Homosexuell Bonnnier-journalist: ”Svinigt” av Motståndsrörelsen att agera trygghetsvärd

MEDIA. Det var i Bonnier-kanalen TV4:s Nyhetsmorgon som den öppet homosexuelle journalisten Anders Pihlblad menade att det var ”svinigt” av Motståndsrörelsen att agera trygghetsvärd på ett badhus i Kungälv. Pihlblad menade också att polisen borde bevaka Motståndsrörelsen mer, vilket framstår som udda då han erkänner att inget brott har begåtts under aktionen. Den kvinnliga kollegan i inslaget beskriver också den helt fredliga aktionen som att en ”nazistmobb” tagit sig in på badet och jämför händelsen med medborgargardet som angrep kriminella invandrare i centrala Stockholm.

Se inslaget nedan:

Cirka 6:10 in i inslaget diskuteras Motståndsrörelsens aktion i Kungälv i den judiska TV-kanalen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar