Hotell Selma Lagerlöf på gång att bli asylboende

MASSINVANDRING. Enligt en källa som Nordfront har intervjuat så kommer hotellet Selma Lagerlöf i Sunne att bli ett asylboende med plats åt sexhundra personer.

Ännu ett lyxigt hotell kan förvandlas till boende för invällande bidragsturister.

Ännu ett lyxigt hotell kan förvandlas till boende för invällande bidragsturister.

Hotellet Selma Lagerlöf ligger centralt beläget i Sunne mitt emellan det populära Selma Lagerlöf spa och campingen Kolsnäs vid sjön Frykens strand. Ägare till hotellet uppges vara norrmannen Petter Stordalen som även driver kedjan Nordic Choice Hotels genom bolaget Home Invest.

Huruvida stadens slogan ”Sagolika Sunne” kommer att fortsätta att locka turister är osäkert nu när hotellet Selma Lagerlöf, enligt en källa som Nordfront varit i kontakt med, kommer att byggas om till ett asylboende. Enligt uppgiftslämnaren ska sexhundra sängar ha beställts av hotellet vilket säkerligen sammanfaller med antalet platser som man kommer att erbjuda åt Migrationsverket.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments