Holländare jagade bort råttor — hyllas på nätet

MOTSTÅND. Ett exempel på lyckat folkligt motstånd uppenbarar sig nu i Holland — nu hyllas deras modiga tilltag av människor världen över.

rattor

Ursinniga holländare forcerar polisbarrikaden som står mellan dem själva och politikeravskummet.

Bakgrunden till kravallerna rapporterade Nordfront om tidigare idag:

I nederländska Geldermalsen, en kommun på 26 000 invånare, har politikerna beslutat att bygga ett gigantiskt asylboende som ska inhysa 1 500 asylsökare. Planerna är väldigt kontroversiella och en natt sattes 50 banderoller med invandringskritiska budskap upp runtom i staden och stadens kvinnliga borgmästare har utsatts för hot på grund av hennes massinvandringsplaner.

2 000 personer samlades också för att demonstrera mot dessa planer utanför stadshuset i onsdags. Enligt media ska 200 – 300 av dessa demonstranter ha gått till våldsamt angrepp mot polisen och forcerat ett högt kravallstaket och försökt slå in fönster och dörrar på stadshuset.

Situationen ska ha liknat ett slagfält och polisen avfyrade varningsskott och grep 11 demonstranter. Två poliser blev lindrigt skadade under bråket och politiker och andra som höll möte i stadshuset fick först fly till övervåningen innan de kunde evakueras med hjälp av poliseskort och återsamlas på polisstationen.

Polisen ska också ha fått tillkalla en bombgrupp för att desarmera kraftiga smällare som inte detonerat.

Judisk-västerländsk massmedia har varit mycket sparsamma i sin rapportering om den lyckade holländska attacken, antagligen eftersom nordbor har exakt samma inneboende totala ursinne som holländarna.

Den lyckade attacken tvingade en rasfrämling till att avbryta ett tal:

Här syns den lyckade attacken på möteshuset utvändigt:

Hyllas av människor världen över

Tilltaget att fysiskt attackera politikeravskummets möte hyllas nu av människor världen över. På den amerikanska sajten Breitbart.com väller det in hyllningar och den mest uppskattade kommentaren av över 600 stycken är:

Bra gjort holländska grabbar, som visar mycket mod! Jag visste alltid att våra regeringar skulle tvinga oss till att slåss på gatorna mot de muslimska invasionsstyrkorna — gratulerar att ni tog upp utmaningen. Detta måste hända överallt, vi tänker inte låta oss ignoreras!!!!

riots

På Youtube skriver en annan:

Det är precis som när den kungliga familjen i Frankrike uppehöll sig i Versaille medan det arga svältande folket samlades utanför och begärde att Ludvig XVI av Frankrike skulle visa sig. Politikerna är fegisar som inte vågar möta folkmassorna vars land de konspirerar mot i syfte att förstöra.

berom

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments