Hör Simon Lindbergs Kristiansands-tal

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här publiceras en efterhandsinspelning med det tal Motståndsrörelsens ledare skulle hållit på demonstrationen i Kristiansand om han inte arresterats.

Nu skulle jag egentligen stått i Fredrikstad och hållit ett tal under demonstrationsparollen Knus Homolobbyen. Varför gör jag inte det då? Varför står jag här i Kristiansand istället?

Jo, polisen gav oss demonstrationstillstånd i Fredrikstad för att ett par veckor senare ändra sig och dra in det igen. Den officiella ursäkten polisen använde sig av var att de fruktade våld, kaos och oroligheter som de inte skulle kunna klara av att hantera. Detta kanske vid en första anblick kan tyckas låta ganska logiskt, men för det första kan man tycka att polisen borde vara rustat för detta och kunna upprätthålla grundlagen och de annars så viktiga demokratiska reglerna och för det andra och det som är verkligt anmärkningsvärt är att det var inte från oss demonstranter i Nordiska motståndsrörelsen man fruktade detta utan istället från yttrandefrihetshatande människor på den extrema vänsterkanten. Man ställde alltså in vår demonstration på grund av hot från motdemonstranterna. Polismakten gav alltså efter för terrorister!

Nyligen frisläppta och från Norge utvisade motståndsmän.

Tänk er in i den omvända situationen. Om exempelvis HBTQ-rörelsen fick demonstrationstillstånd för sitt dekadenta Pride-tåg här i Kristiansand. Vi i Motståndsrörelsen annonserar att vi kommer anordna en gigantisk motdemonstration. Tror ni då att polisen dragit tillbaka tillståndet för Pride-tåget?

Nej, inte en chans! De hade istället tvångsbeordrat in varenda polis, aspirant och till och med nypensionerade poliser från hela Norge och dessutom tagit hjälp av Sverige. De hade satt PST på att tok-trakassera våra medlemmar redan efter utannonserandet, ja ännu värre än vad de redan gjort nu, med både hot om och genomförande av olika sociala bestraffningar, de hade tagit varenda chans redan när vi var på väg till demonstrationen att stoppa oss, visitera oss, avhysa oss, gripa oss och använda våld mot oss om de fick möjligheten.

Norge har alltså tydligt visat att hon inte längre är en trygg rättsstat utan istället en demokratisk diktatur, där du visst tillåts rösta på de godkända alternativen, men där de ickegodkända blir förtryckta. Där människor med samma åsikter som etablissemangets behandlas på ett vis och de med andra åsikter på ett annat sämre vis. Norge har även hon visat sig vara en sionistisk vasallstat och en folkfientlig demokratur!

Varför är det så här då? Varför behandlar den norska staten oss nationalsocialister annorlunda och varför är det så viktigt för dem att behandla oss sämre att de väljer att släppa masken genom att göra det helt öppet och tydligt? Man menar ju nämligen samtidigt på att vi är så obetydliga och marginaliserade, att vi aldrig kommer bli någonting. Det hela blir väldigt motsägelsefullt.

Det finns bara ett enda svar till varför vi motarbetas på detta vis och det är för att den nuvarande norska regimen, lika mycket som den svenska och finska, är livrädda för nationalsocialistisk organisering. De vet nämligen att våra idéer har en enorm tillväxtpotential. De vet att hela deras system är ett korthus som förr eller senare kommer att rasa och de vet likväl att bara vi i Motståndsrörelsen har den begynnande strukturen och den starka världsåskådning som krävs för att kunna få med oss folket när detta sker.

När vi står där i ruinerna av deras fuskbygge så kommer norske män och kvinnor, om de bara fått en egen bild av oss och vilka vi är och vad vi står för, hellre tillsammans med oss att bygga en fästning som kommer stå i tusen och åter tusen år än att hjälpa till och åter bygga upp sionisternas korthus. Folkförrädarna vet också om att när denna fästning väl är byggd kommer de att ställas inför rätta i folkdomstolarna för de brott de begått mot vårt folk och att folket knappast kommer att vara nådigt mot dessa förbrytare!

Någon idiotisk indoktrinerad kulturmarxist skrattar säkert åt detta tal. Upprepar likt den papegoja han eller hon är sina herrars ord och menar på att vi tar oss själva på för stort allvar. Att vi aldrig kommer komma någonstans. Men till dig, vem du än är, säger jag: Varför är det då ett faktum att vi blir hårt motarbetade av systemet? Varför läggs det mångmiljonresurser på att stoppa oss? Detta är pengar som hade kunnat läggas på vård och skola eller på att faktiskt lösa riktiga brott som istället läggs i fickorna på smutsiga moderna Stasi-agenter för att dessa ska trakassera vanliga män och kvinnor i deras bostäder och på deras arbetsplatser. Varför läggs det tusentals arbetstimmar bland landets mediehus på att författa lögner om Nordiska motståndsrörelsen istället för att granska makten som förutom att förmedla nyheter borde vara medias uppgift? Varför pratas det i betydligt högre utsträckning om att förbjuda oss än några andra, inkluderat multikriminella gäng som försörjer sig på brottslighet?

Hur farliga kan ni på den extrema vänsterflygeln egentligen tro att ni är när ni i motsats till oss alltid av systemet tillåts att löpa fritt och alltid får medvind från etablissemanget? Ni får lokaler, positiv uppbackning av media, bidrag och ett polisväsende som i stort sett blundar vilken skit ni än ställer till med.

Ett bra exempel hittar vi i Sverige där vi för tre veckor sen närvarade på politikerveckan i Almedalen. Vi hade ett tält där och diskuterade politik med människor. Samtidigt var den nordiska extremvänstern i Hamburg, Tyskland för att demonstrera. Jag tänker ge er en jämförelse kring vilka skador som drabbade lokalsamhället vid dessa bägge aktioner.

I Almedalen, där vi var, flyttades en hög med skor, ett par personer misstänks för att ha hållit armen i fel riktning, ett tält kopplat till extremvänstern blåste omkull, en flagga tillhörandes homolobbyn eldades upp och en direktsändning i TV fick avbrytas på grund av lite oväsen. Slut.

I Hamburg, där vänsterextremisterna var, skadades 160 poliser, dussintals med bilar tillhörande vanliga civila tyskar eldades upp och flera butiker slogs i sönder och plundrades på allt av värde bara för att nämna en del.

Så vågskålen står mellan 160 skadade poliser eller en flyttad hög med skor och mellan en uppbränd symbol för homolobbyn eller dussintals med uppbrända bilar? Vad tror ni media i Norden rapporterat med störst krigsrubriker om?

Självklart Almedalen. För systemet är vi i fredlig debatt ett större hot än regelrätta massupplopp av maskerade vänsterextremister. Varför? Jo för att vänsterextremisterna är en del av systemet, dess kontrollerade opposition, medans vi nationalsocialister är de som utgör motståndet!

Mitt tal kanske kan uppfattas som gnälligt, som om jag står här med offerkoftan på och vill berätta hur synd det är om oss. Det är absolut inte min mening, för sanningen är att vi egentligen på sätt och vis inte vill ha det annorlunda än hur vi har det. Den dagen vi inte motarbetas med full kraft av systemet är vi nämligen antingen nära ett maktövertagande eller så utgör vi inte längre något hot. Självklart skulle jag hellre vara nära maktövertagandet än där vi är idag, men jag ser åtminstone hellre att vi blir jagade, piskade och fängslade än att vi inte längre anses farliga av detta vidriga system. Hellre att våra demonstrationer ställs in än att vår demonstrationer välkomnas av det nuvarande etablissemanget!

Alla som verkligen vill göra motstånd mot alla de hemskheter som sker runt om i världen – krig, miljöförstöring och folkmord – alla som verkligen vill skapa en bättre värld och säkra vår överlevnad – sparka uppåt istället för neråt – kom med oss Nordiska motståndsrörelsen och bekämpa de ljusskygga krafter som styr marionetterna. Vi utgör det enda reella hotet mot storfinansen och sionisternas världsordning!

https://www.nordfront.se/wp-content/uploads/2016/11/DSC_0267-460x306.jpg

Eftersom parollen till vår ursprunglig demonstration var Knus homolobbyen känner jag att jag måste säga bara några få ord om dessa med. Homolobbyn är nämligen ett av de redskap, de som idag styr världen, använder sig av för att bekriga vårt folk. Medias försöker att vilseleda folket genom att hela tiden ta bort ordet lobbyn och istället försöka få det till att vi vill bekämpa enskilda homofila individer.

Detta visar tydligt på att de vill styra bort människor från att börja tänka på det verkliga problemet. För vad vuxna människor frivilligt gör i sängen bakom stängda dörrar är inget vi på något vis bryr oss om. Det är homolobbyn vi i Motståndsrörelsen bekämpar. Alltså den samlade rörelse, totalt uppbackad av etablissemanget, som vill flytta fram sexuella avarter på bekostnad av det naturliga. Som vill ta död på kärnfamiljen och sexualisera våra barn.

Det är organisationer som RFSL och RFSU och spektakel som PRIDE vi menar måste krossas. Hur har det bland vissa kunnat bli en folkfest att gå i parader fulla av män i kvinnokläder som blottar sig för oskyldiga barn? Harald Hårfagre eller för den delen Max Manus måtte vända sig i sin gravar!

Det blev alltså här i Kristiansand idag istället för i Fredrikstad vi hamnade idag. Visst vi är inte i närheten lika många här som vi skulle varit i Fredrikstad. Inte för att vi är större i Fredrikstad än här utanför att vi på grund av polisens förbud tvingats att mobilisera i hemlighet och skymundan istället för att gå ut med det på internet och kunnat nå ut till det norska folket. Men, oavsett är vi här – lika rakryggade och lika stolta som vi skulle varit i Fredrikstad – men ännu mer övertygade om nödvändigheten i vår sak och ännu mer fast beslutsamma till kamp!

Systemet kan lägga hinder i vår väg, men inte stoppa oss. Vi går runt hinderna eller, om det är möjligt, kör vi rakt över dem! Full fart framåt vad som än kommer i vår väg. Krossa homolobbyn! Krossa folkförrädarna! Krossa sionismen! Ingenting kan stoppa oss i vår väg framåt för vårt folk. Framåt för VÅRT Norden!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

36 Kommentarer till "Hör Simon Lindbergs Kristiansands-tal"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Simon Lindberg har en mycket behaglig röst att lyssna på.

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Instämmer!

Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Bra talat Simon
Och helt rätt med
Inga förbud eller patetiska lagar kommer stoppa oss
Nordiska Motståndsrörelsen på väg mot seger!

Hell det fria Norden!

Christoffer Svärd
Gäst
Nybörjare
Christoffer Svärd

Bra tal som vanligt av Lindberg!
Krossa homolobbyn!
Hell Seger!

Konsumbananen
Gäst
Nybörjare
Konsumbananen

88

DödåtZOG
Gäst
Nybörjare
DödåtZOG

Utmärkt tal!

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel
Baron Citron
Gäst
Nybörjare
Baron Citron

Bra tal/text.
NMR är den enda oppositionen till det korrupta styret.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Jag och två kompisar var på sjön. Torbjörn har bott i Norge och träffat en kille som kunde ange namnet på 6st judar som styr Norge. Han tror på Rotshilds ondska och makt.

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch

Krossa shlomolobbyn!

Allan
Gäst
Nybörjare

Klockren kommentar.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Jag hittade en video med Brother Nathanel i kommentarsfältet på Prison Planet av alla ställen. Han förklarar kort och koncist varför judar pushar för bögeri. Sålunda hänger både homolobbyn och shlomolobbyn ihop.

https://www.youtube.com/watch?v=0yLbF0BtZs4

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Fantastiskt bra tal!

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Hell nationalsocialismen!

Hell Nordiska motståndsrörelsen!

Hell Simon Lindberg!

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Det här ska självklart lyssnas på – undrar lite kort var Simons tal (dag 2) från Almedalen finns.?

Robin Nordlund
Gäst
Nybörjare
Robin Nordlund

Ett riktigt välformulerat tal av Simon! Föreställ er om detta hade gått ut i direktsänd statlig media.

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Man måste vara listig som en räv ,snabb som en hare ,menlös som ett får om vi ska lyckas genomföra våra aktioner , kamtater !

Fredrik
Gäst
Nybörjare
Fredrik

Mycke,mycket!! Bra tal simon Lindberg hell seger !

Kim Larsen
Gäst
Nybörjare
Kim Larsen

Heil Lindberg. Heil Seier!

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Fan vilket bra tal.!

Inte undra på att (((systemet))) vill stoppa och hindra än sån här vass och bra talare.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

systemet är ändå på väg att implodera.
Den Svenska bostadsbubblan och den kommande kraschen Del 1
Del 2
https://www.youtube.com/watch?v=8mnuw9W9P2M

Bostadsbubblan närmar sig snabbt?
https://www.youtube.com/watch?v=Y3aBeS4Leko

Fråga
Gäst
Nybörjare
Fråga

Det här är en fråga till Simon Lindberg och redaktion

Om nu ni får makten, kommer ni kastrera människor??

Fråga II
Gäst
Nybörjare
Fråga II

Vart vill du komma med den frågan? Är du rädd att DU eller någon nära anhörig skall bli kastrerad om nmr kommer i regeringsställning?

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Hell seger!

NMR 2018!

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Mycket bra tal Lindberg! Fick verkligen känslan av ett enat Norden och Nordfolk!

MrVit
Gäst
Nybörjare
MrVit

Mycket bra tal!

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Framåt mot Seger!

Andreas Johansson
Gäst
Nybörjare

Fantastiskt tal!

Synd att inte Nordborna fick uppleva det på plats, de behöver höra att det finns hopp för vårt folk. Leve Nationalsocialismen!

Par
Medlem
Nybörjare

MYCKET BRA TAL!
Du levererar som alltid. Synd att man inte fick höra det på plats bara. Det styrker egentligen bara budskapet eftersom du i talet pratade om hur den sanna oppositionen blir trakasserad. Att du inte ens fick komma in i landet för att hålla ett tal är ju ett bevis på detta.
Norska etablissemanget ska skämmas för att de så öppet motarbetar de fria ordet, skärpning!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

När är det din födelsedag?

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Även utan reaktionen från åhörare så får jag rysningar, inspiration och styrka. Stort tack till Lindberg.

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Riktigt trist att detta tal inte kunde hållas på plats inför norsk allmänhet.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Fantastisk tal Simon Lindberg!

Marie-Helene Abrahamsson
Gäst
Nybörjare
Marie-Helene Abrahamsson

Knus Degeneraterna!

Lars Valtersson
Gäst
Nybörjare
Lars Valtersson
Just nu har NMR stor uppmärksamhet i media och där både svenska och norska säkerhetspoliser är bekymmrade. Den vänsterradikala miljön i Sverige och Norge är 20ggr så stor och de får massa offentliga bidrag. Ex Expo som odlar AFA aktivister och som hotar och trakasserar SD politiker etc. Sedan 25 år tillbaka i tiden så rektyrera både Säpo och PST poliser från den vänsterextrema miljön. Åsikter som tillhör den yttersta vänsterkanten är idag vanligt hos dessa säkerhetstjänster. Därför kommer både Säpo och PST aktivt att trakasera NMR fastän de utgör ingen direkt hot mot någon. IS anhängare lämmnas ifred eftersom… Läs mer »
Jonathan
Gäst
Nybörjare
Jonathan

Hell Lindberg!

wpDiscuz