Hög aktivismnivå från finska nationalsocialister

FINLAND. Den nationalsocialistiska organisationen Kohti Vapautta håller hög aktivitetsnivå.

Den nationalsocialistiska organisationen Kohti Vapautta (vilket ungefär betyder ”För frihet”) har den senaste tiden visat framfötterna vad gäller aktivism i Finland.

Organisationen, som är sympatiskt inställd till Nordiska motståndsrörelsen, publicerar flera gånger i veckan aktivistrapporter som handlar om allt ifrån flygbladsutdelningar – både offentliga och i brevlådor -, vildmarksturer, kampsportsträningar och interna träffar.

En del av aktivismen kan tas del av på Twitter.

Vill man följa organisationen närmare, antingen ifall man hyser goda finskakunskaper eller genom att använda sig av någon översättningstjänst, uppdateras dess hemsida kohtivapautta.com kontinuerligt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Axel Eriksson
Redaktör
Nybörjare
1 år sedan

Kampen fortsätter.

I all evighet.

Malin
Nybörjare
Malin
1 år sedan

jag e finne från östra Finlands skogar. vi vet nog hur man knäpper kommunister som tagit sig över gränsen för att kuva oss.

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan

Kohti Vapautta!

Kamrater som inte viker sig eller kan acceptera vad den vidriga JUDISK-makt rörelsen bestämmer utan fortsätter kämpa mot den kriminella, sinnessjuka, av JUDAR kuvade så kallade (((stat))) som kallas Finland, Sverige, Norge, Danmark, Island, utan tvärtom kämpar för våra folks frihet och framtid, det är sådana kamrater man vill ha, och det är ett utmärkt exempel på finsk sisu.

Kampen går vidare och kommer att sluta med seger!