Hollywoodstjärna får inte mer jobb i TV-serie efter hädelse mot ”förintelsen”

HOLLYWOOD. Gina Carano har kritiserat BLM, transsexuella personer, amerikanska valresultatet. Efter ha jämfört förföljelserna mot republikanska väljare med ”förintelsen” så fick hon inte mer jobb på TV-serioen The Mandalorian.

Hollywoodstjärnan Gina Carano som har ett förflutet inom MMA och efter den karriären gick över till att bli skådespelerska. Carano har spelat karaktären Cara Dune i TV-serien The Mandalorian. Lucasfilm meddelar nu att hon inte kommer att ses mer i serien. Hädelsen består av att hon tyckt att förföljelserna och hatet mot de republikanska väljarna är att jämföra med ”förintelsen”. Detta var droppen i en lång rad av hädelser mot det politiskt korrekta etablissemanget då hon tidigare har kritiserat behovet av att bära mask. Ifrågasatt valresultatet för det amerikanska presidentvalet, skrivit ifrågasättande om personer som är transsexuella och hånat Black Lives Matter.

Lucasfilms skriver i sitt uttalande:

Gina Carano är inte anställd av Lucasfilm och det finns inga planer för att hon ska vara det framöver. Oavsett det så är hennes poster på sociala medier, som varit nedsättande mot människor baserat på deras kulturella eller religiösa identitet, motbjudande och oacceptabla. Detta skriver Expressen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments