”Hoppa lilla grisen, hoppa” skrattar invandraren samtidigt som han skjuter fyrverkerier mot polisen

MÅNGKULTUREN. Dagen innan nyår sköt flera invandrargrupper fyrverkerier mot bostäder och polisen i Karlskrona. En polis fick köras till sjukhus efter att ha blivit träffad av fyrverkeri.

I en film som Nyheter Idag har lagt upp på Youtube visar personer från Karlskrona som spelar rapmusik och pratar med kraftig invandrarbrytning samtidigt som de skjuter fyrverkerier mot flera poliser och polisfordon. I videon hör man en personen skrockande säga ”Hoppa lilla grisen, hoppa!” när fyrverkerierna smäller mot de skattefinansierade polisfordonen. En polis blev under natten träffad av en fyrverkeripjäs och fick uppsöka vård på sjukhus men blev utskriven på morgonen. Trots att flera personer skjutit mot medborgare, polisen och fastigheter under natten till nyårsafton har polisen bara lyckats arrestera två stycken individer som nu är misstänkta för blåljussabotage.

Den svenska polisen har länge arbetat med trygghetsskapande strategier. I det inkluderas hoppa käpphäst, stödja BLM-demonstrationer, spela fotboll och bjuda grovt kriminella på pizza tillsammans med åklagare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments