Meddelande: Högt tryck på webbutiken Greenpilled.com!

MEDDELANDE. Kundservice Max från webbshoppen Greenpilled.com har tagit kontakt med Nordfront för att dela med sig av en kort notis angående det höga trycket på butiken.

I söndags lanserades webbutikens nyutgåva av Mein Kampf, och i samband med detta har webbshoppen tagit emot väldigt många beställningar på kort tid. Kundservice-Max som ansvarar för kundkontakt på webbutiken skriver följande:

Vissa ordrar av nyutgåvan av Mein Kampf är tyvärr lite försenade på grund av det höga trycket på butiken, men vi jobbar stenhårt på att få ut alla i så snar tid som möjligt!

Om ni oroar er så behöver ni inte vara rädda, med all sannolikhet så dyker ert paket upp i början av nästa vecka.

Vid ytterligare funderingar kan ni alltid nå oss på våra kontaktuppgifter.

Med vänlig hälsning,
Kundservice Max

13:51 2020-04-02

Greenpilled.com är en oberoende webbutik som som drivs ideellt och presenterar produkter som relaterar till Motståndsrörelsen men också till den patriotiska kampen allmänt. På webbutiken kan man hitta allt framförallt kläder och böcker, där exklusiva skrifter som Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp och Handbok för aktivister i Nordiska motståndsrörelsen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SverkerBo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Bo
Medlem

Så kan det bli när de bästa författarnas verk släpps.

Sverker
Medlem

Ser fram emot att få läsa fotnoterna, som till skillnad mot de perversa pro-judiska dito som finns i den nya tyska utgåvan, är pro-vita! Sanning, kontra klassiskt jude-ljug.