, om man inte väljer att bli aktivist eller stödmedlem, kan hjälpa till och ibland kan man anse att ens egen insats inte spelar någon roll. Det är fel!

Vad du kan göra
Vi nationella, utan att gå in djupare i ideologiska spörsmål, är ingen minoritet i vårt land – vare sig bland ungdomar eller bland äldre. En drivande individ kan spela en avgörande roll på sin ort och skapa en effektiv kampgrupp med små medel. Och för den som vill arbeta mer ensam finns det många olika alternativ.

Organisationens verksamhet kretsar främst kring spridandet av propaganda. Vår tidning, Nationellt Motstånd, är anpassad för gatuförsäljning, är i tabloidformat med en blandning av nyheter och fördjupande ideologiska artiklar. Först och främst bör du bli prenumerant på tidningen som kommer ut sex gånger per år. En årsprenumeration kostar bara 60 kronor.

Förutom att själv prenumerera kan du köpa större kvantiteter av tidningen så att du kan sälja eller ge bort tidningen till vänner och bekanta. Priserna är då:

10 ex. 90 kr. / 50 ex. 400 kr. / 100 ex. 700 kr.
Beställningen görs till vårt PlusGiro: 38 59 01 – 4

Förutom tidningen kan du hjälpa oss genom att sätta upp affischer och klistermärken i ditt närområde. Dessa kan du köpa till förmånliga priser hos Kampboden. Våra nya klistermärken kommer snart att finnas till försäljning.

När man sätter upp affischer och klistermärken skall man tänka på att inte sätta upp dem på platser där de förstör privat egendom eller kan verka störande för våra landsmän.

Förutom detta kan man sprida kännedomen om vår Internetsida så att fler av våra folkkamrater får tillfället att besöka den och ta del av den information som förmedlas där. Du kan även hålla koll på vad som händer på din ort och meddela oss när något intressant dyker upp, även fast vi inte alltid kan agera på det. Eller varför inte köpa in materiel från Kampboden för att sedan skapa en studiecirkel?

Förutom dessa ovanstående grundläggande saker är det egentligen bara fantasin som sätter gränser. Om du har några funderingar, förslag eller tips är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Vi vill hjälpa till att avancera kampen på alla sätt vi kan och underlätta för er så gott vi kan. I slutändan är det så, att vi alla har ett ansvar.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments