Hör lärarinna läxa upp oliktänkande högstadieelev angående ”förintelsen”

JUDISK MYTOLOGI. Ett Youtubeklipp har publicerats där man hör ett samtal med en lärarinna som hotar och läxar upp en högstadieelev som under en lektion ska ha ifrågasatt den så kallade ”förintelsen”.

Youtubekanalen Aryan1488Crusader har publicerat ett klipp med en ljudupptagning av vad som sägs vara ett samtal mellan en högstadieelev och hans lärarinna. Lärarinnan ska ha ”dragit in eleven efter en lektion” efter att eleven ifrågasatt den judiska mytologin om ”förintelsen”.

Lärarinnan inleder med att säga att hon ”respekterar att man har olika åsikter” och att hon även ”respekterar att man tycker illa om andra människor”. Men när eleven försöker att förklara att han inte alls tycker illa om andra människor avbryter hon honom.

— Om du hade sagt det du har sagt i Frankrike… I Frankrike kan man få jättemånga böter. Man kan också få fängelse.

Lärarinnan fortsätter att hota med att eleven kan dömas för ”hets mot folkgrupp”, trots att det inte är olagligt att ifrågasätta ”förintelsen” i Sverige.

— Du ska passa dig väldigt noga hur du uttrycker dig i skolan. För att om du får ett rykte att du säger såna här saker… och sen hoppas jag att du inte menar det utan att det bara är ett sätt att provocera läraren, säger hon och fortsätter med att skryta om att hon ”varit i Auschwitz”.

Vidare säger hon att hon kommer att gå till rektorn och be att eleven avlägsnas från hennes klass ifall det är så att han har ”antisemitiska åsikter”.

— Det är jätteallvarligt för mig. Jag accepterar inte att man har antisemitiska åsikter, så är det faktiskt, menar lärarinnan.

Detta trots att hon alltså inledde samtalet med att säga att hon ”respekterar att man har olika åsikter”.

Lite senare i samtalet frågar eleven om man inte får ifrågasätta saker, varpå lärarinnan svarar att ”vissa saker får man inte ifrågasätta” och hänvisar återigen till Frankrike. När eleven påpekar att de befinner sig i Sverige blir hon tydligt upprörd.

— Om du vill utnyttja möjligheterna att uttrycka dig på det här sättet så förstår inte jag vad det är för fel på dig.

Istället för att ifrågasätta lögner om ”förintelsen” menar lärarinnan att han bör kämpa för ”svaga människor”.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

38
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
28 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
GrottbjörnenSigridRamón MercaderLefflanDonnie Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Hennes patetiska beteende har ett latinskt namn – ”argumentum ad baculum”. (https://en.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_baculum) Det är när man försöker ”övertyga” någon med hot om våld, vanligtvis utan att ens medge att man faktiskt hotar om våld. Det gör man förstås när man saknar faktiska argument

För att vara ärlig så brukar det dock bli såhär när kvinnor ifrågasätts, för de kan nämligen inte argumentera. De har lärt sig en dogm och ställt sig i dennas tjänst. Hennes tafatta krumsprång är resultatet av denna oförmåga till kritiskt tänkande och att debattera.

Karl-Путин A
Medlem

”Manliga” lärare är inte ett dugg bättre, så det här är inte något kvinnoproblem. Tänk dessutom på att det bara är sopor som undervisar på landets skolor, vare sig de har lärarbehörighet eller ej.

Lingonet
Medlem

Skolexempel på hjärntvätt, ursäkta vitsen. Hon tror 100% på gasmyten.
Dessutom tror hon att eleven är ond, på riktigt.

Donnie
Medlem

Snacka om indoktrinerade lärare , alla lärare idag är rena kommunister . Finns inga fritänkande lärare längre . Bara förneka fria åsikter och fortsätta förmedla denna kultur marxistiska mantrat !!

Klaus
Medlem

Aha, läraren var själv i Auschwitz och har sett judar i gaskammare. Men hon har inte läst skolböker från 1950-talet (påminnelse om Henrik Gustafssons krönika ”Sverige och Pol Pot”), för att inte tala om Fred Leuchter Report.

Karl-Путин A
Medlem

Och så finns det en del här på forumet som påstår att det inte förkommer någon hjärntvätt i Sveriges skolor.

Det här är ju nästan i klass med CIAs förhörsmetoder. Det är bara vattentunnorna och skendränkningarna som saknas.

Patrik
Medlem

Kommer nog snart ska du se, om juden får bestämma vill säga.

Allan
Medlem

Finspång näs(t)a.

Den-Kristne
Medlem

Det är sådant här som avskräcker mig från att säga mina åsikter offentligt.

Den-Kristne
Medlem

Jag sade bara vad jag tyckte.

Lefflan
Medlem

Den-Kristne-Ynkryggen

Lingonet
Medlem

Snälla! Undvik att skapa osämja här i onödan, vi har fullt upp att bekämpa fulhudingar/politiker/media.
Ska vi börja kriga rasfränder med, mitt i
BRINNANDE inbördeskrig.

Lefflan
Medlem

Haha ta det lugnt. Det var bara ett konstaterande. Alla har vi ett val att antingen vara rädda, eller modiga.

Lefflan
Medlem

Jag tycker bara det är fegt att låta sig avskräckas av systemet. Det är exakt vad systemet vill, varför göra som systemet vill?

Att poängtera någons uppenbara feghet, är en möjlighet för den fege personen att rannsaka sig själv, tänka om, och välja den modiga vägen istället.
I det här fallet, sluta vara rädd för systemet.

Lefflan
Medlem

För att kunna bekämpa de du pratar om. Och för att kunna göra något åt det ’brinnande inbördeskriget’ vi befinner oss i som du uttrycker det. Så är det sista vi behöver utspridd feghet.
Vi behöver _vuxna_ män, män som lever efter ära och heder, som känner kraft och mod över att göra det som är rätt, och det som behöver göras.

Karl-Путин A
Medlem

Exakt och kampen börjar med en själv. Efter att man insett att man blivit vilseförd hela livet, vilket för många kan vara en lång och svår process och sedan satt sig in i hur systemet fungerar så blir man både modigare och motiverad att delta i motståndet på olika sätt.

Den-Kristne
Medlem

Ok, när läraren börjar prata om förintelsen ska jag alltså säga min åsikt?

Lefflan
Medlem

Ja, ifrågasätt, ställ frågor och kom med fakta. Det är inte läraren du försöker upplysa. Det är dina klasskamrater. Målet är inte att de alla ska bli övertygade över att förintelsen är en bluff på en gång, målet är att de ska tänka själva och ifrågasätta och börja söka efter sanningen. Få de att tappa förtroende för lärarna och systemet, vilket sker när lärarna uppenbarligen ljuger och blir ifrågasatta. Du behöver inte göra det på ett otrevligt sätt och ställa till med en dramatisk scen där det slutar med att du heilar och skriker hell seger (skulle förmodligen tyvärr kosta… Läs mer »

Den-Kristne
Medlem

Problemet är att jag är orolig över en av mina vänners reaktion eftersom denne har en diagnos som gjort att jag inte litar på denne. Av 21 elever är 16 invandrare. Jag tror jag ska diskutera min åsikter med någon av invandrarna som inte är så hjärntvättade. Dessutom så är det 3 i klassen som upprepade gånger heilat i klassrummet och ingen har reagerat.

Grottbjörnen
Medlem

japp, det är just det vi måste göra, upprepa våra åsikter offentligt gång på gång utan att visa skam, på så vis gör vi åsikterna rumsrena och tolererade,än sen om du skulle reta upp nån afa-tomte, jag lovar dig att för varje person som blir ”kränkt” så kommer två personer att hålla med dig!

Den-Kristne
Medlem

Men vem ska jag vända mig till? Klassens rasfrämlingar eller de få svenskarna?

Grottbjörnen
Medlem

du kan ju svara exakt vad du tycker om ni börjar diskutera ämnet på nån lektion, hade faktiskt en lärarinna som var noga med att alla skulle få säga vad de tyckte, vi hade en kille som var öppet SD (ja då blev man klassad som dödsknarkarnazist i slutet på 90-talet) och vi kunde prata öppet om allt, tror dock den sortens lärare är utdöd nu, jag tror tom. hon var halvjudinna själv

Den-Kristne
Medlem

Min lärare reagerar inte när andra i klassen heilar och när jag hade sagt något negativt om invandringen så blev det inte heller någon reaktion. Jag tror läraren låter alla komma till tals.

Ramón Mercader
Medlem
Ramón Mercader
Medlem

Du kan ju börja med att ifrågsätta definitionen av vad läraren i avseende på judar vill kalla ”förintelsen”. Kommunistpartisanerns kommisarier råkade nästan uteslutande vara judar och dessa kommisarier vilka utgjorde ett stort hot inte bara för tyskar utan även ett stort hot för många som hade dessa kommisarier i ryggen, brukade skjutas av tyskar under den tiden, andra kommunistpartisaner sättas i arbetsläger. Hitler ville få merparten av judar att flytta från Tyskland och till slut tvångsförflytta en del av dem och under tiden sätta en del av dem i arbetsläger med betydligt bättre förhållanden än de sovjetiska, men även i… Läs mer »

Den-Kristne
Medlem

Fast undervisning om Förintelsen blir det i 9:an. Alltså får man vänta 1 år med det. Fast vad man ska rösta på i skolvalet är kanske aktuellt.

Ramón Mercader
Medlem

Du kan även ifrågasätta definitionen vad en del i släkten i avseende på judar ev. kallar för ”förintelsen ” om någon i släkten kommer i på det som samtalsämne. Efter riktigt lång indoktrinering så kan dock för vissa ändå begripliga argument att delvis förstå, men av tvångstankar bli irriterande att höra sanningen och drivas till att de indoktrinerade lögnerna försöks vidhållas av tvångstankar när överbelatsning sker.

Men RAUS finns ju också att nämna.

Lingonet
Medlem

Smart kille i alla fall. Stå upp för det goda,
stå upp mot den onda häxan!
Spela upp för åklagare och fråga vad detta heter i lagtexten.

Den-Kristne
Medlem

Ska man berätta om sina åsikter för t.e.x släkten?

Karl-Путин A
Medlem

Du har en lång väg att gå märker jag. Om du inte ens vågar påverka din egen släkt så är det illa ställt med dig.

Kulturmarxisterna säger att deras kamp börjar i kärnfamiljerna för att slå sönder trygga familjekonstellationer och skapa ett vilset, otryggt, rotlöst och lättkontrollerat folk.

Alltså är den egna familjen och släkten prio nr 1 att försvara och man riskerar inte att få skallen sönderslagen av en sur gris utan impulskontroll som när man deltar i offentliga aktioner.

Den-Kristne
Medlem

Jag får jobba på det. Ska försöka säga vad jag tycker vid tillfälle.

Den-Kristne
Medlem

För övrigt tror jag inte skolan skulle reagera om jag röstade på Nordiska motståndsrörelsen – när jag sade något om invandring och lärarna fick reda på det reagerade ingen.

Den-Kristne
Medlem

Jag menade i skolvalet.

Lingonet
Medlem

Fruktansvärt!
En nasist i klassrummet!
Var är försvarsministern?

Fredrik
Medlem

Fattar inte att folk kan tro på förintelsen. Jag uppmanar alla unga som gamla att förneka förintelsen så mycket ni bara orkar.

Lingonet
Medlem

De behöver inte ens förneka, förintelsen är motbevisad hur mycket som helst, spara några länkar i webbläsaren och informera läraren om att det till och med är fastslaget i rättegång (Zundel,Toronto) av dess störste expert (raul hillberg).

Sigrid
Medlem

En bra grabb! Hoppas han läser detta och hoppas han står på sig. Sanningen segrar till slut.

Grottbjörnen
Medlem

jewtube blockar som vanligt, jag kör cyberghost och har mitt land satt på USA då kan jag se klippen som är förbjudna i Sverige, ett tips för den som inte vet hur man kringgår åsiktsförtrycket!