Hjärntvättad flicka angav sina klasskamrater – belönas med judepris

TYSKLAND. En 15-årig flicka har belönats med ett judiskt pris efter att ha polisanmält sina klasskamrater som dragit ”antisemitiska” skämt och uppvisat ”nazistiska” symboler.

Den 15-åriga flickan Emilia S i Dresden angav sina egna klasskamrater efter att de inte lärt sig något av den judiska propagandan de utsatts för. Eleverna ska bland annat ha blivit glada när deras telefonbatteri nådde 88 procent och sagt ”heil” istället för ”prosit” när någon nös och tyckt att den romerska hälsningen var ”rolig”.

— Helt plötsligt var ordet jude en förolämpning, jag visste inte hur jag skulle reagera, sade Emilia.

En dag blev det dock total politiskt korrekt härdsmälta. Klasskamraterna hade satt upp en bild i klassrummet föreställande ett rökmoln och texten ”judiskt familjefoto”. Detta kunde den stackars hjärntvättade flickan helt enkelt inte tolerera, och bad sina klasskamrater ”sluta med sitt nazistnonsens”. Hon togs dock inte på allvar och anklagades för att ha ”inandats för många döda judar”.

Emilia anmälde händelsen och säger att hennes klasskamrater inte hade ”rätt attityd”, samt att de inte tog historien på ”tillräckligt stort allvar”.

Nu belönas hon med priset ”Prize for Civil Courage against Right-wing Radicalism, Anti-Semitism and Racism” av den judiska organisationen Memorial to the Murdered Jews of Europe.

Källa:
Germany: Anti-Semitism in classroom prompts student to report classmates

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
André DevecseriSigfridSusanne StenbergKarlAllan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Emilia S(ilberstein) vet att skaffa sig en lysande politisk karriär i tidig ålder. Hon kommer att sko sig på oss alla. Tills vi stoppar hennes släktingar eller deras ägare.

Karl-Путин A
Medlem

Duktig goj – hon donerade dessutom en fjärdedel av prispengarna på 2000€ till en judisk familj som i sin tur ska donera sheklen till ett nytt judiskt center för ”antisemitismens offer”.

Allan
Medlem

Den orwellska roboten har fel, jude är en korrekt benämning på Djävulen – den enda som finns.

Susanne Stenberg
Medlem

Hahaha, ett judiskt familjefoto – Ett rökmoln.

Hahah, fysatan.
Det är ju dem som skall ha ett pris för årets bild !

Sigfrid
Medlem

Att vara så indoktrinerad av judarna så man anger sina egna klasskamrater då är man sjuk i huvudet.

André Devecseri
Medlem

Det sägs att helvetet har en plats reserverad för förrädare…