Huliganer spöar kriminella invandrare i Stockholm

SVERIGE. Hundratals så kallade huliganer drar i nuläget runt i centrala Stockholm och tillrättavisar de många kriminella ”gatubarn” som tagit sig hit från Nordafrika.

huliganer

Illustrationsbild.

Aftonbladet rapporterar just nu om ett stort polispådrag i centrala Stockholm efter att maskerade huliganer verkar ha gått till attack mot invandrare. Tidningen skriver bland annat följande:

Polisresurser har samlats ihop från hela länet och under kvällen uppger Aftonbladets poliskälla att olika grupper bestående av såväl fotbollshuliganer som nazister rör sig i city.

Nordfront har via källor på plats fått reda på att runt hundra huliganer från Firman Boys (AIK) och DFG (Djurgården) har samlats för att rensa upp bland de kriminella invandrare från Nordafrika som huserar i området kring Centralstationen. Dessa kriminella invandrare, som i media uppmärksammats på slutet och där kallats för ”gatubarn”, har rånat och antastat svenskar under en lång tid. Polisen gick nyligen ut i media och förklarade att invandrarna skrattar åt dem när de grips och sedan är ute på gatorna igen innan nästa polis går på sitt skift. Polisen står alltså maktlös och därför verkar nu andra ha tagit på sig att skippa rättvisa.

Hitintills, enligt Aftonbadet, så är en person gripen för misshandel, en person är misstänkt för våld mot tjänsteman samt en person är misstänkt för brott mot knivlagen.

Händelsen verkar sättas i samband med ett flygblad med följande text som ska ha delats ut tidigare idag:

Det är nog nu!

Att Sverige inte är som det en gång var kan ingen ha missat vid det här laget, och i princip varje dag tvingas vi numera vakna upp till nya mord, rån, våldtäkter och andra övergrepp. Vi har tvingats genomlida otaliga fall av den typens grova brottslighet där förövarna dessutom mer eller mindre slipper undan straff genom att hävda att de är under 15 år. Runt om i landet strömmar det in rapporter om att polisen inte längre mäktar med att förebygga och utreda den brottslighet som drabbar det svenska folket. I vissa fall, som t.ex. det senaste mordet på en kvinna, anställd på ett hem för så kallade ”ensamkommande flyktingbarn i Mölndal, går det så långt att rikspolischefen väljer att visa större sympati för gärningsmannen än offret. Den typens respektlösa beteende är numera så djupt inrotat i våra ryggradslösa politiker, vårt svaga rättsväsende och vår ljugande media att ingenting längre förvånar oss. Men vi vägrar att accepterade de upprepade överfallen och trakasserierna mot svenska kvinnor. Vi vägrar att acceptera raserandet av vårt en gång så trygga samhälle. När vår politiska ledning och polis visar större sympati för mördare än deras offer finns det inte längre några ursäkter att låta det ske utan protester. När de svenska gatorna inte längre är trygga att vistas på för vanliga svenskar är det vår PLIKT att åtgärda problemen.

Idag samlades därför 200 svenska män för att markera mot de nordafrikanska ”gatubarnen” som härjar runt om huvudstadens centralstation. Polisen har med all tydlighet visat att man saknar medel för att stävja dessas framfart och vi ser numera ingen annan utväg än att själva dela ut straffen de förtjänar. Rättsväsendet har lämnat walk over och samhällskontraktet är därmed brutet – därför är det nu varje svensk mans plikt att försvara våra allmänna utrymmen mot den importerade kriminaliteten. Vi som samlades idag var varken din politiker, din journalist eller din polis. Vi är däremot din pappa, din bror, din make, din kollega, din och din granne. Svenska män och kvinnor förtjänar trygghet i sin vardag och vi uppmanar därför alla andra som också ser problemen att följa i våra fotspår, både i Stockholm och på andra platser runt om i landet. För en bättre framtid tillsammans.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

246 Kommentarer till "Huliganer spöar kriminella invandrare i Stockholm"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Underbart att höra!
Hoppas alla ”huliganer” klarar sig bra ikväll

micke
Gäst
Nybörjare

något storskaligt på gång:?=)fan var på tiden all heder åt dessa trevlig helg Pär!

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

NEJ! Klickade Tumme ner. Klant (till mig själv).

Det manifestet skriver jag under på. Hade jag bara kunnat vara med. Innan har jag bara läst om denna Eliasson, aldrig brytt mig om att se video med honom. SVT morron var första gången och det är ju helt uppenbart att det är något allvarligt fel i huvudet på fanskapet.

En ytterst obehaglig och motbjudande figur, i sig själv, när han på toppen av det uttrycker sympati för mördaren.

Vet inte om det stämmer, men jag läste att hon skulle blivit knivhuggen i ryggen – åtta gånger. Mölndal alltså.

Postasiglite
Gäst
Nybörjare
Postasiglite

Han r kryptojude.

Troll
Gäst
Nybörjare
Troll

[Kommentar borttagen]

Tarqwin
Gäst
Nybörjare
Tarqwin

Detta låter misstänkt likt det som hände i London som resulterade i raskravaller. London-aktionen var planerad och uppmanad av EDL, en känd front för sionister och judar. Man bör ställa sig frågan om man vill låta sig delta i någon form av aktion sida vid sida med judar och sionister. Frågan är om man blir utnyttjad för att uppnå DERAS mål, inte VÅRT mål. Det kan med andra ord vara en provokation.

bevara sverige svenskt
Gäst
Nybörjare

Hoppas detta visas på media överallt så att budskapet förmedlas till alla invandrare
VI VILL INTE HA ER HÄR OCH GÖRA! Om så våld ska få er att fatta det!

Troll
Gäst
Nybörjare
Troll

[Kommentar borttagen]

gorm
Gäst
Nybörjare
gorm
Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

Jag tycker alla dessa 500+ som gett tummen upp ska sluta upp med oss på första maj! Kom igen nu svenkar!!!!

Nordvind
Gäst
Nybörjare
Nordvind

Härliga nyheter!!

Idun
Gäst
Nybörjare
Idun

FYFAN vad bra ryser. WM måste starta samma i Göteborg!

Svea Rising
Gäst
Nybörjare
Svea Rising

UNDERBART!! Detta är början på slutet för flum-Sverige! Ni är HJÄLTAR!!!

Kid
Gäst
Nybörjare
Kid

Så jävla bra, vilken är dessa människor?

Kid
Gäst
Nybörjare
Kid

Jag vill också

Nordisk
Gäst
Nybörjare
Nordisk

Gå med i Soldiers of Odin Sweden dom har redan över 700 medlemmar

Nordisk
Gäst
Nybörjare
Nordisk

Fins på Facebook

johanna svensson
Gäst
Nybörjare
johanna svensson

700 personer, men vad gör de? Väntar på att andra ska göra något?

Nordisk
Gäst
Nybörjare
Nordisk

Alla vill nog vara med och göra något, men det krävs att någon i varge stad tar initiativ och ordnar ett möte med övriga i samma stad.

hoppas att vi har grupper redo i flera större städer till vären

1228 medlemmar nu

Nordisk
Gäst
Nybörjare
Nordisk

inte vären utan våren

Tilda Maskus
Gäst
Nybörjare
Tilda Maskus

Soldiers of Odin:

http://svenska.yle.fi/artikel/2016/01/08/behover-vi-gatupatruller

”Om svenska nävar biter,
se låt oss pröva på,
fly undan marockaner,
friskt mod ni gossar blå”

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Riktigt bra gjort! Enda problemet är väl att hur skall man kunna veta vem som är ett gatubarn ifrån Marocko från en hederlig invandrare? Men som sagt detta var väl ganska väntat, Om polisen inte gör sitt jobb så blir detta resultatet. Synd att det endast var 100 st modiga män det borde vara minst 10 000 i Stockholm.
Dessa modiga män kan se sig själva i spegeln och vara stolta över att de försökte göra skillnad, Hatten av för er.

Sven E Bola
Gäst
Nybörjare
Sven E Bola

Jag har två olika kärl för sopor, hushållssopor och matavfall, fast vi kallar dem båda för soptunnor. Varför skilja på dom?

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Har vi råd att välja och vraka? Ska vi gå fram till varje rasfrämling och fråga om denne är en ärlig och snäll rasfrämling?

tombombadill
Gäst
Nybörjare
tombombadill

Om det är counterjihadister bakom detta, kommer det bara leda till mer polisstat mot ”nazisthotet”.. (och Fria Tider kommer fortsätta med sina tramsiga rubriker)

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Japp, bäst att sitta vid datorn och låta våra kvinnor våldtas, så att inte politikerna får för sig att införa ännu mer kontroll.

Troll
Gäst
Nybörjare
Troll

[Kommentar borttagen]

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Det är väldigt lätt att avläsa på kläder, gång, hur de för sig, vilken attityd de har. Jag identifierar en våldtäkts-arab omedelbart.

Sluta nu
Gäst
Nybörjare
Sluta nu

Det är exakt den sortens diskussion som startade hatet mot judar, pratet om att ”jag kan identifiera en kriminell invandrare på hur han/hon rör sig och klär sig”. Hur kan du göra det? Jag är mot brottsligheten lika mycket som vilken annan människa men det här är inte lösning, vi kan inte bara peka finger åt någon bara för att den har en annan tro eller hudfärg.

Steppa upp er svenska folket!

Love
Gäst
Nybörjare
Love

Intressant att detta är det enda inlägget hittills som speglar språkkunskaper. Alla dessa blodtorstiga storsvenskar stavar som om de inte ens gått grundläggande SFI (svenska för invandrare). Så lätt att hatförgifta obildade.

Rosen
Gäst
Nybörjare
Rosen

Är själv nyfiken, vad tycker patrioter i allmänt om svenskfödda med utländsk bakgrund? Själv är jag en av dessa och när jag såg flygbladet blev jag väldigt berörd, på ett bra vis. Det var fan i mig på tiden.

Ska man kanske bära en svensk flagga på jackan?

Har ett par öppna öron.

nordland
Gäst
Nybörjare
nordland

jag ser samtliga av invandrarna som potentiella hot mot sverige och dess framtid samtliga (kvinnor) bär på kapaciteten att föda en djävul nästan alla tror på islam
så nej jag kan inte hålla med om attdet finns en ”hederlig invandrare” sålänge den kommer från mellanöstern eller afrika så är den ett hot

Rosen
Gäst
Nybörjare
Rosen

Särskilt oroväckande är att denna exotiska tro har till och med smyghål där muslimer kan äta fläsk eller förneka sin tro om det skulle vara så att personen skulle vara hotad eller förföljd.

Jag vill även påpeka att det finns andra folkgrupper än mena människor, även om denna grupp är majoriteten av utlänningar.
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Sweden

Har inte etnisk bakgrund från Mellanöstern, men har växt upp bland sådana som har och jag kan fullständigt förstå din oro, samt dela den. Oron är berättigad.

Revelj
Gäst
Nybörjare
Revelj

Vad har du för etnisk bakgrund?

Rosen
Gäst
Nybörjare
Rosen

Sydamerika, närmare bestämt Chile.

Sluta nu
Gäst
Nybörjare
Sluta nu

Så du menar att det finns bra invandrare eller? Är det okej att immigrera om du är från Paris eller London? Är du mindre farlig då? Hur kan du vara mer farlig om kommer från Afrika eller Mellanöstern, sitter inte problemet i individen? Islam lär inte ut att bomba städer, det är individer med en egen agenda som de tror utför i Guds namn. Sjuka människor, inte religioner

Tilda Maskus
Gäst
Nybörjare
Tilda Maskus

Peter, har du träffat någon hederlig arab? Inte jag.
De ska ut allihopa.

Harold Lindbäck
Gäst
Nybörjare
Harold Lindbäck

Det fins INGA hederliga MÖRKHYADE invandrare – det fins bara PARASITER! Innan ALLA svenskar fattar det blir ni aldrig starka nog att rensa landet

Simon,Sandberg
Gäst
Nybörjare
Simon,Sandberg

Du.Det finns visst hederliga ”invandrare” Men dem är kanske inte många som är hederliga men du kan inte dra alla under ett sträck. Jag är själv uppväxt med dem här invandrarna och dem är inte kriminella,
Om du nu tycker såhär som du skriver om dem så kallade ”invandrarna” så kan du hålla det för dig själv för det är väldigt nervärderande mot dem hederliga invandrarna,

Son av Norden
Gäst
Nybörjare
Son av Norden

Jag skulle vilja påstå att dessa ”hederliga” invandrare är ett större hot än ohederliga invandrare.
Det krävs en speciell dåre för att skaffa barn med en s.k kaos blatte till skillnad från en väl assimilerad ”exotisk” neger.

fredrik
Gäst
Nybörjare
fredrik

Uppgifter på om några nysvenskar som fick smaka på asfalt?

werner
Gäst
Nybörjare
werner

tyvärr färre än vad vi hoppats på men en del smällar fick dom allt smaka på.

Christopher Pedersen
Gäst
Nybörjare
Christopher Pedersen

Fantastiskt att höra!

Muskel Berg
Gäst
Nybörjare
Muskel Berg

Fan va härligt! Älskar verkligen när det händer!
Känner på mig att det är NU som ligger bakom men att det är en hel del NMR sympatisörer/aktivister som deltar.
Önskar er all lycka! Slå så många förrädare ni hinner! DET ÄR NOG NU!!!

Carl
Gäst
Nybörjare
Carl

Det är Firman Boys och DFG som ligger bakom. Fotbollsfirmor är de enda organisationer som har ett våldskapital att tala om.

Pekka
Gäst
Nybörjare
Pekka

Nästan sant. Det finns en grupp i Dalarna som tröttnat på kriminella ziggisar. Ska inte gå in på detaljer mer än att blodvite uppstått.

Polisen duger ju fan inget till när det gäller vissa folkgrupper.

Karl Rove
Gäst
Nybörjare
Karl Rove

Framtidens rättskipning tillhör folkliga medborgargarden och inte vänsterpolitiskt styrd polis.

Nu hoppas vi att fler ansluter sig för att hjälpa till med att hålla Sverige rent från smutsen.

Per Kele
Gäst
Nybörjare
Per Kele

Revolution! Inför milisstyre till landet rensats från utomeuropeer till 100 procent.

Nurnberg-rättegång mot regeringen och alla riksdagsmän utom SD-are. Folkförrädarna bör straffas hårdast möjligt.

Situationen nu är: Folket mot etablissemanget.

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias
Visst, bra med svenska män som inte är rädda för att fysiskt attackera problem där de ser dessa… Men jag blir samtidigt riktigt jävla förbannad då jag läser deras text. Var fan har ni varit de senaste, låt säga tio åren? När ni står och byter knytnävsslag med andra svenskar över något så sinnessjukt trivialt som fotboll, hur gör ni nytta då? Alla ni som prioriterat att gå på fotbollsmatcher och engagera sig i firmor istället för att bekämpa det vi nu ser resultatet av – ni är exakt lika skyldiga till situationen som alla andra som prioriterat SIG SJÄLVA… Läs mer »
Robin-V
Gäst
Nybörjare
Robin-V

Stödjer inte fotbollsvåldet. Däremot så kan man ju se det på lite andra sätt om man vill.
Dessa grabbar känner varann, de har ”tränat” ihop genom att slåss i grupp och vet väl hur de flesta av var och en funkar vilket är bra.
Istället för att bara se nackdelar kan man bara se lite längre bort och se det bra i det. Att svenskar sen dunkar på varann är en annan sak som givetvis är mindre bra.
De har hur som helst slagits på gatan och det är på gatorna de är nu.

Norm
Gäst
Nybörjare
Norm

Heder åt dessa modiga kämpar!

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Tack alla fotbollshuliganer som äntligen vaknat upp och använder sina krafter till något mycket vettigt!

Hurra!

Bre
Gäst
Nybörjare
Bre

Jättebra!

trött
Gäst
Nybörjare
trött
Jag förstår inte det här stycket från AB, missar jag någonting men är det inte någon svart som slår en vit? Eller är det vanligt att ”rasister” slår ”rasister”?? Eller hur ligger det till, låter lite konstigt tycker jag. ””Stort svartklätt gäng” Aftonbladets fotograf på plats uppger att flera personer attackerats på Vasagatan. Ett vittne säger till Aftonbladet att han såg en stor grupp svartklädda och maskerade personer gå till attack mot personer som såg ut att ha utländsk bakgrund vid Sergels torg. – Jag gick förbi och såg ett stort svartklätt gäng som var maskerade. De kom från Drottninggatan… Läs mer »
A
Gäst
Nybörjare
A

Vad är det du inte förstår – är inte blattarna dom som är dom riktiga rasisterna och främlingsfientliga? Annars skulle dom väl gängvåldta sina egna honor?

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

träffade en polare i t-centralen precis och direkt så springer typ 50 maskerade personer in och börjar veva mot ransons och väktare för att 20 sekunder senare springa iväg. Frågade en som stod här som sa att smr var här men flera såg ut att va blandade nationaliteter både svenskar och araber typ. Någon som vet vad som hände precis?

Igår, 20:55  #1 AB02709

Medlem Reg: Apr 2013
Inlägg: 62

https://www.flashback.org/t2680084

Hoppas verkligen att araber är inblandade. Då blir det verkligen Syntax Error på Aftonpatrasket och Sexpresslöddret.

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

”Cristian, 16” är en blatte Aftonlögnen intervjuat för att få rätt kulturmarxistiskt lögnperspektiv, när hedervärda svenskar nu tar itu med svartimporten.

Blatten påstod han blev slagen så han blödde, men hade inte ett enda märke som antydde det den ljög.

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

Sedan har du hört fel, den säger ”någon skrek rasist” alltså INTE till den, så den antog det var ”nazister”, precis som Aftonlögnen regisserat den till att säga.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Det måste vara ett fingerat namn. Typiskt fulmedia till att försöka få det att det handlar om svenskar. Vet ingen arab som heter Kristian. Men det är bra att det äntligen händer någonting. Hoppas det sprider sig som ringar på vattnet över hela landet. Då kommer judemedia att bli riktigt nervösa. Då får dom nog för sig att blockera mer än engelska tidningar.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Om vi alla svenska män går ut så här gemensamt, då behöver inte massinvandringen dränka oss, då behöver inte vi vita blandas upp och utrotas, utan då jagar vi istället tillbaka främlingarna till Mellanöstern och Afrika för gott! Då har vi vunnit över Frimureriet och det sionistiska Internationella Finansväldet!

Carl
Gäst
Nybörjare
Carl

Då har vi några att dela en öl med under fösta maj framåt kvällen

Fredrick
Gäst
Nybörjare
Fredrick

HELL SEGER!

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Kvällen till ära, lyssna på:

https://www.youtube.com/watch?v=wZYWIKE_Gg8&spfreload=10

Vad gäller händelsen: jag blir glad! Jag gav upp hoppet om att detta kommer att lösas fredligt för länge sedan, och det är detta som tyvärr måste ske. Det är inte Vi som har dragit hit alla dessa jävlar, detta avskräde och jordens avskum!

Det här året börjar bra, och bättre lär det bli. Dock: var beredda på att Systemet kommer att försöka slå hårt mot oss. Vilket kanske inte betyder så mycket, eftersom deras makt håller på att krackelera.

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

”Några hundra svenska män, stodo upp som en!
Några hundra svenska män, deras minne lever än!
De förde Sveriges talan, när feghet rådde här
De slogs mot lede Sion, som på vårt folk sig när”

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

På vilket sätt skadade detta sionisterna?

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

På inget vis direkt. Men att folk börjar få nog av sionisternas import – det skadar sionisterna. Försök ha lite framförhållning!

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

En utmärkt insats. Sånt här behöver vi mycket mer av. Civilkurage. För politiker och myndigheter har övergivit svenskarna.

Invandrare som älskar Sverige
Gäst
Nybörjare
Invandrare som älskar Sverige
Enkel biljett hem till folk som inte vill eller kan anpassa sig till ett civiliserat samhälle. Där kan de leva bäst de vill i deras tyranni/anarki. Strängare straff för de som begår brottslighet då man kan få högre straff för piratkopiering än andra brottshandlingar i dagens Sverige. Bara för att man kommer till ett liberalt land där demokrati tillämpas betyder det inte att man inte har något ansvar för ens handlingar. Tur att det inte roder Sheria lagar för då hade man kapat av handen på förövare som bl.a stjäl , haft offentliga avrättningar för mord , våldtäkt osv. Ni… Läs mer »
vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Varifrån är du?

Invandrare som älskar Sverige
Gäst
Nybörjare
Invandrare som älskar Sverige

Jag född i Sverige men har Libanesiskt ursprung.

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Ok, kristen libanes, antar jag? Känner några libaneser, och dom är ganska… medvetna.

Invandrare som älskar Sverige
Gäst
Nybörjare
Invandrare som älskar Sverige

Nej med muslimsk bakgrund.

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Är du invandrad från Israel, eftersom du röstar på Sionist Demokraterna?

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Underbart, mer sådant tack!

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

(vet inte varför Kommentaren hamnade här. Åsyftar inte invandrarens inlägg utan nationalisternas motstånd)

031
Gäst
Nybörjare
031

Det här är bara början. Nordstan centralen Göteborg behöver en vit tsunami!

Mäktigt!

Nordisk
Gäst
Nybörjare
Nordisk

Alla städer i hela västeuropa behöver det

Hungrig
Gäst
Nybörjare
Hungrig

Hörde om det här på nyheterna, önskar att jag hade varit där! Hur kommer man i kontakt med dom här så man kan va med nästa gång? Nån som vet?

Holohoaxx
Gäst
Nybörjare
Holohoaxx

Bra initiativ om det inte är false flag utsända av sion.
Jag tycker det vore trevligt om några hundratals personer kunde storma DN, expressen, Aftonbladet och SVT, hela Rosenbad (till att börja med) med tillbehör och göra saker som jag inte vill precisera.

Jonte
Gäst
Nybörjare
Jonte

Så jävla stolt över ert initiativ. Jävligt bra gjort.

nyfiken
Gäst
Nybörjare
nyfiken

Hoppas getknullarna gör upplopp. Raskravaller!

Gert Fylking
Gäst
Nybörjare
Gert Fylking

Äntligen!!

Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

Aftonlögnen/sexpressen/dn….
Nytt 9/11 fast på sanna grunder, de vore något. :)

Hur som helst. Nordfront har rapporterat länge näst intill vilka som ligger bakom dessa strömmar och hur omfattande smuggelindustrin är. Under våren som närmar sig kommer denna artikeln vara viktig oavsett utövare.

När förgreningen av pyramiden faller blir det återuppbyggnad av civiliserade samhällen igen.

Exakt de som Hitlers (NSDAP) kämpade för.

skalman
Gäst
Nybörjare
skalman

Det finns ett ljus i mörkret! FAN vad bra! Gissar dock på att polisen har resurser för att motarbeta detta, istället för att ta tag i det riktiga problemet… Hade de gjort sitt JOBB hade detta aldrig hänt…. Men den nya adeln ska ju ha det bättre än oss, det är tydligt….

Matte
Gäst
Nybörjare
Matte

Svenska hjältar!

A
Gäst
Nybörjare
A
När det väl händer, kan det hända väldigt fort. Vi svenskar kallar det för ketchupeffekten – vilket innebär att hur mycket våld man än utövar på ketchupflaskan så händer ingenting, tills man plötsligt har hela innehållet på tallriken. Om jag vore Arne Strand skulle jag referera till Bibeln och likna dagens situation vid ett heligt påbud: ”Du skall ej bygga ditt hus på lösan sand, utan på fast berg”. Sedan 200 år importerade krämare, i samarbete med svenska penningkåta medlöpare, har byggt det svenska mångkulturella huset på en kvicksand av lösa lögner. Så länge skurkarna lyckas i sina skumraskaffärer håller… Läs mer »
Ove R
Gäst
Nybörjare
Ove R

Hoppas detta stämmer, de kan gärna få komma idag också för att läxa upp de eventuella Clowner som tänkte förstöra det ”fria” ordet på demon idag.

Samt skönt att ni fått igång hemsidan igen!

Dansk
Gäst
Nybörjare
Dansk

Göteborgs tur att stå upp nu?

johan
Gäst
Nybörjare
johan

Om vi nordbor bankar skiten ur varenda avskum i det här landet kommer de lämna oss frivilligt

Upp till kamp, det är nu det börjar

HELL SEGER

Mooman
Gäst
Nybörjare
Mooman
johan
Gäst
Nybörjare
johan

leta rätt på vartenda asylboende och banka skiten ur dem till de blir genomskinliga så blir vi av med dem en gång för alla och de kommer aldrig återvända någonsin

Was
Gäst
Nybörjare
Was

Men inte alla invandrare förtjänar det

johan
Gäst
Nybörjare
johan

alla av manskön över 14 år, av principsjäl aldrig kvinnor och barn.
De är våldtäktsbenägna redan när de är 14 år, så vet du det, även när de är 13 år

Was
Gäst
Nybörjare
Was

Nej inte alla. För att vissa flydde pga dom ni fightar dom just nu jag e kristien från syrien jag har bott i sverige ett och ett halvt år sen jagkom hitt och lärt mig svenska snabbt bara för att försätta mitt liv och gå in på universittet för att dom ni fightar dom just nu har försört mitt liv darborta och det e stort fel att dom kommer in till sverige.
En fråga bara varför tror ni att jag liknar dom inte alla e samma?

Nation
Gäst
Nybörjare
Nation

Religion är irrelevant. Du och de tillhör en främmande ras.
Vita tänker inte acceptera att bli en minoritet oavsett hur den nya majoriteten beter sig (vilket hänger samman med ras) eller vad de tror på.

A
Gäst
Nybörjare
A

Varför är du inte hemma och försvarar ditt land? Om jag skulle fly från Sverige skulle jag skämmas resten av mitt liv.

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Och vad vill du få sagt med det?

Cedermark
Gäst
Nybörjare
Cedermark

Jag bllir överlycklig!! Tack till alla riktiga män som var där ute och gjorde grovjobbet

upp till kamp
Gäst
Nybörjare
upp till kamp

Vände hatet mot huliganer på dessa sidor nu?

Emil Hagberg är ju en frontfigur i Black Army och finns på en rad bilder tillsammans med dom. Aldrig fattat det ambivalenta tonfallet mot huliganer på dessa sidor genom åren.

Okunskap skapar myter om huliganer. Folk vill slåss och lära sig slåss tills den dagen det behövs i vettigare sammanhang. Det kan tyckas meningslöst men hela världen är just nu en arena för allt vad meningslöshet heter.

Bara att sleva i sig.

LF
Gäst
Nybörjare
LF

Bevis på att emil är en frontfigur i blackarmy? har varit AIKare sen barnsben. Och kan med all säkerhet säga att han aldrig varit det. ska tilläggas att jag jobbat med Emil och har i så fall missat det helt.

mo
Gäst
Nybörjare
mo

https://www.youtube.com/watch?v=LqOL789-JKI

00:46 in i denna video längst till vänster med utsträckt arm och hand är väl ändå Emil med Black Army?

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Kanske nästa attack bör riktas mot folkförrädarna. De är en mycket mindre grupp än de 100.000-tals araber och negrer som svämmat över oss, men de håller i trådarna.

Ett litet antal journalister, och politiker i kommun och Riksdag, som medvetet skadar oss svenskar.

Abel
Gäst
Nybörjare
Abel

måste nog göra er våldsälskande psykopater besvikna.men dessa huliganer är inte ”arier”som försvarar er ras som håller på att”gå under”.de är missanpassade genetiska avfall som er nazister. Vars föräldrar antingen slagit de eller aldrig funnits där.
Kryp tillbaka i era grottor o ät skit.
Ni är satsen eran pundarmamma borde ha svalt

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Ok, så du har läst judisk psykoanalys?

J
Gäst
Nybörjare
J

Du är rädd, ”Abel”. Du sitter sömnlös uppe så pass sent på natten, in på morgonkvisten, för att du skakar av rädsla över att det finns svenskar som slår tillbaka, något du aldrig hade vågat göra. Detta är bara början ska du se, så du bör vänja dig vid att darra som ett asplöv. Hur många gånger var du tvungen att skriva om ord i ditt inlägg som blev felstavade p.g.a. skakande fingrar?

Abel
Gäst
Nybörjare
Abel

Ät min skit. Köp hjälmar av järn. Ni nazister kommer behöva det

gustaf
Gäst
Nybörjare
gustaf

Du gamle kempesvage og redde skojare

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

Hjälmar lär ni aldrig behöva, det kan inte bli sämre ställt i era huvuden än det redan är.

Sedan är det som Vörtis säger, så att du projicerar tvångstankar om din mamma.
Att ha tankar om att andra skall äta din mamma, det är inte friskt och belägger mitt inledande stycke.

Knut
Gäst
Nybörjare
Knut

Jag själv är då ingen psykopat som älskar våld eller något missanpassat avfall, som du så snyggt kallar det.
Jag är en helt vanlig svensk som är orolig över Sveriges framtid och våra barn och barnbarns framtid.

Har nyligen hittat hit till Nordfront och det har gett mig en rejäl ögonöppnare…

Jan Banan Suomalainen
Gäst
Nybörjare
Jan Banan Suomalainen

Så du menar att tex en indianstam i sydamerika inte får ha endast homogena indianer i sin stam utan måste ta in araber och negrer för att du ska må bra?

Danne
Gäst
Nybörjare
Danne

Behövs fler av dessa aktioner och i större mängd

Helena Karlsson
Gäst
Nybörjare
Helena Karlsson

Bra jobbat!

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

”Vi bör bygga kapacitet för att ta emot upp till 100 000 asylsökande per år under de närmaste åren – och system för att se till att de som får stanna har bästa möjliga förutsättningar att komma in i det svenska samhället.”

Aftonavloppet (Aftonbladet).

https://www.flashback.org/t2680119

Jan Banan Suomalainen
Gäst
Nybörjare
Jan Banan Suomalainen

George Soros o grabbarna vill ju ta in 1 miljon per år över en oöverskådlig tid in till EU. Så visst, 100.000 per år lär det bli för Sveriges del. Minst.

Levande.Einherjar
Gäst
Nybörjare
Levande.Einherjar

HEJA HEJA!!! Frågan är bara… hur kan jag hjälpa till?

Machete köper jag i morgon så jag kan freda min 90 åriga mormor och mamma, för nu kommer antadligen muslimundermänniskorna i förorterna gå apa som vanligt och börja mörda vita… igen..

Asså kom an djävla untermensch jag ska fan styckmörda er med min machete och äta upp era hjärtan!!!!!!!!!!!

#TheVikingsAreBackInTown

Nordicshaman@hotmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=9YEyuRlSieg

Opie
Gäst
Nybörjare
Opie

Jag vill också vara med!

Jonny
Gäst
Nybörjare
Jonny

Vi får hoppas att detta sprider sig till andra städer och blir startskottet till det raskrig vi behöver för att kunna rensa upp Sverige från allt jävla importerat skräp. Hell seger!

Holger Danske
Gäst
Nybörjare
Holger Danske

Herlig nyhed at vågne op til her i Danmark. Tak for at I kan vise vejen. Vi danskere er ALT for slappe, vi gør ingen modstand over for hovedjægerne og de vilde negre. Håber at vi bliver inspireret af svenskens kampånd.

Nog
Gäst
Nybörjare
Nog

Härligt! Synd att det inte spreds innan för större uppslutning.
Någon som vet vad som stämmer? Enligt gammel media verkar inte attackerna skett I större skala? Flygblad å nån smäll elr förminskas de hela?

Mot etniskt självmord
Gäst
Nybörjare
Mot etniskt självmord

Grymt!

wpDiscuz