”Hugg en nasse och våldta deras barn”

KALMAR. I lördags hölls en vänsterdemonstration mot oliktänkande. I samband med manifestationen uppmanade vänsterextrema allmänheten till våldtäkt på barn.

AFAaff
Vänsterextrema AFA:s uppmaning till allmänheten.

På lördagen hölls det en vänsterextrem demonstration i Kalmar riktad mot oliktänkande. Flera lokalpolitiker samt kalmars kyrkoherde deltog i manifestationen som innan manifestationen sagts skulle proklamera ett budskap om kärlek, mot ”mörka krafter”. På sociala medier har arrangörerna skrivit att:

Vår demokrati är ingen självklarhet och därför måste vi värna om den men även stå upp för allas rätt när mörka krafter vill göra skillnad på människor och människor. Vi hör allihopa tillsammans oavsett var vi kommer ifrån och tillsammans har vi en skyldighet att förvalta vårt demokratiska arv för våra barns och nästkommande generationers framtid.

400 personer uppges ha anmält sig till manifestationen på evenemangets facebooksida, hur många som ska ha deltagit är dock oklart. Klockan ett på lördagen vandrade den brokiga skaran bestående av politiker och vänsterextremister från Jordbroporten mot Larmtorget.

I samband med manifestationen sattes det upp affischer, som proklamerade ett helt annat budskap än kärlek och gemenskap. På affischerna uppmanas allmänheten att ”hugga en nasse” samt att ”våldta deras barn”.

På en annan affisch uppmanas den lokale sverigedemokraten Thoralf Alfsson att stanna hemma och inte delta i manifestationen mot ”rasism”. Alfsson som gärna ville ställa upp i samma led som anti-vita uppger att han motarbetats av manifestationens arrangör Mike Waxman. Alfsson är nu upprörd och säger att han kommer polisanmäla affischen riktad mot honom.

Affischerna är underskrivna med Antifascistisk Aktion (AFA), ett vänsterextremt nätverk som motarbetar all form av svensk självbevarelsedrift.

Källor:
Thoralf Alfsson anmäler hotfulla affischer
MANIFESTATION I KALMAR

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments