Homosexuell SD-politiker klagar – orkar inte ha ”make up-sex” med muslimsk pojkvän

SVERIGEDEMOKRATERNA. Många har kritiserat sverigedemokraten Martin Strids antimuslimska uttalande på SD:s landsdagar i helgen. En av dessa är partikollegan Tapani Juntunen, som nu klagar på Facebook att han måste ha ”make up-sex” med sin muslimske pojkvän varje gång någon i partiet uttalar sig negativt om islam.

Tapani Juntunen (SD). FOTO: Nyheter Idag.

Under helgen hölls Sverigedemokraternas partikongress Landsdagarna, då man bland annat antog den så kallade Bielerplanen eller Sverigedemokraternas migrationspolitiska inriktningsprogramsom man också kallar sina nya liberala invandringspolitik. Den nya invandringspolitiken öppnar bland annat upp för arbetskraftsinvandring, förnekar svenskar rätten till Sverige som land och har på uppdrag av partistyrelsen författats av judinnan Paula Bieler, som tidigare hyllat Mona Sahlin och hävdat att hon ”vigt sitt liv” åt att bekämpa invandringskritiker.

Under landsdagarna tycks dock inte alla ha förstått partiets nya främlingsvänliga linje. En av dessa är Martin Strid från Borlänge, som uttryckte att det inte är möjligt att vara hundra procent människa och hundra procent muslim samtidigt.

— Det finns en skala från ett till hundra. På den ena änden av skalan så är man hundra procent, människa, human, och allt som man lägger in i det detta. På den andra änden är man hundra procent mohammedan. Alla muslimer finns någonstans på den här skalan. Är man IS är man ganska nära hundra procent mohammedan. Är man ex- muslim har man kommit ganska långt mot att bli fullt ut människa, förklarade Strid, som nu riskerar uteslutning ur partiet.

Uttalandet kränkte ett stort antal sverigedemokrater, bland annat den homosexuelle Tapani Juntunen, som på Facebook klagar över att han nu riskerar att tvingas ha ”make up-sex” med sin muslimske pojkvän.

”Jag skulle uppskatta om fokuset kring islam riktade in sig på islamister och jihadister. Formulera gärna något intellektuellt kring det istället. Jag är till åren kommen och har inte ork med  make-up sex med min man varje gång någon klumpeduns vräker ur sig något ogenomtänkt om islam. I synnerhet inte när det är politiska representanter från Sverigedemokraterna”, skriver Juntunen bland annat på Facebook.

Juntunen var tidigare moderat och skapade rubriker i samband med att han 2015, i egenskap av ledamot i Skärholmens stadsdelsnämnd, skrev en debattartikel i ”rap”-form.

”Shoo bree, vänstern höjer skatten,  jag blir så snee / Du tror det drabbar någon annan / Men du har fel / Det är Din Mamma som får gå till socialen / Den rika lever ändå på marginalen / Shoo bree, vänstern höjer skatten, / du borde också bli snee”, skrev Juntunen bland annat i tidningen Stockholm Direkt.

Han kom dock att gå över till SD tidigare i år, efter att först ha chockat sina moderata partivänner med att han tänkte rösta på det konkurrerande partiet istället för Moderaterna.

Till Nyheter Idag kommenterar Juntunen att det var ett ”humoristiskt sätt” att rikta sin kritik på. Han menar dock att han gick in i SD med två stora reservationer mot partiets politik:

— När jag blev medlem skrev jag en avsiktsförklaring och identifierade två saker jag tycker behöver förändras. Det ena är HBT-politiken och det andra är synen på islam. Man får hitta en lämplig konfliktlinje som beskriver det som faktiskt är problem. Jihadism är ett problem i alla länder, även här. Islamism är också ett problem eftersom det är politiserad form av islam, det är en politisk ideologi och den ska vi naturligtvis inte hålla med om alls.

Källor:
”Har inte ork med make-up sex”: Trötta tongångar i SD efter Martin Strids skandal-uttalande om muslimer
M-politiker vill rösta på SD – nu lämnar han partiet
Shoo bree, jag blir så sne

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
DanielJesseAndersMAllan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

Vilken j-a sörja. Ska representanter för DFS rösta på den här skiten och samtidigt så sakteliga börja bygga ett etniskt homogent och välfungerande alternativ till majoritetssamhället så är de mer än förvirrade.

Fredrika
Medlem

Jag antar att inte detta heller är fake news. Juntunen är en lysande ikon för vad Moderaterna och SionistDemokraterna har blivit för partier. Hur kan en politiker uttrycka sig så vulgärt och osmakligt? Och beklaga sig offentligt över sin äckliga dominanta ”make”?

Fatta varför Hitler satte sådana i arbetsläger! Utan möjlighet att sprida sin dynga. Skäms, Juntunen!

b¤d
Medlem

Sionistdemokraterna vill plocka lite känslosamma röster på annat håll verkar det som. Och visst, stjärtgossarna kommer köa formligen nu när de har Juntunen och hans musse. Nja…

Tvi.

Holger
Medlem

SD kan inte stoppa tåget när det väl har fått fart i en specifik riktning. SD politiker som jag tycker är vettiga utestängs från partiet, medan de nya anhängarna som fyller de tomma positionerna är riktiga bottennapp. Kommer SD gå samma väg som Ny Demokrati?

Joss
Medlem

Ny Demokrati var nog sunda i jämförelse.

Allan
Medlem

(((SD))) ligger med fienden är ingen nyhet. (((SD))) går i taket över Strids uttalande, men deras partiledare kan sitta hos juden Rosenberg i (((TV4))) och förneka svenskars existens, för det är helt enligt det judepartiets antivita linje.

M
Medlem

hoppas att det tar slut i en vacker dag.
tur jag gick ut från SD.

Anders Jonsson
Medlem

SD är ett tragiskt JUDE-skämt.

Hell seger!

Jesse
Medlem

Sd har en mängd företrädare som hoppat över från liberala partier. De tar med sej sina liberala värderingar in i Sd, och det märks inte minst på Tapani Juntunen. En Svensk nationalist röstar INTE sd.