Hund våldtagen till döds på flyktingboende

MÅNGKULTUR. I februari hittades en hund våldtagen till döds på flyktingboendet Skaramagka nära Aten. Ärendet upprör många greker och har blivit en fråga för regeringen. Men få fall med våldtagna kvinnor och barn når regeringsnivå.

Den lilla tiken hittades död mitt i invasionsbasen Skaramagka, med en filt över sig. Hunden bar tydliga tecken på brutal våldtäkt i genitalierna, men hade inte utsatts för annat fysiskt våld.

Kroppen efter den lilla hunden skickades till Atens uppsamlingscenter för lösdrivande djur för att bli medicinskt undersökt och få exakt dödsorsak fastställd. Enligt den grekiska djurrättsnätplatsen Zoosos har chefen för ”flykting”-lägret Skaramagka, Giorgos Karoglou, bekräftat händelsen.

Giannis Lagos som är grekisk parlamentsledamot för det grekiska nationalistpartiet Gyllene gryning har skickat en parlamentarisk fråga till både justitieministern och inrikesministern där han kräver att få reda på exakt dödsorsak. Han kräver också att de skyldiga ska drabbas av rättvisan snarast möjligt. Men trots att ministrarna enligt de grekiska parlamentsreglerna har kravet på sig att svara inom 25 dagar, har det nu gått nästan två månader sedan Lagos framställde sin fråga.

Fallet har upprört många greker, men det finns även invandringskritiker som anser att det mest tragiska i situationen är att en hunds öde på detta sätt väcker enorm indignation, medan människor dagligen utsätts för samma och liknande saker i kölvattnet av den enorma främlingsinvasionen till Europa: barn, kvinnor och män. Gyllene gryning har också kritiserats för att försöka plocka billiga politiska poäng på att lyfta frågan om hunden så högt. Men den lilla tiken har i Grekland nästan blivit en symbol liknande den drunknade pojken Alan Kurdi vars liv offrades på en överlastad människosmugglingsbåt av hans far. Pappa Kurdi ville komma till Fredrik Reinfeldts Sverige och gratis få en ny uppsättning tänder eftersom han under lång tid hade misskött sina egna. Offren för denna orkestrerade världsomspännande migration är många.

Källa:
Body of ‘raped dog’ found inside Greek refugee camp

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
6 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl A
Karl A
2 år sedan

Igelkottfotboll, getsex, hästvåldtäkter, hundnekrofili….. och kom sen och säg att dagens invandrare inte berikar oss kulturlösa barbarer, som ”bara har töntiga saker som midsommar och sånt där”.

Snart ”jobbar” de på DITT barns dagis.

Jan Hjelm
Jan Hjelm
2 år sedan

Perfekt notis. Jag har sökt argument för att väcka hundägare som bryr sig mer om sina voffsingar än om våldtäkter på svenska flickor.

Strunt samma om de har fel prioriteringar så länge de väcks och får ett personligt skäl att stoppa invällandet.

Karl A
Karl A
2 år sedan
Reply to  Jan Hjelm

Hundägare brukar vara väldigt rasmedvetna. Passa på att påpeka att det även finns olika människoraser, med vitt skilda egenskaper. Det är lite lustigt med hundägare som är så noga med att ha renrasiga hundar, samtidigt som de inte ser något fel i att människor rasblandar. Människors rasegenskaper förändras ju vid rasblandning precis som hos rashundarna.

En rottweiler som får avkomma med en labrador som i sin tur parar sig med en pudel får inga rottweilervalpar, utan rasbastarder.

Karl A
Karl A
2 år sedan
Reply to  Karl A

”Once you go black, you can never go back.”
comment image

Pierre
Pierre
2 år sedan

Det är sånt här som ger t.ex samtliga på Expo erektion utan att behöva kolla på barnporr.

”Allas lika värde” j*vla vidriga kulturmarxistsvin.

Karl
Karl
2 år sedan
Reply to  Pierre

Det går i brallerna på den blekfete kommunisten Mathias Wåg.