”Holländare måste vänja sig vid att bli en minoritet”

FRÄMLINGSINVASIONEN. En holländsk professor säger att med det ständigt ökade antalet invandrare till Holland, kan holländarna bara vänja sig vid att bli en minoritet.

Amsterdam

Maurice Crul är professor vid Amsterdams fria universitet. Han säger att i Hollands större städer är vita holländare redan i minoritet. Den trenden kommer att fortsätta i mindre städer och byar, rapporterar den holländska tidningen Trouu.

— I Amsterdam har den stunden kommit: Där är denna grupp i minoritet. Bara ett av tre barn under 15 år är av holländsk härkomst. Om man vill veta hur det går med integrationen, måste man också titta på den gruppen. Vem anpassar sig till vem när det inte finns någon majoritet längre? säger Crul.

— De första gästarbetarna var en liten invandrargrupp i en dominant kultur. Med andra och tredje generationen är det en förlegad idé. Nu går integrationen åt båda håll. På så sätt kan en turkisk holländare bli din nya chef, eller ditt barn är i minoritet i skolan. Det är den nya verklighet som den den gamla ”dominanta majoriteten” måste konfronteras med, fortsätter Crul.

I förra veckan skrev den tyska politikern Barbara John, som är medlem i Angela Merkels parti CDU, att tyskar inte ska oroa sig för att bli minoriteter i sina egna städer.

”Trenden mot en snabbt ökande andel invandrare går inte att vända”, skrev John. Hon skrev också att Rotterdam och Amsterdam var städer där holländarna var i minoritet. Ändå har båda städer allvarliga problem med turkar som gör upplopp och marockanskt gängvåld, rapporterar Breitbart.

Andra akademiker, som professor Angelika Redder, har till och med förespråkat att tyskar ska lära sig arabiska, snarare än att förvänta sig att invandrarna ska lära sig Tyska. 

— Vi kan göra något som visar att vi är öppna för andra språk. Det kan bli berikande för båda sidor, har Redder sagt.

Tidigare har den kriminella socialdemokraten Mona Sahlin sagt liknande saker för Sveriges del; att det inte är invandrarna som ska integreras med svenskarna, utan svenskarna som ska integreras med den nyanlända.

Källa:
Professor: Native Dutch Need To Get Used To Being a Minority

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KlausPåläst-D_B-Karl ADen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Det är precis detta som kommer att hända även i vårt land. Makthavarna gör allt för att dölja detta faktum så det är vår skyldighet att visa folket vad som händer. Folk flest begriper inte att denna katastrof är på gång och kommer inte att vakna förrän det är försent. Glöm inte att vi kämpar för att behålla mångfalden på vår jord och det innebär i allra högsta grad oss själva, vita nordeuropéer.

Den-Kristne
Medlem

Flyktingarna måste vänja sig vid att bli hemskickade.

Karl-Путин A
Medlem

Det är inte mycket med det holländska folket. De driftiga flyttade till Sydafrika på 1600-talet och kvar blev bottenskrapet.

Holländarna var först ut i Europa med att visa sin ändlösa tolerans mot inte bara främlingsinvasion, utan även droger, prostitution och sexuella perversioner som pedofili, incest och djursex – och nu skördar de frukterna.

Drogflödet från Holland har skördat många nordiska ungdomars liv, så jag kan inte riktigt tycka synd om holländarna. Det negativa för oss är naturligtvis att vi snart kommer att ha en muslimskt stat inpå knutarna.

”Tack” alla holländare.

b¤d
Medlem

Ja.
Som man sår får man skörda.
Vi har liknande utveckling här i Sverige.
Vi är dock medicinen på utvecklingen och inte tänker vi/jag böja mig för den sjukliga utvecklingen här.

Bajspackare
Pedos
HBTQXUHSERSGFD
Negrer
Kamelryttare
Judar
Sexuellt förvirrade
etc etc

Lingon.

Påläst
Medlem

Sydafrikanerna, som borde ha känt negrerna, röstade ändå för att avskaffa apartheid, så de var ännu dummare.

Klaus
Medlem

De första judarna i Nederländerna kom från Spanien och Portugal ca. år 1500 eftersom den katolska kyrkan förföljde dem och Nederländerna (kungahuset Oranje) välkomnade dem. Judarna kallades ”marranos” (marraner). Det var judar som döljade judendom genom att utge sig som kristna. De blev väldigt mäktiga med handel. De flesta bodde och bor i Amsterdam, de rikaste i DenHaag vid kungahuset.