Homolobbyn upprörs efter antipedofilaktion – kräver mer skydd

HOMOLOBBYN. Efter en aktion där en docka föreställande en pedofil hängts upp i en snara i västgötska Tranemo har homolobbyn fått nog. Nu kräver man extra skydd av samhället för sin subversiva verksamhet.

Det var i samband med Tranemo Pride i slutet av maj som flera aktioner mot homolobbyspektaklet genomfördes i Sjuhäradsområdet.

Autonoma nationalsocialister hade även hängt upp en docka i en snara med texten ”pedofil” och en regnbågsflagga med texten ”krossa homolobbyn”.

Aktionen har nu fått stor uppmärksamhet i sociala medier, då homolobbyister spridit bilden på den hängda pedofildockan och beklagat sig högljutt över aktionens budskap.

En homolobbyist skriver exempelvis att hon vill att ”nazister” ska träffa hennes dotter och därmed bli mindre kritiska till homolobbyns verksamhet.

Bilden har också delats av West Prides officiella Facebookkonto, med uppmaningar till politiker att bistå med ökat skydd till homolobbyverksamheten och samtidigt intensifiera indoktrineringen av både barn och vuxna i deras sexualliberala agenda:

Nu är det upp till politiker, på alla nivåer i landet och högs beslutsfattare att på allvar ta tag i behovet av ökad kunskap i skolan och i samhället i övrigt. Politiker i Tranemo men också i hela Västra Götaland måste reagera och agera kraftfullt mot det öppna hatet. Det är er skyldighet att garantera oss alla en vardag fri från kränkningar, hot och våld.

Även bögtidningen QX – främst känd för att driva homodejtingsajten Qruiser där vuxna män öppet letar småpojkar – har uppmärksammat aktionen. Man beskriver antipedofilaktionen som en ”grov attack” mot så kallade HBTQ-personer och har även sökt Tranemos kommunalråd för att ställa honom till svars.

Har slutat utannonsera konferenser
Tre homolobbybossar, Andreas Hernbo, Stina Nilss och Markus Pettersson från RFSL:s lokalavdelningar i Göteborg, Sjuhärad och Skaraborg, skriver också i ett debattinlägg i Göteborgs-Posten om protestaktioner mot homolobbyn i allmänhet och antipedofilaktionen i synnerhet.

Enligt skribenterna kan RFSL inte längre bedriva sin verksamhet som vanligt på grund av ”hot” från ”nazister”. Nyligen meddelade RFSL att man ställer in sin medverkan på årets Almedalsvecka med samma motivering, men man menar att ”nazisternas” påverkan inte begränsar sig till Visby.

”RFSL har till exempel slutat utannonsera var vi har våra konferenser. Vi informerar inte ens deltagarna om den exakta platsen för vår verksamhet förrän strax innan den börjar. Risken att nazister dyker upp är annars stor, precis som de gjorde på vår senaste kongress i Skövde”, skriver Hernbo, Nilss och Pettersson.

Man beklagar sig över att alltmer av RFSL:s resurser går åt till säkerhet och kräver nu att samhället ska bidra, så att man istället kan fokusera på att sprida homolobbypropaganda.

”För att kunna fortsätta bidra till att Västra Götaland blir en bättre region att vara i för alla oavsett kön eller sexuell läggning så behöver vi samhällets stöd. Vi behöver deltagande och uppskattning i den offentliga verksamhet som vi arrangerar, vi behöver en trygg dialog med och aktiva ingrepp från rättsväsendet, vi behöver ökat stöd från politiken och vi behöver att medmänniskor står upp mot nazism, rasism, transfobi och homofobi i kommentarsfälten, i fikarummen, på krogen och på gatan”, skriver man.

Källor:
Grov attack mot hbtq-personer under Tranemo Pride
Nazismen är inget avlägset hot – det är på riktigt här och nu
West Pride (Facebook)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
15 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
1 år sedan

Hmm… Det säger verkligen en del att de tar åt sig så av att folk är arga på pedofiler.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

beror väl på att man vill försvara den femte bokstaven innan den blir offentligt legitimerad – de utnyttjar också den förstörda ungdomen i LUF i den trasiga frågan.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
1 år sedan

För mig är ”Krossa homolobbyn” inte riktat mot enskilda homosexuella personer. För mig gäller det att få RFSL som organisation att sluta propagera för homosexualitet och promiskuitet bland unga. Dessutom ska de klart ta avstånd från pedofili – där är det nolltolerans. Pridetågen måste saneras från obscena uttryck och inte tillåta barn att delta. Var och en har rätt till sin livsstil och egen sexualitet, men håll den i sängkammaren där den hör hemma. Ni måste förstå att det finns en stor del av befolkningen som blir provocerade och äcklade av er jakt på att skapa sensationer genom dekadent beteende.

J.N.
Nybörjare
J.N.
1 år sedan
Reply to  Jan Hjelm

Bra!

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan

Man ser hur pedofilerna börjar krypa sig fram och visar vilka de är genom att uttala sig emot detta. Varför skulle man annars ha något emot dockan?

Det visar snarare att de är för / inte har någonting emot pedofili och snarare vill försvara det istället. Annars skulle man inte vara kritisk till denna annars ypperliga aktion.

Då kan man tolka det som att pedofili är en del av HBQTXYZ-rörelsen (vilket i sig inte är någon nyhet) och att pedofili skall tolkas som en folkgrupp där (((HmF))) råder, eller? Förstår jag det hela rätt?

Dissident
Nybörjare
Dissident
1 år sedan

Ytterligare en anledning (på fullt allvar) till att de styrande är så omhuldande gällande pedofilerna är väl för att de inte vill stöta sig med en numera stor del av väljarkåren… (inga grupper nämnda ;) :D )

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan

Mycket bra artikel som sätter ljuset på exakt det ingressen säger, deras subversiva verksamhet som nu är normaliserad ,, för att inte säga norm. Att QX tillåts ägna sig åt koppleriverksamhet för att få pedofiler ska få tag i barn och unga är en skamfläck även för ett feminisiskt och socialdemokratiskt samhälle.

Rickard
Nybörjare
Rickard
1 år sedan

Enkelt ha en folkomröstning om välfärdens resurser ska gå till pedofiler eller utfattiga pensionärer för samhället är skuldsättas så det går inte ta lån och finansiera allt åt alla

Spets
Nybörjare
Spets
1 år sedan

INGA HOMOFILER PÅ VÅRA GATOR!!!

Tors Spjut
Nybörjare
Tors Spjut
1 år sedan

Haha vilka hycklande svin… Samma degenererade skräpmänniskor som står och skränar och beter sig illa mot nationella, men så fort de själva får minsta lilla mothugg så ska det gråtas ut och krävas det ena med det tredje.

TVI!

Kristian
Nybörjare
Kristian
1 år sedan

Pedofiler har inte rätt till något förutom ett träd och ett rep.

Charlie
Nybörjare
Charlie
1 år sedan

Varför har man ingen docka med ett rep runt halsen där det står homofil också?

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Charlie

Talar inte för NMR, men av det skälet att det (i dagsläget) är lagligt. Inte för att jag stödjer eller uppmuntrar deras dekadens. Däremot har homolobbyn kraftiga kopplingar till pedofili och en massa annat degenererat som måste stoppas, och även de homosexuella, eller snarare >alla< som är pedofiler. Även all form av propaganda som (((HBQTXYZ-lobbyn))) sprider men framförallt den som är riktad mot barn vilket måste stoppas helt och hållet. Dessa behöver få vård istället. Jag kanske missförstod dig och jag menar inte att vara dryg eller så, men menade du att de faktiskt bör elimineras? Slutar (((de))) sprida denna… Läs mer »

Charlie
Nybörjare
Charlie
1 år sedan
Reply to  Ethny

Nej de bör inte elimineras, de var bara ett försök till nyanserande, både homofiler och pedofiler har en osund läggning och borde få vård, men i de fall pedofilen inte begått brott med sin läggning, ska den då hängas? I den bästa av Världar existerar naturligtvis inte dessa avarter men ser inte lösningen med en snara.

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Charlie

Det kommer nog aldrig försvinna helt och hållet. Anser nog att de som begår ett brott (pedofili) och skrider till verket förtjänar extremt höga straff, alternativt dödsstraff. Kommer förmodligen aldrig gå att hitta dessa innan de gör någonting. :/ Det är väl dock mindre vita pedofiler jämfört med icke-vita? Rätta mig gärna om jag har fel där. Tänker på en grupp framförallt som håller på med sjuka ritualer bl.a. Hollywood t.ex finns det extremt många pedofil-ringar osv. Tror det ligger någonting i det att ett depraverat leverne ökar risken för dylika sjuka beteenden och dragningar som vissa har. T.ex pedofili… Läs mer »