Gay-trädgårdsmästare mördade och styckade åtta partners

UTRIKES. En 67-årig homosexuell seriemördare i Kanada har erkänt att han mördat åtta sexpartners och gömt deras kroppsdelar i blomsterrabatter och krukor.

Den 67-åriga Bruce McArthur är en före detta trädgårdsmästare i Toronto i Kanada. Han har också varit en mångårig och välkänd deltagare i Torontos ”Gay Village”, som är en mötesplats för homosexuella och transpersoner.

Mellan 2010 och 2017 försvann flera homosexuella män i området och rykten om en seriemördare florerade i hbtq-kretsarna. Homolobbyn i Toronto var också öppet kritiska mot polisen och menade att de ignorerade brotten för att de drabbade homosexuella.

McArthur blev huvudmisstänkt i mordhärvan i januari 2018 efter att polisens utredare hittat mänskliga kvarlevor tillhörande tre personer vid en fastighet där han tidigare arbetat. Ännu fler kroppsdelar hittades sedan i meterhöga krukor som McArthur placerat ut i samma trädgård några år tidigare.

Den 18 januari 2018 kunde polisen gripa McArthur efter en tids spaning. Polisen bröt sig då in i dennes hem efter att de sett en ung man följa med honom dit och befarade att ynglingen befann sig i livsfara.

Den unge mannen hittades fastbunden i McArthurs säng, men vid liv. Polisen hittade också bilder på de åtta mördade männen, och i några fall på deras döda kroppar, när de undersökte den före detta trädgårdsmästarens dator.

Domaren John McMahon vid domstolen i Ontario sa att morden var uttryck för ”ren ondska”, och att domstolen ”inte sett några tecken på ånger” hos McArthur under rättegången.

— Bruce McArthur är ett sexuellt rovdjur som lockade med sig sina offer och slutligen mördade dem för sin egen skeva och sjuka tillfredsställelse, sa domaren, och tillade att han var säker på att McArthur skulle ha ”fortsatt mörda” om han inte stoppats.

Gay-mördaren McArthur har erkänt de åtta morden och döms till livstids fängelse. I domen ingår också att han registreras i det kanadensiska registret för sexualförbrytare. Enligt domstolens beslut kan han som tidigast släppas fri 2044 som 91-åring.

Källa:
Serial killer Bruce McArthur will have a chance of parole in 25 years, when he’s 91, judge rules

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
VeraSverkerFredrika_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

”Homolobbyn i Toronto var också öppet kritisk mot polisen och menade att de ignorerade brotten för att de drabbade homosexuella.”

Så komiskt, nu när det kommit fram att gärningsmannen var en av dem, precis som nästan alltid är fallet med ”homofobiska” brott.

”Domaren John McMahon vid domstolen i Ontario sa att morden var uttryck för ”ren ondska””

Själv tycker jag det hade räckt med faktumet att han var sodomit för att konstatera att han var ond.

Fredrika
Medlem

Tydligen lyckades polisen rädda bög nummer 9 från att bli mördad. Han har alltså hunnit utsättas för minst två traumatiska livssituationer fast han är ung. Om inte polisväsendet helt tas över och styrs av homolobbyn får man hoppas att de håller koll på bög #9 hela hans liv så han inte börjar utsätta andra för liknande saker. Bränt barn söker sig till elden. Naturen har en förmåga att själv reglera sig. Eftersom hbtqp är sjukdomar yttrar de sig ibland i att bögarna ger sig på varandra i form av pedofili, sexmord och rituell kannibalism. Det är fel när samhället går… Läs mer »

Vera
Medlem

Din sista mening hade jag i tankarna när jag läste rubriken.

Vera
Medlem

Svaret var till DH

Sverker
Medlem

Stjärtpojkarna kan väl få fortsätta med sin självreglering av sin art?