Homoflaggan förbjuds av Kriminalvården

INRIKES. Homolobbyns regnbågsflagga får numera inte hissas vid Kriminalvårdens anläggningar.

Från och med igår får homolobbyns regnbågsflagga inte längre hissas av Kriminalvården. Numera är endast den svenska flaggan samt Kriminalvårdens egna flagga tillåtna vid det statliga verkets anläggningar.

Anledningen ska dock inte vara ett ställningstagande gentemot den dekadenta homolobbyn utan i stället ett uttryck för att vilja öka enhetligheten. Trots detta reagerar homolobbyn på att de inte längre får en särställning vid landets fängelser:

— Det första som händer är att man börjar spekulera om det är ett motstånd gentemot HBTQ-frågorna eller är det bara att man inte tänkt på det eller förstått vad symbolen står för och hur mycket det betyder, säger Patrik Scherman, anställd på Kriminalvården och ordförande för Kriminalvårdens HBTQ-förening.

Scherman vill dessutom ha en diskussion om vilka symboler och värderingar som ”överensstämmer” med kriminalvårdens:

— Det är inte bara en tygbit eller en flagga utan det är en väldigt tydlig och betydelsefull symbol, avslutar han.

Källa:
Kriminalvården stoppar Prideflaggan

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

6 Kommentarer till "Homoflaggan förbjuds av Kriminalvården"

Meddela om
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Fredrika
Medlem
Som vanligt måste man väl läsa mellan raderna, antar jag. Fängelserba är överfulla med afrikaner och mellanösterndrägg, utom judar. Därför finns en stark ”demokratisk” rörelse för att slippa bli kränkt av att den judiska regnbågsflaggan vajar. Homojudeflaggan är ändå mest ett litet folkmordsinstrument för att judarna ska byta ut den svenska flaggan mot judarnas regnbågsflagga (deras hatsymbolflagga som symboliserar Storisrael är vikt för just Storisrael). Jag går inte in på folkbibliotek och liknande längre . Jag är inte välkommen. De visar med sina flaggor tydligt att lokalerna och verksamheten nu tillhör och ockuperas av judehomofolk. Inte ens en heteroflagga kan… Läs mer »
Fredrika
Medlem
Den eventuella sozist som läser denna notis ich tycker att jag överdriver beträffande regnbågsflaggans judiskhet bör tänka om. Regnbågsflaggan var den officiella flaggan för den autonoma judiska staten Birobidzhan i forna Sovjetunionen (där gojerna överallt styrdes av judar, som vi vet). Birobidzhan projekterades för guldbrytning och beräknades även av amerikanska judar har enorma mängder guld. Projektet hölls delvis hemligt även för judar som lockades dit att bo där inför guldbrytningen. Men guldrushen uteblev för det fanns inte så mycket. Därför lade de giriga judarna ner projektet om en heljudisk sovjetisk stat fri från gojer. Men flaggan har vi kvar och… Läs mer »
Karl
Medlem

Intressant som vanligt Fredrika när du tar till orda – och så fick man lära sig ett nytt namn på ”den internationella klicken” myntat av självaste Stalin; ”Rotlösa kosmopoliter”.

På kartan här kan man se den rotlösa kosmopolitiska oblasten i Ryssland markerad med röd färg och längst uppe till höger kan man se Europas största kosmopolitiska oblast målad i grått. 90% av den svenska befolkningen tror att de ser Norge, Sverige och Finland på kartan.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/61/Map_of_Russia_-_Jewish_Autonomous_Oblast_%282008-03%29.svg

.dB.
Medlem

Åjo? Kriminella hbtqxyz kan inte njuta av bögfanan? Å andra sidan vore det roande att se den hissad på anstalt där många babbar och habibis finns. Några av dem skall ibland vara emot stjärtgossars perversioner mellan varven. Släng in en get också. Kanske då?

Karl
Medlem

Alltid nåt, sa han som sket i näven.

Grottbjörnen
Medlem

oj, en statlig myndighet som är seriös, vad har hänt?