Homolobbyn planerar hämnd: Vill skicka 10 000 bögar till Sölvesborg nästa år

SÖLVESBORG. Homolobbyn har nu gått ut med att man tänker bestraffa SD-fästet Sölvesborg genom att ”slussa 10 000 bögar” till stadens prideparad nästa år.

Bild från Stockholm Pride 2018.

Nyligen beslutade den SD-styrda kommunen Sölvesborg att kommunala byggnader inte längre ska hissa homolobbyns regnbågsflagga eller andra flaggor som inte är politiskt neutrala.

Denna helt symboliska handling har fått homolobbyn att gå i taket. Beslutet JO-anmäldes, har fått den lokala kyrkan att hissa homoflaggan och förmått homopropagandister att lova att 2020 arrangera Sölvesborgs första prideparad någonsin.

Nu ansluter sig homotidningen QX till kampanjen mot Sölvesborg och skriver att homorörelsen ska ”slussa 10 000 bögar till Sölvesborg Pride 2020!” I QX-artikeln intervjuas stockholmaren Alexander Erwik som skapat ett Facebook-event där över 6 000 personer på tre dagar visat intresse för att resa till Sölvesborg för att delta i homofil-jippot nästa år.

— Jag tänkte att det skulle vara kul om jag kunde fylla en buss från Stockholm. Nu undrar jag om du känner någon som kan hyra ut 50 bussar, säger Erwik till QX.

Erwik omyndigförklarar också i intervjun sölvesborgarna som röstat fram en konservativ kommunstyrelse som består av politiker från SD, M och KD.

— Jag är personligen inte där för att visa att jag är arg på Sölvesborg, de känslorna använder jag hellre i politisk påverkan. Jag hoppas att Sölvesborg ska tycka att det är kul att staden fylls av folk, inte att folk kommer ner och gör detta till en skitdag istället. För de dagarna har de ju året om med det styret, säger han.

LÄS ÄVEN: Fakta som homolobbyn vill tysta ner

Tidigare har homolobbyn kritiserats för att de exkluderade och förnedrade SD under Stockholm Pride 2018 genom att låta det ej inbjudna partiet illustreras av en uppblåsbar elefant under en debatt som de övriga riksdagspartierna och Feministiskt initiativ deltog i.

Källa:
Han ska slussa 10 000 bögar till Sölvesborg Pride 2020!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Child-Of-GodKlausLingonetPeterUlfrik Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lotta
Medlem

Omoget. Slussa dom till homo-nästet Israhell istället..

Rokviken
Medlem

Just det, hoppas mottagandet blir varmt.

Vera
Medlem

När anständigheten hotas kallas försvararna för hets mot folkgrupp. När njutbar konst skall lanseras kallas det för angrepp mot den fria konsten i den heliga demokratins namn. Vilken ideologi ger en radikal räddning? VI vet, jag vet, Du vet men SD försöker med vi är absolut inte ”nazister” men . . . . . då får de väl tampas med den obskyra pöbeln i regnbågens färger och nedvärdera oss nationalsocialister som kämpar rakryggad för en sund framtid.

Child-Of-God
Medlem

När en invandrare hotar att ta över hela landet med våld och döda vita. då kallar poliskärringen det för ”konstnärlig frihet”. fy fan. så man hoppas att det är fake!

Ulfrik
Medlem

Blir det 10 000 tyska bögar?

Vera
Medlem

Varför just tyskar? Engelsmännen är långt framme som jag förstår som t. o. m. fostrar barn till avarter. Skulle vara intressant i procent av befolkningen i olika länder som tillhör denna kategorin. Men Sverige gör nog mest propaganda – eller?

Ulfrik
Medlem

För er som ej förstod referensen: https://www.youtube.com/watch?v=qIqVTo0PvKo

Peter
Medlem

Jag orkar nog inte vara med så länge till…skulle ju bara kolla efter lite verktyg… och…Svar: Nej, jag har inte bjudit på: HAFU REGNBÅGE INSEXNYCKELSATS 1,5-10 MM CHROM-VANADINSTÅL: http://www.tradera.com/item/301803/365510089/hafu-regnbage-insexnyckelsats-1-5-10-mm-chrom-vanadinstal

Vera
Medlem

Förstår att Du knappt orkar vara med längre – t. o. m. verktygen skall hanteras FÖR omoral, när och hur och av vilka? Dessa misslyckade till män kan väl knappast vara kunniga i ett typisk manligt yrke?

Klaus
Medlem

Totalitär Talmud-marxistisk bögpolitik.
”Tradera använder cookies (kakor) för att ge dig en bättre upplevelse”

Lingonet
Medlem

10K rödvinsstinna rövpökare intar sölvesborg, få se om åke spökeson deltar.
vad tycker sölveneserna om det?

Child-Of-God
Medlem

förr i tiden låstes de in i fängelsehålor men idag har vi de mest perversa som stiftar perversa lagar efter sina perversa hjärtan och när de inte gör det så verkar de ofta fokusera sig på förskolebarn eller spring halvnakna runt på gator och torg. hurrandes och viftandes med en förbanna flagga som om de hade tagit över landet.

medan menskärringar springer bredvid och dividerar om sin inbillade rätt att döda små oskyldiga barn i livmodern. tvi på Satan och hans foster.