Homolobbyister försvarar hiv-mannen

De senaste veckorna har medierna rapporterat om flera så kallad ”hiv-män” som, mer eller mindre avsiktligt, smittat kvinnor med sjukdomen. En av dessa är en 32-årig man som har haft kontakt och sex med över etthundra kvinnor. På homotidningen QX:s hemsida försvarar man denne mans gärningar.

Tidningen QX, en tidning med homolobbyism på agendan, gick tidigare i veckan till försvar för den så kallade ”hiv-mannen” från Stockholm, Christer Merril Aggett, som avsiktligt smittat personer med sjukdomen. Agget har, vad man hittills vet, smittat minst två kvinnor med hiv och haft sexuellt umgänge med ett tjugotal andra, den yngsta inte äldre än tolv år enligt Aftonbladet.

Det är Walter Heidkampf, ordförande för ”posithiva gruppen” i Stockholm, RFSL-aktivist och själv hivsmittad som i en artikel för tidningen QX rättfärdigar Aggets handlingar.

Heidkampf menar i artikeln att massmedias rapportering av fallet ifråga har varit ”endimensionell och enkelriktad” och att rapporteringen stigmatiserar hivpositiva. Så här skriver böglobbyisten Heidkampf:

”Den hivpositive demoniseras och utmålas som en brottsling, gärna moraliskt förkastlig […] De som sedan blivit utsatta för denne person fråntas i media allt eget tänkande och ansvar och görs till viljelösa offer, styrda av en person som beskrivs som en manipulativ och sexgalen person.”

Låt oss granska Heidkampfs syn på Agget. Ja, han utmålas som en brottsling. Inte vidare konstigt eftersom det är olagligt att smitta personer med hiv. Därtill följer det faktum att Agget förekommer hela 22 gånger i polisens belastningsregister [!]. Det vore därmed helt förkastligt att inte utmåla Agget som en brottsling.

”Moraliskt förkastlig”? Nej, en person som sedan tio år varit medveten om sin dödliga sjukdom och med denna vetskap riskerat (eller försökt) sprida den till andra personer, däribland en tolvårig flicka, har naturligtvis en väldigt hög moral. Avskum är de som påstår något liknande!

Därtill beskrivs denne avskyvärda ”människa” (jag förmår knappt att använda ordet) som sexgalen och manipulativ. Med all rätt! Har man, som hivsmittad eller inte, haft sex med så många unga flickor vilka man lockat till sig via Internet så förtjänar man att kallas för såväl manipulativ som sexgalen.

Skall man klandra medias rapportering av fallet om Christer Agget och andra hiv-spridande män är det för att de inte publicerar full information och bilder på personerna ifråga. Men böglobbyn väljer alltså att skrika ut anklagelser om ”diskriminering” istället, och försvarar på så vis dessa personer.

Böglobbyn har återigen visat vad de står för. De har också visat hur farligt deras budskap är. De gör allt sin makt, vilken tack vare den svenskfientliga politiken blir allt större, för att göra sina värderingar gällande. Dessa värderingar inbegriper bland annat förståelse för hiv-spridande pedofiler som Christer Agget.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om